Orava BreadChef

Exa kód : ORA436509
 
 
 
 

 

Orava BreadChef
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Odložený start: Ano, Příkon: 550 W, Počet program.chléb/cesto: 15, Bezlepkový režim: Ano, Max. hmotnost chlebu: 1000 g, Funkce tvorby džemu: Ano, Nastavitelná barva kůrky: Ano
 
 

2 470 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 041 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 123  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Odložený start: Ano, Příkon: 550 W, Počet program.chléb/cesto: 15, Bezlepkový režim: Ano, Max. hmotnost chlebu: 1000 g, Funkce tvorby džemu: Ano, Nastavitelná barva kůrky: Ano

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Orava

Exa kód:ORA436509
Kód výrobce:BreadChef
 

 

Domácí je nejlepší
Vzpomínáte si na vůni a chuť domácího chleba od babičky? Obdivujete kamarádku za to, že peče famózní domácí pečivo a chléb? Zdravotní omezení vám nedovolí konzumovat běžný, průmyslově vyráběný chléb a raději byste měli zakousnout do chleba bez éček, konzervantů či lepku? Teď to hravě zvládnete i vy! Bez námahy a zbytečných omylů – s láskou, chutí experimentovat a zvědavostí objevovat vesmír s názvem chléb náš každodenní.

Bochník podle vašeho gusta
V domácí pekárně Orava Breadchef snadno upečete chléb přesně tak, jak vám chutná nejvíc. Umožňuje zvolit až 3 velikosti pecna chleba podle toho, kolik hodovníků si na něm pochutná. Nastavit si můžete až 3 stupně opečení kůrky chleba – přesně tak, jak to vy a vaši nejbližší milujete.

Sladký i slaný
Kolik lidí, tolik chutí. Na přípravu snídaňových pochoutek použijte různé suroviny a přidejte do nich všechno to, co vám v chlebu a pečivu chutná od prvního zakousnutí. Klasický, celozrnný, bezlepkový, rýžový, francouzský chléb (podobný bagetám), ale také s mrkví, dýňovými semínky, sušeným ovocem, ořechy, či dokonce s bylinkami (italská focaccia). Chléb se nikdy nezunuje a jeho chuť dokáže překvapovat každý den!

O přípravu surovin se postará sama
Domácí pekárna Orava Breadchef si veškerou dřinu při pečení odpracuje za vás. Vymíchá těsto, připraví kvásek, pečlivě promíchá přidané ingredience a upeče dobroty díky funkci odloženého startu tehdy, když se nejvíce těšíte na první zakousnutí. Ráno vás vůně domácího chleba vyláká z postele, večer vás uvítá, jakmile otevřete dveře po návratu z práce.

Více než jen pekárna chleba
Domácí pekárna Orava Breadchef vám vyčaruje nejen gurmánský chlebíček a pečivo, ale vám výborně poslouží také k pečení zákusků (například domácí bábovky) či k zavařování a přípravě domácí marmelády. V manuálu k výrobku naleznete cenné rady a tipy, jak se stát na slovo vzatým šéfem v pečení chleba, domácího pečiva i všelijakých dalších gastro pochoutek.

PARAMETRY PRODUKTU

  • Příkon 550 W
  • Počet program.chléb/cesto 15
  • Bezlepkový režim Ano
  • Max. hmotnost chlebu 1000 g
  • Funkce tvorby džemu Ano
  • Nastavitelná barva kůrky Ano
  • Šírka 24 cm
  • Výška 30 cm
  • Hloubka 35.5 cm
  • Hmotnost 4050 Kg
  • Počet háků 1
  • Max. hmotnost chlebu 1000 g
  • Skleněný průzor Ano
  • Minimální hmotnost chlebu 500 g
  • Funkce odložený start
  • Počet program.chléb/cesto 15
  • Bezlepkový režim Ano

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 558 630 003 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zašlete mail na: reklamace@orava.eu.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi