Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Orava RM-610

Exa kód : ORA000474
 
 
 
 

 

Orava RM-610
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Ruční mixér příkon 600 W, objem nádoby 0,8 l, materiál nádoby plast, tyčový nástavec, šlehací metly, mixovací nádoba a příslušenství vhodné do myčky, barva stříbrná
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ruční mixér příkon 600 W, objem nádoby 0,8 l, materiál nádoby plast, tyčový nástavec, šlehací metly, mixovací nádoba a příslušenství vhodné do myčky, barva stříbrná

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Orava

Exa kód:ORA000474
Kód výrobce:RM-610
 

 

Multifunkční ruční mixér 3 v 1 Orava RM-610

  • kvalitní a výkonný
  • mixovací nádoba s kapacitou 0,8l
  • šlehací nádoba 0,6l
  • jednoduché sekání, šlehání a mixování

Kvalitní a výkonný kuchyňský multifunkční ruční mixér ORAVA RM-610 zvládne namixovat jakýkoli druh potravy a vždy dosáhne vynikajících výsledků. Sekání, šlehání a mixování bude s ním opravdu jednoduché. S příkonem 600 W bez problémů zvládne vyrábět ovocné výživy pro malé děti, koktejly, dezerty, zmrzliny, sorbety či pomazánky. Výkon si můžete regulovat plynule, proto vždy dosáhnete požadované konzistence. Univerzální sekací nůž je vhodný pro přípravu mletého masa, ořechů i drcení ledu. Nádoba na mixování má kapacitu 0,8 l a nádoba na šlehání 0,6 l. Jemný povrch a ergonomický design vám zaručí vždy pohodlné používání. Čištění je jednoduché, protože všechny díly jsou demontovatelné a lze je mýt v myčce nádobí.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Tyčový mixér
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 558 630 003 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zašlete mail na: reklamace@orava.eu.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi