Produkt je vyřazen!
 

 

Orava MX-16G

Exa kód : ORA000243
 
 
 
 

 

Orava MX-16G
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
16 GB Mp3 / Mp4 přehrávač s 1,8 “barevným displejem, výdrž baterie v audio režimu je 7 hodin na jedno nabití přes USB připojení nebo AC adaptér.
 
 

1 015 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

839 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 51  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

16 GB Mp3 / Mp4 přehrávač s 1,8 “barevným displejem, výdrž baterie v audio režimu je 7 hodin na jedno nabití přes USB připojení nebo AC adaptér.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Orava

Exa kód:ORA000243
Kód výrobce:MX-16G
 

 

16 GB Mp3 / Mp4 přehrávač s 1,8 “barevným displejem

MP3 / MP4 přehrávač Orava MX-16G je designově designovaný a kvalitní “napodobený” zdroj zábavy, který se dívá na teenagery, sportovce, cestovatele, ale i snadno se vejde do kapsy nahoru nahoru, do tašky, kabelky či do batohu.

16 GB flash paměť a slot na mikro kartu SD kartu (do 32 GB) mají dostatek informací o písních, fotografiích, fotografiích nebo souborech, které se týkají hudby, hudby a hudby kráčeje na první rande s tou pravou / tím dál.

MP3 / MP4 přehrávač podporuje formáty AVI, MP3, WMA, WAV, FLAC, JPG, BMP, GIF, či TXT.
Videa a fotky se na 1,8 “barevném displeji, během přehrávání zobrazí jméno interpreta a název skladby a má zabudované FM rádio.

Kromě toho dokáže díky funkci Záznam nahrávat v režimu diktafon i z rádia do paměti zařízení, nadšených čtenářů potěší funkce E-book. Výdrž baterie v audio režimu je 7 hodin na jedno nabití přes USB připojení nebo AC adaptér.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  MP4 přehrávač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
FM tuner  Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 558 630 003 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zašlete mail na: reklamace@orava.eu.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi