Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Orava Taurus 1

Exa kód : ORA000468
 
 
 
 

 

Orava Taurus 1
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Odšťavňovač, Barva Šedá, Šnekový, Příkon 200 W, Objem nádoby na šťávu 1 l
 
 

3 299 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 726 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 165  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Orava

Exa kód:ORA000468
Kód výrobce:Taurus 1
 

 

Nízkootáčkový odšťavňovač Orava Taurus 1

  • jedinečný a precizní způsob odšťavňování umožní získat maximum nutričních hodnot, vitamínů, chuti ovoce a zeleniny
  • větší výtěžnost šťávy z ovoce nebo zeleniny oproti běžným odšťavňovačům
  • tichý chod motoru
  • reverzní chod motoru

Víte, že šťáva odšťavená odšťavňovači fungujícími na bázi lisu, která se získává pouze mechanickým tlakem, obsahuje až desetkrát více biologicky aktivních látek než ta, kterou jste získali odšťavňováním z klasických vysokootáčkových odstředivých odšťavňovačů?

Orava TAURUS-1 lisuje ovoce i zeleninu jako mlýnek na maso a tak z ní získává mnohem větší množství šťávy, která je ve srovnání s klasickými odšťavňovači méně znehodnocena. Protože u tohoto typu odšťavňování nedochází k oxidaci, vitamíny se ve vylisovaném moku uchovávají v maximální míře. Jde vlastně o nízkootáčkové odstřeďování formou lisování, díky čemuž si šťáva z ovoce i zeleniny uchovává více nutričních hodnot a vitamínů. Orava TAURUS-1 má příkon pouze 200 W, což je podstatně méně než u vysokootáčkových odšťavňovačů. Šťáva se sbírá do zásobníku, dužina se ukládá do zvláštního zásobníku.

Šnekový způsob odšťavňování
Ovoce a zeleninu Taurus-1 lisuje jako mlýnek na maso, takže z nich získává maximum energie, vitamínů a chuti. Šťáva obsahuje dostatek vlákniny z dužiny, má až 10x více biologicky aktivních látek a protože při lisování nedochází k oxidaci, v zdravých doušcích se neznehodnocuje ani vitamín C, jak je to běžné při odšťavňování vysokootáčkovými odšťavňovači.

Odšťavní i celé ovoce!
Orava Taurus-1 má velkou podávací trubici / otvor na vkládání. Vejde do něj i celé jablko, takže se vyhnete pracnému krájení ovoce a zeleniny na malé kousky.

Reverzní chod motoru
Orava Taurus-1 je vybaven funkcí zpětného chodu. Tento reverzní chod motoru brání ucpání i u odstavování extra velkých porcích ovoce a zeleniny. I bez potřeby průběžného čištění a rozebírání lisu mezi jednotlivými dávkami tak snadno a rychle odšťavníte litry zdravého moku pro celou rodinu.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Odšťavňovač
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Barva  Šedá
Typ odšťavňovače  Šnekový
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
200 W
Objem nádoby na šťávu  1 l
Hmotnost a rozměry 
Rozměry Š x V x H  51 x 24 x 16 cm
Hmotnost  4,8 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 558 630 003 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zašlete mail na: reklamace@orava.eu.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi