Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

PC Far Cry 5

Exa kód : GPC005655
 
 
 
 

 

PC Far Cry 5
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Hra pro PC V rozsáhlém světě Far Cry 5 budou vaše limity a kreativita testovány proti nejhoršímu nepříteli, který Far Cry kdy viděl. Staňte se majákem naděje všech obyvatel Hope County.
 
 

658 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

544 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hra pro PC V rozsáhlém světě Far Cry 5 budou vaše limity a kreativita testovány proti nejhoršímu nepříteli, který Far Cry kdy viděl. Staňte se majákem naděje všech obyvatel Hope County.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Ubisoft

Exa kód:GPC005655
Kód výrobce:PC Far Cry 5
 

 

Far Cry 5
Pátý díl Far Cry nás zavede do amerického státu Montana a jeho fiktivní oblasti Hope County. V kdysi klidném a svobodném regionu se postavíme tamní skupince fanatiků soudného dne, vedené charismatickým prorokem. Čeká nás opět obrovská otevřená krajina, kde budeme rekrutovat povstalce, lovit zvířata a uhánět ve všech vozidlech, co nám přijdou pod ruku.

Fanatický kult
Vítejte v Hope County v Montaně. Tato idylická oblast je domovem milovníků svobody… a také fanatického kultu soudného dne, známého jako The Project at Eden’s Gate. Skupinku vede charismatický prorok Joseph Seed a jeho oddaní bratři a sestry - The Heralds.

Vraťte region lidem
Eden’s Gate pomalu proniká do všech oblastí každodenního života, v této kdysi klidné oblasti. Váš příchod však podnítí kult k násilnému převzetí kontroly nad regionem. Dostanete tak za úkol vzbouřit odboj mezi místními a osvobodit zdejší utlačovanou komunitu od všeho schopných fanatiků.

Jste středem dění
Oblastí Hope County budete svobodně křižovat po řekách, zemi i nebi, v doposud nejširší paletě vozidel a zbraní v sérii. Všechna místa a postavy, které objevíte budou postupně vytvářet váš příběh různými směry, jenž byste rozhodně nečekali. Poprvé v sérii si vytvoříte vlastní postavu a vaše činy ovlivní okolní svět.

S kým se spojíte?
Během hraní se seznámíte s řadou významných postav, včetně Mary May, která vlastní místní salón, Nicka Reye, nadšence do letadel, nebo kazatele Pastora Jeroma. Stejně tak můžete najímat žoldáky, přičemž v jeden čas můžete využívat schopnosti až tří z nich, abyste obstáli v boji proti kultu Eden’s Gate.

Kampaň ve dvou
K dispozici bude i kooperace pro dva hráče, díky níž můžete ve dvou projít celou kampaň. Tentokrát přitom hrajete za svou vlastní postavu. Součástí hry je také in-game editor, v němž můžete vytvářet šílené a unikátní Far Cry zážitky, a to s přáteli nebo proti nim.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Jazyk  České titulky
Typ licence  Plná hra
Typ distribuce  Krabicová
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi