Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Panasonic KX-TG2511FXT

Exa kód : GSM231491
 
 
 
 

 

Panasonic KX-TG2511FXT
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

790 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

653 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Panasonic

Exa kód:GSM231491
Kód výrobce:KX-TG2511FXT
 

 

Komfortní telefon
Prvotřídní kvalita: Univerzální design, jedinečná technologie a zaměření na ekologii

Model zahrnuje 1 sluchátko, 1 základnovou jednotku s integrovanou nabíječkou.

Nově vyvinutý systém opravy chyb má 80 krát vyšší přesnost než konvenční systémy, zabezpečující čistý zvuk v průběhu hovoru a zároveň menší tendenci k rozpadu hovoru nebo k přerušením. Dokonce i když jste venku na zahradě nebo v garáži, daleko od základní jednotky, budete si stále moci vychutnat hladkou nerušenou konverzaci.

1,4-palcový displej s podsvícením je snadno čitelný (16-znaků x 3-řádkový bodový displej). Díky jantarovému podsvícení, můžete ověřit telefonní číslo volajícího i když hovor přichází v noci.

Funkce hlasitého telefonu (hands-free) umožňuje telefonovat, i pokud jste právě zaměstnáni jinou prací, například vařením, prací na počítači, nebo jakoukoliv jinou činností. Tato funkce je rovněž užitečná pokud chcete při hovoru pořizovat poznámky, psát apod.. Pro snadnou volbu čísla si můžete do vestavěné paměti přístroje (telefonního seznamu) uložit až 50 jmen / telefonních čísel. Pokud máte u svého místního poskytovatele telefonních služeb aktivovanou službu identifikace volajícího, uvidíte kdo vám volá ještě předtím, než zvednete sluchátko: V případě, že je číslo volajícího uloženo v telefonním seznamu přístroje, zobrazí se na displeji i jméno volajícího.

Další funkce:
GAP kompatibilní, 10 čísel v paměti opakované volby (Redial Memory), 5 polyfonních melodií pro vyzvánění, příjem hovorů jakoukoliv klávesou, hodiny, Alarm, vyhledávání sluchátka, indikátor vyzvánění/nabíjení.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi