Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Philips 55OLED807/12

Exa kód : PHI162706
 
 
 
 

 

Philips 55OLED807/12
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
OLED televize, 55" (±140 cm), Rozlišení obrazovky 3840 x 2160 (4K Ultra HD), Energetická třída G, Smart TV, Typ tuneru DVB-T2/C/S2, Wi-Fi, Výkon reproduktorů 70 W
 
 
+ Lepší.TV na měsíc v hodnotě 219 Kč zdarma
 

27 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

23 132 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 399  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Philips

Exa kód:PHI162706
Kód výrobce:55OLED807/12
 

 

Více pohlcující než kdy dřív. 4stranný Ambilight.

Díky technologii Ambilight je sledování televizoru Philips OLED ještě lepší! LED světla po všech čtyřech okrajích televizoru svítí a synchronizovaně mění barvu podle scény na obrazovce nebo spuštěné hudby. Pohltí vás natolik, že nebudete vědět, jak jste si kdy mohli sledování užívat bez této vychytávky.

Obraz je velmi realistický, ať už sledujete cokoli. Engine P5 s AI.

Procesor Philips P5 s AI přináší obraz tak reálný, že máte pocit, jako byste mohli vstoupit přímo do něj. Algoritmus na bázi umělé inteligence se schopností hlubokého učení zpracovává obrazy podobným způsobem jako lidský mozek. Ať už budete sledovat cokoli, budete si moci vychutnat realistické detaily a kontrast, bohaté barvy a plynulý pohyb.

Prvotřídní provedení. Vybavený pro budoucnost.

Ultratenký kovový rámeček a otočný stojan z leštěného hliníku dodávají televizoru opravdový styl. Podsvícený dálkový ovladač zdobí jemná kůže značky Muirhead z udržitelných zdrojů a veškeré balení a vložené obalové materiály jsou navíc vyrobeny z recyklovaného kartonu a papíru.

Zažijte IMAX u sebe doma. Certifikace IMAX Enhanced.

Vítejte v Hollywoodu! Televizor Philips OLED vám umožní vychutnat si filmy tak, jak byly vytvořeny pro kina IMAX. Nechte se unést hloubkou obrazu. Postřehněte v každé scéně ještě více detailů. V kombinaci s funkcí Ambilight vás čeká filmový večer, na který jen tak nezapomenete.

Obraz a zvuk jako v kině. Dolby Vision a Dolby Atmos

Díky technologiím Dolby Vision a Dolby Atmos budou vaše oblíbené filmy, seriály a hry vypadat a znít úchvatně. Sledujte obraz tak, jak jej režisér zamýšlel – už žádné zklamání kvůli scénám, které jsou příliš tmavé! Slyšte zřetelně každé slovo. Zažijte zvukové efekty, jako kdyby se akce odehrávala přímo kolem vás.

Bezdrátový domácí systém Philips s DTS Play-Fi

Bezdrátový domácí systém Philips s DTS Play-Fi vám umožní připojit kompatibilní soundbary a bezdrátové reproduktory napříč domovem v rámci sekund. Poslouchejte filmy v kuchyni. Přehrávejte hudbu odkudkoli. Dokonce si můžete vytvořit systém prostorového zvuku pro domácí kino, kde váš televizor Philips poslouží jako středový reproduktor.

Epické hraní. Ultranízká latence 120 Hz. Funkce G-sync, VRR, Freesync.

Přehrávejte bez omezení. S televizorem Philips, který podporuje HDMI 2.1, si užijete ten nejlepší zážitek s herním vybavením nové generace díky super rychlé odezvě a neuvěřitelně plynulé grafice. Můžete vyskočit, otočit se na malém prostoru nebo se dokonale prosmýknout kolem rohu. Herní režim Ambilight vám navíc umožní užít si vše ještě více.

Jednoduše chytrý. Televizor Android.

Televizor Philips se systémem Android vám poskytne požadovaný obsah, kdykoli jej budete chtít. Domovskou obrazovku si můžete přizpůsobit tak, aby zobrazovala vaše oblíbené aplikace, takže můžete snadno začít streamovat filmy a pořady, které máte rádi. Nebo pokračovat tam, kde jste skončili.

Hlasové ovládání. Aplikace Google Assistant. Funguje s aplikací Alexa.

Stisknutím tlačítka na dálkovém ovládání můžete ovládat aplikaci Google Assistant. Ovládejte hlasem televizor nebo zařízení chytré domácnosti kompatibilní s aplikací Google Assistant. Nebo požádejte aplikaci Alexa, aby televizor ovládala prostřednictvím zařízení podporujících aplikaci Alexa.

Hlavní formáty HDR. Prozkoumejte hlouběji, co režisér zamýšlel.

Televizor Philips 4K UHD OLED je kompatibilní se všemi hlavními formáty HDR, včetně HDR10+ a Dolby Vision. Nezáleží na tom, zda se jedná o seriál, který musíte vidět, nebo o nejnovější videohru – stíny v nich budou temnější, jasné povrchy budou zářit, barvy budou reálnější a pohyb bude neuvěřitelně plynulý.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  OLED televize
Stav produktu  Nový
Základní parametry 
Úhlopříčka obrazovky 
 
 
Úhlopříčka obrazovky
Velikost obrazovky se obvykle udává jako vzdálenost mezi jejími protilehlými rohy. Úhlopříčka je uváděna buďto v centimetrech, nebo palcích, přičemž 1 palec = 2,54 cm.
 
 
 
 
 
55" (±140 cm)
Technologie TV 
 
 
Technologie TV
Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, LED, OLED, QLED, případně AMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
OLED
Rozlišení obrazovky 
 
 
Rozlišení obrazovky
Udává maximální počet bodů, který může být na obrazovce zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří Full HD a Ultra HD (4K). U starších modelů se můžeme setkat s rozlišením HD, případně HD ready.
 
 
 
 
 
3840 x 2160 (4K Ultra HD)
Frekvence 
 
 
Frekvence
Je uváděna v jednotkách hertz (Hz) a udává, kolik snímků je schopna obrazovka zobrazit za jednu sekundu. V praxi platí, že čím větší je hodnota, tím lépe.
 
 
 
 
 
120 Hz
Energetická třída  G
Funkce 
Smart TV 
 
 
Smart TV
Chytré televize nabízí uživateli možnost prohlížení internetových stránek, synchronizaci s chytrým telefonem či tabletem, instalaci aplikací, přístup k televizním archivům a využívání populárních služeb jako jsou například Netflix, YouTube a Spotify.
 
 
 
 
 
Ano
Tunery 
Typ tuneru 
 
 
Typ tuneru
Abyste mohli naladit požadované televizní stanice, potřebujete vhodný typ TV tuneru. Ten umožňuje příjem digitálního pozemního nebo-li terestriálního vysílání (DVB-T/, novější DVB-T2), satelitního vysílání (DVB-S, novější DVB-S2) a kabelového vysílání (DVB-C).
 
 
 
 
 
DVB-T2/C/S2
Konektivita 
USB 
 
 
USB
USB je konektor, který slouží k připojení FlashDisků a externích disků k vašemu televizoru pro účely přehrávání/nahrávání obsahu. USB portem disponuje většina moderních televizorů.
 
 
 
 
 
3
LAN, RJ45 
 
 
LAN, RJ45
Podpora LAN znamená možnost připojení k lokální datové síti prostřednictvím kabelu, obvykle za použití konektoru standardu RJ-45. Jedná se o alternativu k bezdrátovému připojení Wi-Fi.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově televizi připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Wi-Fi připojení je nezbytné především u Smart TV.
 
 
 
 
 
Ano
Jack 3.5 mm 
 
 
Jack 3.5 mm
Jack je nejrozšířenější audio konektor pro připojení sluchátek a reproduktorů.
 
 
 
 
 
Ano
Vlastnosti 
Výkon reproduktorů 
 
 
Výkon reproduktorů
Tento parametr je vyčíslen ve wattech (W) a udává, jaký výkon mají vestavěné reproduktory televizoru. V praxi obvykle platí, že čím vyšší hodnota, tím silnější je zvukový výstup TV.
 
 
 
 
 
70 W
Hmotnost a rozměry 
Hmotnost  18,3 kg
Rozměry se stojanem Š x V x H  1400 x 860 x 160 mm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte zákaznickou podporu výrobce na čísle 228 880 895 kde nahlaste závadu a kontaktní údaje nebo si vyhledejte servis na www.philips.cz/c-dam/b2c/suj/cz/support-home/Philips_CZ_workshops_v2.pdf.
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi