Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Philips 55PUS7502

Exa kód : PHI162481
 
 
 
 

 

Philips 55PUS7502
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
LED televize, 55" (±140 cm), Rozlišení obrazovky 3840 x 2160 (4K Ultra HD), Smart TV, Ambilight 3stranný, Typ tuneru DVB-T2/C/S2, H.265/HEVC, Wi-Fi, Energetická třída A, Výkon reproduktorů 30 W
 
 
+ Lepší.TV na měsíc v hodnotě 219 Kč zdarma
+ CASHBACK 4000 Kč zdarma
 

22 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

18 587 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 125  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Philips

Exa kód:PHI162481
Kód výrobce:55PUS7502/12
 

 
 

55“ televizor Philips 55PUS7502

Nyní už nemusíte dělat kompromisy mezi designem, kvalitním obrazem, zvukem a zábavou – to vše je totiž ukryto v tenkém televizoru Philips vybaveným řadou prvotřídních funkcí a technologií, které vám zprostředkují každý váš oblíbený film či seriál v prvotřídní kvalitě a přesně podle záměrů jejich tvůrců.

Rozlišení 4K – jiné než všechna ostatní

Rozlišení 4K Ultra HD má čtyřikrát vyšší rozlišení než běžný televizor s Full HD, takže si po každém zapnutí televizoru vychutnáte obraz s větší ostrostí, lepším vykreslením hloubky i detailů anebo se špičkovým kontrastem a přirozeným plynulým pohybem. 4K UHD pak ještě dokonale doplňuje technologie zvýšení rozlišení Ultra Resolution a 8 milionů pixelů, takže je zobrazený obraz vždy perfektní a to bez ohledu na původní obsah.

Zážitek ze sledování, to je Ambilight

Podpořte zážitky ze sledování televize s nejdokonalejší technologií Ambilight. Díky této technologii proudí mimořádně široká záře ze tří stran televizní obrazovky na okolní stěny čímž je perfektně podpořena atmosféra sledování televizoru a zážitek ze sledování se stane mnohem hlubší a intenzivnější. Barvy, živost a vzrušení spolu překračují hranice obrazovky a plní váš domov úchvatným a intenzivním diváckým zážitkem.

Smart TV

Nedávají v televizi zrovna nic, co by vás nadchlo a bavilo? Nevadí! Televizor Philips se vám postará o zábavu díky možnosti půjčování a streamování filmů, videí nebo on-line her z video-obchodů. Využít také můžete funkci Catch-Up pro sledování oblíbených televizních kanálů anebo si svou zábavu vyberte jednoduše z tisíce různých aplikací přes on-line službu Smart TV.

Integrovaný systém Android

Televizor je vybavený integrovaným systémem Android, který vám umožní navigovat, spouštět aplikace a přehrávat videa způsobem, který je mimořádně rychlý, mimořádně intuitivní a mimořádně zábavný.

Hlubší černá a jasnější bílá díky enginu Philips P5 Perfect Picture

Vychutnejte si nyní hlubší černou a jasnější bílou, živější a jasnější barvy a přirozené, realistické tóny pleti díky špičkovému obrazu Philips P5, který digitálně optimalizuje vše, co vidíte čímž je dosaženo celkového nárustu kvality obrazu až o 50 %. Navíc také získáte plynulý a dokonale ostrý obraz s neuvěřitelnými detaily a hloubkou, a to ať už se díváte na sportovní zápas nebo akční film – jednoduše na žánru nezáleží.

Obchod Google Play a galerie aplikací Philips

Obchod Google Play a galerie aplikací Philips obsahují širokou řadu on-line aplikací, které překračují všechny možnosti televizního programu. Kromě řady aplikací se můžete těšit na velkolepou sbírku filmů, televizních pořadů, hudbu a hry. Abyste si mohli zábavy vychutnat co nejvíce, je televizor vybaven 16 GB rozšiřitelné paměti pro instalaci nových a nových aplikací. Stačí zapnout televizor a můžete se jednoduše bavit.

Prémiový vzhled

Samozřejmostí tohoto televizoru je tenký design doplněný o jednoduchý, ale zároveň robustní a pevný tmavě stříbrný hliníkový stojan s chromovaným povrchem, který dodává stojanu prémiový vzhled, díky kterému perfektně zapadne do jakéhokoli prostředí a snadno se sladí s vaším stylem.

Skvělý kontrast, barvy a ostrost s HDR Premium

Nechte se pohltit smyslovým zážitkem, bohatým o živost, výrazný jas, vysoký kontrast, širší barevné spektrum a o přesné detaily, lepší než kdy dřív s technologií High Dynamic Range Premium – novým standardem videa, který věrně odráží záměry režiséra a přináší k vám domů revoluci v domácí zábavě.

Technologie Philips Premium Color

Tato technologie společnosti kombinuje panel se širokým barevným gamutem vylepšeným o 85 % se zpracováním 4 bilionů barev. Díky ostrým plným barvám s takovým rozlišením pak při sledování televizoru doslova zapomenete, že sledujete jenom televizní obrazovku.

Vyroben pro lepší zážitek Netflix

Netflix je novou cestou a možností, jak si užívat zábavu jinak na zařízeních, která využíváte ke sledování televizních pořadů a filmů. Jakmile tedy uvidíte na chytrém televizoru logo „Netflix Recommended TV“, můžete si být jisti, že tento televizor prošel přísným hodnotícím procesem, založeným na faktorech, které jsou pro členy nejdůležitější.

Silný zvuk v tenkém provedení

Kromě špičkového a detailního obrazu si nyní můžete vychutnat i stejně detailní zvuk, který obrazu doslova vdechne život. Vychutnejte si neuvěřitelné výšky, živé středy anebo mohutné basy, kterým se nic nevyrovná. Tenhle televizor zní zkrátka stejně tak dobře, jako vypadá.

Prostorový zvuk s DTS HD Premium Sound

Televizor je vybaven silnými reproduktory a funkcí DTS HD Premium Sound. Díky této dvojici, vám bude vždy zprostředkován skutečně pohlcující prostorový zvuk, bohaté basy a křišťálově čisté dialogy, které jsou i při nejvyšší hlasitosti bez odchylek, ořezání nebo jiného zkreslení.

Klíčové vlastnosti

55“ SMART televizor s úhlopříčkou 139 cm s rozlišením 4K UHD 3840 x 2160 px. Televizor nabízí funkce vylepšení obrazu Engine P5 Perfect Picture, Perfect Natural Motion, Micro Dimming Pro, Ultra rozlišení, 2200 PPI. Navíc televizor disponuje technologií Ambilight ze tří stran. Funkce ambilight: ambilight + hue, hudba s funkcí ambilight, herní režim, režim lounge, funkce přizpůsobení barvě stěn. Operační systém televizoru Android 6.0 Marshmallow. Kapacita paměti televizoru 16 GB. Čtyřjádrový procesor. Výstupní výkon reproduktorů 45 W. Funkce vylepšení zvuku Clear Sound, funkce Smart Sound, prvotřídní zvuk DTS-HD a technologie Triple Ring. Funkce Smart TV: multiroom client a server, simplyShare, podpora HbbTV, pozastavení TV vysílání, nahrávání na USB, průvodce EPG na 8 dní, teletext, on-line videopůjčovny, otevřený internetový prohlížeč, služba Social TV, YouTube, aplikace. Konektorová výbava: 4x HDMI, 2x USB, Wi-Fi, CI+, optický digitální audiovýstup, vstup audio L/P, výstup pro sluchátka, LAN RJ-45, satelitní konektor. Typ tuneru C/T/T2/S/S2. Dálkový ovladač. Energetická třída A.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  LED televize
Stav produktu  Nový
Základní parametry 
Úhlopříčka obrazovky 
 
 
Úhlopříčka obrazovky
Velikost obrazovky se obvykle udává jako vzdálenost mezi jejími protilehlými rohy. Úhlopříčka je uváděna buďto v centimetrech, nebo palcích, přičemž 1 palec = 2,54 cm.
 
 
 
 
 
55" (±140 cm)
Technologie TV 
 
 
Technologie TV
Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, LED, OLED, QLED, případně AMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
LED
Rozlišení obrazovky 
 
 
Rozlišení obrazovky
Udává maximální počet bodů, který může být na obrazovce zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří Full HD a Ultra HD (4K). U starších modelů se můžeme setkat s rozlišením HD, případně HD ready.
 
 
 
 
 
3840 x 2160 (4K Ultra HD)
Typ podsvícení 
 
 
Typ podsvícení
Udává způsob podsvícení obrazovky. Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, LED, OLED, QLED, případně AMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
LED
Zakřivená obrazovka 
 
 
Zakřivená obrazovka
Někteří výrobci uvádějí na trh televizory se zakřivenou obrazovkou. Ta má přinést větší požitek ze sledování pořadů. Jediným rozdílem oproti klasickým televizím je jejich mírné prohnutí do tvaru písmene C.
 
 
 
 
 
Ne
Funkce 
Smart TV 
 
 
Smart TV
Chytré televize nabízí uživateli možnost prohlížení internetových stránek, synchronizaci s chytrým telefonem či tabletem, instalaci aplikací, přístup k televizním archivům a využívání populárních služeb jako jsou například Netflix, YouTube a Spotify.
 
 
 
 
 
Ano
3D 
 
 
3D
Technologie 3D definuje způsob projekce trojrozměrného prostorového obrazu, která vás více vtáhne do děje. Pro přehrávání 3D obsahu je potřeba televizor, který tuto funkci podporuje, 3D brýle a především obsah (např. film), který je v tomto formátu nahrán.
 
 
 
 
 
Ne
Ambilight 
 
 
Ambilight
Technologie Philips Ambilight přidává vašemu televizoru nový rozměr. Vyzařuje po stranách světlo na zeď za ním, takže akce vystupuje z obrazovky a naplňuje místnost dokonalou atmosférou. Inteligentní osvětlení LED odráží vše, co se na obrazovce děje, v reálném čase. Ať už sledujete cokoli, budete vždycky mít pocit, že jste přímo ve středu dění mezi filmovými hvězdami.
 
 
 
 
 
3stranný
Tunery 
Typ tuneru 
 
 
Typ tuneru
Abyste mohli naladit požadované televizní stanice, potřebujete vhodný typ TV tuneru. Ten umožňuje příjem digitálního pozemního nebo-li terestriálního vysílání (DVB-T/, novější DVB-T2), satelitního vysílání (DVB-S, novější DVB-S2) a kabelového vysílání (DVB-C).
 
 
 
 
 
DVB-T2/C/S2
H.265/HEVC 
 
 
H.265/HEVC
Abyste měli jistotu, že Vaši televizi plně využijete i v budoucnu, doporučujeme, aby podporovala standard H.265/HEVC. Jedná se o moderní video kodeky, které přinášejí ještě vyšší kvalitu videa.
 
 
 
 
 
Ano
Konektivita 
CI slot 
 
 
CI slot
Do tohoto slotu v televizoru můžete vložit dekódovací kartu, která může být potřebná pro příjem kabelového vysílání. Díky ní získáte přístup ke kódovaným programům, které nabízí Váš poskytovatel.
 
 
 
 
 
Ano
USB 
 
 
USB
USB je konektor, který slouží k připojení FlashDisků a externích disků k vašemu televizoru pro účely přehrávání/nahrávání obsahu. USB portem disponuje většina moderních televizorů.
 
 
 
 
 
Ano
DLNA 
 
 
DLNA
DLNA je technologie pro vytvoření domácí drátové/bezdrátové sítě, ve které je schopen televizor spolupracovat spolu s počítači, tablety a chytrými telefony pro snadné sdílení multimediálního obsahu.
 
 
 
 
 
Ano
LAN, RJ45 
 
 
LAN, RJ45
Podpora LAN znamená možnost připojení k lokální datové síti prostřednictvím kabelu, obvykle za použití konektoru standardu RJ-45. Jedná se o alternativu k bezdrátovému připojení Wi-Fi.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově televizi připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Wi-Fi připojení je nezbytné především u Smart TV.
 
 
 
 
 
Ano
Komponentní vstup 
 
 
Komponentní vstup
Používá se pro přenos audio a video signálu. Televizor s komponentním vstupem obsahuje tři vedle sebe umístěné konektory. Tato technologie je postupně vytlačována modernějším rozhraním HDMI.
 
 
 
 
 
Ne
NFC 
 
 
NFC
Jedná se o technologii, která umožňuje přenos dat na velmi krátkou vzdálenost např. mezi vaší televizí a chytrým telefonem. Obvykle se používá pro párování nebo přenos základních nastavení. Tuto technologii musí podporovat obě použitá zařízení.
 
 
 
 
 
Ne
Energetická třída 
 
 
Energetická třída
Určuje množství spotřebované elektrické energie spotřebičem používaným na území EU. Energetické třídy jsou přesně definovány směrnicemi Evropské unie. Hodnoty jsou udávány písmeny, v některých případech doplněnými o symboly "+".
 
 
 
 
 
A
Spotřeba v pohotovostním režimu 
 
 
Spotřeba v pohotovostním režimu
Udává množství energie, kterou zařízení spotřebuje, když je vypnuté a nečinné. Tato hodnota je udávána ve wattech (W).
 
 
 
 
 
0,3 W
Průměrná spotřeba 
 
 
Průměrná spotřeba
Tato hodnota udává ve wattech (W) množství energie, kterou při průměrném používání televizor spotřebuje.
 
 
 
 
 
96
Vlastnosti 
Výkon reproduktorů 
 
 
Výkon reproduktorů
Tento parametr je vyčíslen ve wattech (W) a udává, jaký výkon mají vestavěné reproduktory televizoru. V praxi obvykle platí, že čím vyšší hodnota, tím silnější je zvukový výstup TV.
 
 
 
 
 
30 W
VESA 
 
 
VESA
VESA je celosvětově uznávané označení standardu způsobu montáže televizorů a monitorů. Zjednodušeně řečeno, přístroje, které splňují tento standard, mají 4 otvory se závitem na zadní straně, díky kterým je lze snadno uchytit k držáku nebo stojanu.
 
 
 
 
 
Ano
Hmotnost a rozměry 
Hmotnost  24,2 kg
Rozměry se stojanem Š x V x H  1237 x 799,26 x 225 mm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte zákaznickou podporu výrobce na čísle 228 880 895 kde nahlaste závadu a kontaktní údaje nebo si vyhledejte servis na www.philips.cz/c-dam/b2c/suj/cz/support-home/Philips_CZ_workshops_v2.pdf.
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi