Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Philips 32PFS4132

Exa kód : PHI162468
 
 
 
 

 

Philips 32PFS4132
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
LED televize, 32" (±82 cm), Rozlišení obrazovky 1920 x 1080 (Full HD), Typ tuneru DVB-T2/C/S2, H.265/HEVC, Energetická třída A, Výkon reproduktorů 16 W
 
 
+ Lepší.TV na měsíc v hodnotě 219 Kč zdarma
 

4 480 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 702 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 224  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Philips

Exa kód:PHI162468
Kód výrobce:32PFS4132/12
 

 

32“ televizor Philips 32PFS4132

Philips 32PFS4132 je 32“ stylový LED televizor se skvělým rozlišením Full HD s úhlopříčkou 80 cm. Kromě skvělého obrazu, tenkého designu a řadou praktických funkcí a technologií jistě také oceníte kvalitní reprodukci zvuku a jednoduché používání televizoru.

Vynikající obraz s rozlišením Full HD

Představte si dokonalý detail v kombinaci s vysokým jasem, neuvěřitelným kontrastem a realistickými barvami – to je obraz s rozlišením Full HD. Jedná se o vysoce detailní rozlišení, díky kterému každý obraz působí doslova jako živý.

Elegantní a stylový design

Společnost Philips pokaždé při navrhování svých televizorů bere v úvahu nejenom funkční a technologickou stránku televizoru, ale zároveň je pro společnost důležitou stránkou i design televizoru. Díky tomu můžete u vás doma přivítat stylový a sebevědomě stojící televizor s ultratenkým rámem a s novým stojanem Edge, který si podává ruku s budoucností.

Technologie Digital Crystal Clear

Vychutnejte si optimální kontrast, barvu, ostrost i sytost obrazu a to při jeho sledování z jakéhokoli zdroje. Za tímto účelem je televizor Philips vybaven technologií Digital Crystal Clear, s kterou bude každý váš oblíbený pořad, film i zprávy působit zcela přirozeně.

USB pro přehrávání multimédií

Připojte paměťovou kartu USB, digitální fotoaparát, MP3 přehrávač nebo multimediální zařízení k portu USB na vašem televizoru a sdílejte zábavu s rodinou, přáteli i s vaší návštěvou prostřednictvím použití jednoduchého prohlížeče obsahu s velmi snadným použitím.

Dva vstupy HDMI

High Definition Multimedia Interface neboli HDMI je globální standard pro digitální přenos obrazu ve vysokém rozlišení a vícekanálového zvuku. Toto univerzální řešení s jedním kabelem vám umožní vyhnout se změti nevzhledných a zbytečných kabelů a umožní vám snadné propojení vaší obrazovky s různými zařízeními, jako jsou například domácí kina, DVD přehrávače, herní konzole a multimediální přehrávače.

Funkce EasyLink

Zapomeňte na složité ovládání televizoru a ostatních zařízení k němu připojených pomocí několika různých ovladačů a užijte si jednoduché ovládání všeho pouze jedním jediným ovladačem. Díky připojení Philips Easylink totiž potřebujete k provádění operací s televizorem, přehrávačem DVD, přehrávačem Blu-ray, set-top boxem či systémem domácího kina právě a pouze jeden jediný dálkový ovladač.

Klíčové vlastnosti

32“ LED televizor s Full HD rozlišením 1920 x 1080p s úhlopříčkou 80 cm. Technologie vylepšení obrazu Digital Crystal Clear. Zvukový výstupní výkon 16 W. Funkce vylepšení zvuku Incredible Surround, Clear Sound, funkce Smart Sound, automatická úprava hlasitosti a regulace basů. Chytré interakce televizoru: pozastavení TV vysílání, nahrávání na USB, teletext, EPG na 8 dní, automatický zoom, super zoom. Konektorová výbava: 2x HDMI, SCART, USB port, CI+, optický digitální audiovýstup, DVI, výstup pro sluchátka, servisní konektor. Typ tuneru C/T/T2/S/S2. Energetická třída A+. Kompatibilní s VESA standardem. Dálkový ovladač.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  LED televize
Stav produktu  Nový
Základní parametry 
Úhlopříčka obrazovky 
 
 
Úhlopříčka obrazovky
Velikost obrazovky se obvykle udává jako vzdálenost mezi jejími protilehlými rohy. Úhlopříčka je uváděna buďto v centimetrech, nebo palcích, přičemž 1 palec = 2,54 cm.
 
 
 
 
 
32" (±82 cm)
Technologie TV 
 
 
Technologie TV
Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, LED, OLED, QLED, případně AMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
LED
Rozlišení obrazovky 
 
 
Rozlišení obrazovky
Udává maximální počet bodů, který může být na obrazovce zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří Full HD a Ultra HD (4K). U starších modelů se můžeme setkat s rozlišením HD, případně HD ready.
 
 
 
 
 
1920 x 1080 (Full HD)
Frekvence 
 
 
Frekvence
Je uváděna v jednotkách hertz (Hz) a udává, kolik snímků je schopna obrazovka zobrazit za jednu sekundu. V praxi platí, že čím větší je hodnota, tím lépe.
 
 
 
 
 
100 Hz
Typ podsvícení 
 
 
Typ podsvícení
Udává způsob podsvícení obrazovky. Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, LED, OLED, QLED, případně AMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
LED
Zakřivená obrazovka 
 
 
Zakřivená obrazovka
Někteří výrobci uvádějí na trh televizory se zakřivenou obrazovkou. Ta má přinést větší požitek ze sledování pořadů. Jediným rozdílem oproti klasickým televizím je jejich mírné prohnutí do tvaru písmene C.
 
 
 
 
 
Ne
Funkce 
Smart TV 
 
 
Smart TV
Chytré televize nabízí uživateli možnost prohlížení internetových stránek, synchronizaci s chytrým telefonem či tabletem, instalaci aplikací, přístup k televizním archivům a využívání populárních služeb jako jsou například Netflix, YouTube a Spotify.
 
 
 
 
 
Ne
3D 
 
 
3D
Technologie 3D definuje způsob projekce trojrozměrného prostorového obrazu, která vás více vtáhne do děje. Pro přehrávání 3D obsahu je potřeba televizor, který tuto funkci podporuje, 3D brýle a především obsah (např. film), který je v tomto formátu nahrán.
 
 
 
 
 
Ne
Ambilight 
 
 
Ambilight
Technologie Philips Ambilight přidává vašemu televizoru nový rozměr. Vyzařuje po stranách světlo na zeď za ním, takže akce vystupuje z obrazovky a naplňuje místnost dokonalou atmosférou. Inteligentní osvětlení LED odráží vše, co se na obrazovce děje, v reálném čase. Ať už sledujete cokoli, budete vždycky mít pocit, že jste přímo ve středu dění mezi filmovými hvězdami.
 
 
 
 
 
Ne
Tunery 
Typ tuneru 
 
 
Typ tuneru
Abyste mohli naladit požadované televizní stanice, potřebujete vhodný typ TV tuneru. Ten umožňuje příjem digitálního pozemního nebo-li terestriálního vysílání (DVB-T/, novější DVB-T2), satelitního vysílání (DVB-S, novější DVB-S2) a kabelového vysílání (DVB-C).
 
 
 
 
 
DVB-T2/C/S2
H.265/HEVC 
 
 
H.265/HEVC
Abyste měli jistotu, že Vaši televizi plně využijete i v budoucnu, doporučujeme, aby podporovala standard H.265/HEVC. Jedná se o moderní video kodeky, které přinášejí ještě vyšší kvalitu videa.
 
 
 
 
 
Ano
Konektivita 
CI slot 
 
 
CI slot
Do tohoto slotu v televizoru můžete vložit dekódovací kartu, která může být potřebná pro příjem kabelového vysílání. Díky ní získáte přístup ke kódovaným programům, které nabízí Váš poskytovatel.
 
 
 
 
 
Ano
USB 
 
 
USB
USB je konektor, který slouží k připojení FlashDisků a externích disků k vašemu televizoru pro účely přehrávání/nahrávání obsahu. USB portem disponuje většina moderních televizorů.
 
 
 
 
 
Ano
DLNA 
 
 
DLNA
DLNA je technologie pro vytvoření domácí drátové/bezdrátové sítě, ve které je schopen televizor spolupracovat spolu s počítači, tablety a chytrými telefony pro snadné sdílení multimediálního obsahu.
 
 
 
 
 
Ne
LAN, RJ45 
 
 
LAN, RJ45
Podpora LAN znamená možnost připojení k lokální datové síti prostřednictvím kabelu, obvykle za použití konektoru standardu RJ-45. Jedná se o alternativu k bezdrátovému připojení Wi-Fi.
 
 
 
 
 
Ne
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově televizi připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Wi-Fi připojení je nezbytné především u Smart TV.
 
 
 
 
 
Ne
Komponentní vstup 
 
 
Komponentní vstup
Používá se pro přenos audio a video signálu. Televizor s komponentním vstupem obsahuje tři vedle sebe umístěné konektory. Tato technologie je postupně vytlačována modernějším rozhraním HDMI.
 
 
 
 
 
Ne
NFC 
 
 
NFC
Jedná se o technologii, která umožňuje přenos dat na velmi krátkou vzdálenost např. mezi vaší televizí a chytrým telefonem. Obvykle se používá pro párování nebo přenos základních nastavení. Tuto technologii musí podporovat obě použitá zařízení.
 
 
 
 
 
Ne
Energetická třída 
 
 
Energetická třída
Určuje množství spotřebované elektrické energie spotřebičem používaným na území EU. Energetické třídy jsou přesně definovány směrnicemi Evropské unie. Hodnoty jsou udávány písmeny, v některých případech doplněnými o symboly "+".
 
 
 
 
 
A
Spotřeba v pohotovostním režimu 
 
 
Spotřeba v pohotovostním režimu
Udává množství energie, kterou zařízení spotřebuje, když je vypnuté a nečinné. Tato hodnota je udávána ve wattech (W).
 
 
 
 
 
0,3 W
Průměrná spotřeba 
 
 
Průměrná spotřeba
Tato hodnota udává ve wattech (W) množství energie, kterou při průměrném používání televizor spotřebuje.
 
 
 
 
 
35
Vlastnosti 
Výkon reproduktorů 
 
 
Výkon reproduktorů
Tento parametr je vyčíslen ve wattech (W) a udává, jaký výkon mají vestavěné reproduktory televizoru. V praxi obvykle platí, že čím vyšší hodnota, tím silnější je zvukový výstup TV.
 
 
 
 
 
16 W
VESA 
 
 
VESA
VESA je celosvětově uznávané označení standardu způsobu montáže televizorů a monitorů. Zjednodušeně řečeno, přístroje, které splňují tento standard, mají 4 otvory se závitem na zadní straně, díky kterým je lze snadno uchytit k držáku nebo stojanu.
 
 
 
 
 
Ano
VESA rozměr 
 
 
VESA rozměr
VESA je celosvětově uznávané označení standardu způsobu montáže televizorů a monitorů. Zjednodušeně řečeno, přístroje, které splňují tento standard, mají 4 otvory se závitem na zadní straně, díky kterým je lze snadno uchytit k držáku nebo stojanu.
 
 
 
 
 
100 x 100
Hmotnost a rozměry 
Hmotnost  4,85 kg
Rozměry se stojanem Š x V x H  726,5/479/184,64 mm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte zákaznickou podporu výrobce na čísle 228 880 895 kde nahlaste závadu a kontaktní údaje nebo si vyhledejte servis na www.philips.cz/c-dam/b2c/suj/cz/support-home/Philips_CZ_workshops_v2.pdf.
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi