Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Orava DAB B

Exa kód : ORA000489
 
 
 
 

 

Orava DAB B
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Rádio - přenosné, DAB+, FM a RDS tuner s 80 předvolbami, výkon 3 W, sluchátkový výstup 3,5 mm a vstup Jack 3,5 mm, automatické ladění, hodiny, bateriové napájení
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rádio - přenosné, DAB+, FM a RDS tuner s 80 předvolbami, výkon 3 W, sluchátkový výstup 3,5 mm a vstup Jack 3,5 mm, automatické ladění, hodiny, bateriové napájení

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Orava

Exa kód:ORA000489
Kód výrobce:DAB B
 

 

Digitální DAB/FM přenosné rádio Orava DAB B

  • digitální DAB/FM přenosné rádio s RDS systémem
  • širokopásmový reproduktor pro kvalitní reprodukci zvuku
  • velký LCD displej s podsvícením
  • velmi jednoduché ovládání

Chodíte rádi do přírody, kempujete nebo stan, případně je vaší zálibou rybaření, při kterých si rádi pustíte do pozadí oblíbenou rozhlasovou stanici? Zřejmě pro vás přenosné rádio není žádnou novinkou, ale možná bojujete s navolením své top analogové frekvence. Pokud jste právě tam, kam její signál nedosahuje, následuje zklamání. S DAB rádiem (Digital Audio Broadcasting) tento problém řešit nemusíte.

Nalaďte si rádio opravdu kdekoliv
DAB technologie je zcela nezávislá od internetového připojení. Zachycuje vlny z digitálních vysílačů, které jsou rozmístěny v Česku. DAB pásmo má dobré pokrytí, což zvyšuje dostupnost rozhlasového vysílání. Největší výhodou této moderní technologie je však čistota zvuku. Žádný šum, skřípání a výpadky, které tak dráždí nervy.

Název každé písničky přímo na displeji
Při naladění stanice s podporou RDS se na LCD displeji zobrazí čas, informace o interpretovi a názvu písně a identifikaci stanice.

Funkce SLEEP
Rádio má také funkce automatického vypnutí a nastavení spánkového režimu. Usínat tedy můžete při své tradiční rozhlasové relaci bez starostí, protože rádio se vypne samo a ušetří baterii energii.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 558 630 003 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zašlete mail na: reklamace@orava.eu.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi