Produkt je vyřazen!
 

 

Oral-B Pro 8000 Genius

Exa kód : ORB100117
 
 
 
 

 

Oral-B Pro 8000 Genius
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Elektrický zubní kartáček rotační, počet režimů 3, časovač, tlakový senzor a 3d čištění, počet náhradních hlavic 1 ks, s mobilní aplikací
 
 

2 854 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 359 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 143  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Elektrický zubní kartáček rotační, počet režimů 3, časovač, tlakový senzor a 3d čištění, počet náhradních hlavic 1 ks, s mobilní aplikací

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Oral-B

Exa kód:ORB100117
Kód výrobce:4210201277330
 

 

Oral-B Genius 8000

Kulatá kartáčková hlava
Kartáčkové hlavy Oral-B do elektrických zubních kartáčků mají design inspirovaný profesionálními nástroji na čištění zubů, který obklopí každý jednotlivý zub. Díky dynamické 3D technologii čištění se hlava elektrického zubního kartáčku při svých oscilacích, rotacích a pulzacích přizpůsobuje zubům a narušuje a odstraňuje až o 100 % více zubního plaku než běžný manuální zubní kartáček.

Bělí zuby už od 1. dne
Kartáčková hlava 3DWhite má lešticí vložku, která pomáhá odstraňovat povrchové skvrny, takže vaše zuby budou bělejší už od 1. dne. V aplikaci Oral-B si také můžete nastavit program bělení, který vám pomůže zlepšit návyky v ústní hygieně.

Senzor tlaku pro zdravé dásně
Udržování zdravých dásní je důležitou součástí správné ústní hygieny. Trojitý senzor tlaku pomáhá chránit dásně před nadměrným tlakem. Indikátor SmartRing se rozsvítí a zpomalí a následně zastaví pulzace, když budete při čištění příliš tlačit. Rukojeť zubního kartáčku lze také nastavit na jemný režim Sensitive.

Funkce detekce polohy
Pokroková technologie detekce polohy elektrického zubního kartáčku Genius 8000 umožňuje VIDĚT, kde si čistíte zuby, a následně UPRAVIT svou techniku čištění, abyste nikdy žádné místo nevynechali. Vždy tak budete VĚDĚT, že máte špičkově čistou ústní dutinu. Zabudovaný 2minutový časovač vám pomůže čistit si zuby tu správnou dobu. Upozorní po vyčištění každé zóny ústní dutiny.

Inteligentní zubní kartáček
Elektrický zubní kartáček Oral-B Genius 8000 s technologií Bluetooth zajišťuje prostřednictvím svých programů soustředěnou péči a dává pokyny, které může upravovat váš zubní lékař. Stáhněte si do chytrého telefonu aplikaci Oral-B a použijte technologii Bluetooth, která vám umožní získávat při čištění zpětnou vazbu v reálném čase a zlepšovat si návyky.

Dokonalé čištění
Zdokonalte si čištění zubů s multifunkčním indikátorem SmartRing. Při čištění je viditelný z každého úhlu a umožňuje pohodlně vidět zpětnou vazbu senzoru tlaku, časovače a připojení přes Bluetooth. Prostřednictvím Oral-B aplikace v chytrém telefonu lze také naprogramovat jednu z 12 možných barev, kterou chcete, aby používal.

Nastavitelný indikátor
Zubní kartáček Oral-B Genius 8000 obsahuje moderní lithium-iontovou baterii, která byla vyvinuta tak, aby se bleskově nabíjela a zároveň bez nabití zajišťovala dlouhotrvající konzistentní a efektivní čištění.

Nejvíce doporučovaná značka
Objevte novou úroveň inovace v péči o ústní dutinu, kterou vám přináší Oral-B, světový lídr v kategorii zubních kartáčků. Každý elektrický zubní kartáček zajišťuje v porovnání s běžným manuálním zubním kartáčkem klinicky ověřenou čistotu ústní dutiny. Najděte si svůj dokonalý elektrický zubní kartáček od Oral-B, zubními lékaři nejpoužívanější a nejvíce doporučovanou značku zubních kartáčků na světě.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Elektrický zubní kartáček
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi