Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Oral-B Vitality 3D White D12.513

Exa kód : ORB100005
 
 
 
 

 

Oral-B Vitality 3D White D12.513
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Elektrický zubní kartáček účinně vybělí vaše zuby a ošetří dásně. Akumulátorový kartáček Oral-B Vitality 3D White D12.513 zajistí zářivější výsledky díky speciální 3D White hlavici
 
 

599 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

495 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Elektrický zubní kartáček účinně vybělí vaše zuby a ošetří dásně. Akumulátorový kartáček Oral-B Vitality 3D White D12.513 zajistí zářivější výsledky díky speciální 3D White hlavici

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Oral-B

Exa kód:ORB100005
Kód výrobce:4210201043607
 

 

Klíčové vlastnosti Oral-B Vitality 3D White D12.513

  • ProWhite bělí zuby přirozeným způsobem
  • 2D technologie čištění
  • Dvouminutový časovač
  • Lešticí vložka pro lesklé zuby

Oral-B Vitality 3D White D12.513 pro lesklý úsměv
Unikátní provedení elektrického zubního kartáčku Oral-B Vitality 3D White D12.513 dokáže velmi šetrně, přitom spolehlivě, vyčistit vaše zuby. Kulatá hlava elektrického kartáčku se hladce přizpůsobí jakémukoliv tvaru zubu, čímž bezpečně dosáhne na každé místo. Výsledkem jsou zářivější zuby a zdravější dásně.

Bělejší zuby bez zubního plaku
Inovativní 2D technologie kartáčku Vitality ještě podpoří efektivitu celého čištění. Svými oscilacemi a rotacemi odstraní více zubního plaku než běžné manuální kartáčky. Velkou výhodou kartáčku je i to, že přirozeně bělí zuby tím, že odstraňuje barevné skvrny z povrchu zubů. Návštěvy zubaře se tak rázem stanou jen příjemnou prevencí.

Provedení inspirované profesionály
Kromě vyměnitelné kartáčové hlavice se speciální lešticí vložkou nabízí kartáček Oral-B Vitality 3D White D12.513 praktický čisticí program Daily Clean pro každodenní čištění. S kartáčkem si snadno osvojíte správné čisticí návyky i díky dvouminutovému časovači, který vás vždy po uplynutí dvou minut upozorní.

Oral-B Vitality 3D White D12.513 bude vždy po ruce
Tento akumulátorový kartáček v bílomodrém provedení vydrží nabitý 60 minut. Plně nabitého stavu dosáhne opět po 12 hodinách. K pohodlnému čištění jistě přispěje i ergonomická rukojeť kartáčku s výstupky zabraňujícími vyklouznutí. K balení dále příšluší praktický nabíjecí stojan, se kterým budete mít kartáček vždy při ruce.

3D technologie čištění vs. sonická technologie?
Při výběru elektrických zubních kartáčků můžete vybírat ze dvou základních typů technologií. Jedná se o 3D technologii čištění, nebo sonickou technologii. Klinická studie srovnávala zubní kartáček Oral-B PRO 7000 CrossAction s 3D technologií čištění a zubní kartáček Sonicare DiamondClean se sonickou technologií. Studie následně ukázala, že zubní kartáček s 3D technologií čištění:

  • Odstraňuje o 22 % více zubního plaku
  • Odstraňuje o 33 % více zubního plaku v obtížně dostupných místech
  • O 32 % úspěšněji zlepšuje zdraví dásní

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Elektrický zubní kartáček
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi