Produkt je vyřazen!
 

 

Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action

Exa kód : ORB100015
 
 
 
 

 

Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Elektrický zubní kartáček zajistí profesionální vyčištění zubů díky 3D systému s 8 800 oscilacemi a 40 000 pulzů za minutu. Kartáček Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action nabízí 5 speciálních režimů čištění a profesionální časovač, který vždy po 30 vteřinác
 
 

3 800 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 140 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 190  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Elektrický zubní kartáček zajistí profesionální vyčištění zubů díky 3D systému s 8 800 oscilacemi a 40 000 pulzů za minutu. Kartáček Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action nabízí 5 speciálních režimů čištění a profesionální časovač, který vždy po 30 vteřinác

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Oral-B

Exa kód:ORB100015
Kód výrobce:4210201159742
 

 

Klíčové vlastnosti Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action
100% pokrytí s funkcí detekce polohy
Lešticí vložka pro bělejší zuby
Regulace tlaku pomocí indikátoru SmartRing
Pět režimů čištění
Bluetooth technologie

Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action odvádí špičkovou práci
Důmyslné provedení zubního kartáčku Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action umožní šetrně, přitom s maximální účinností, vyčistit vaše zuby. Kulatá hlava elektrického kartáčku se krásně přizpůsobí jakémukoliv tvaru zubů, čímž bezpečně dosáhne na každé místo. Výsledkem jsou čistější zuby a zdravější dásně. Navíc díky profesionální technologii detekce polohy si už opravdu můžete být jisti, že o vaše zuby bude 100% postaráno. Kartáček totiž chytře rozpozná, kde je zrovna aplikován a podle toho vás povede, abyste žádnou část ústní dutiny nevynechali. Čištění tak bude opravdu důkladné a vy si můžete být jisti, že žádné místo nezůstane neošetřené.

Všechny hlavice jsou navržené ve spolupráci zubních lékařů
Již po jediném čištění budete moci pozorovat zářivější výsledky díky speciální lešticí vložce, která shromažďuje zubní pastu a aplikuje ji tam, kde je nejvíc zapotřebí k odstranění povrchových skvrn. K bezchybnému čištění ještě přispěje časovač, který vás vždy po 30 vteřinách upozorní, že je třeba přejít k další části chrupu. Kartáček Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action vás nenechá ve štychu, s využitím moderní lithium-iontové baterie totiž vydrží nabitý až dvanáct dní. Baterii nabijete v praktickém cestovním nabíjecím pouzdru, které je součástí balení. V pouzdru navíc můžete současně nabíjet jak zubní kartáček, tak i chytrý telefon.

Přizpůsobte Oral-B PRO 8900 Cross Action svým potřebám
Kromě šikovných kartáčových hlavic, přístroj dále nabízí pět režimů čištění. S těmi můžete perfektně reagovat na aktuální stav vašeho chrupu. Jednoduše si vždy vyberete z profesionálních režimů pro každodenní čištění, lešticího, masážního, velmi jemného a nakonec i prodlouženého 3minutového režimu. Trojitý senzor tlaku v kombinaci s jemným režimem navíc také přispěje k ochraně dásní.

Čištění zubů si můžete užít
Na kartáčku Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action naleznete LED indikátory SmartRing, kde si také snadno nastavíte příjemné barevné podsvícení výběrem jedné z 12 barev. S využitím funkce regulace tlaku vás indikátor pokaždé upozorní, pokud budete na kartáček během čištění příliš tlačit. Nakonec vás už ani nepřekvapí možnost propojení kartáčku s chytrým mobilem, který vám s aplikací Oral-B dokáže zlepšit čisticí návyky.

3D technologie čištění vs. sonická technologie?
Při výběru elektrických zubních kartáčků můžete vybírat ze dvou základních typů technologií. Jedná se o 3D technologii čištění, nebo sonickou technologii. Klinická studie srovnávala zubní kartáček Oral-B PRO 7000 CrossAction s 3D technologií čištění a zubní kartáček Sonicare DiamondClean se sonickou technologií. Studie následně ukázala, že zubní kartáček s 3D technologií čištění:

  • Odstraňuje o 22 % více zubního plaku
  • Odstraňuje o 33 % více zubního plaku v obtížně dostupných místech
  • O 32 % úspěšněji zlepšuje zdraví dásní

Přestože obě technologie vyčistí zuby lépe než manuální zubní kartáček, sonická technologie jen vibruje a kartáčková hlava se tak pohybuje mnohem méně. Elektrické zubní kartáčky Oral-B mají unikátní 3D technologii čistění, která pulzacemi naruší zubní plak a rotacemi ho poté snadno odstraní. 3D technologie čištění zneškodní více zubního plaku, sníží riziko vzniku zánětu dásní a celkově zlepší zdraví ústní dutiny. (Klukowska M, et al., J Clin Dent 2014;25:6–12, Klukowska M, et al., J Clin Dent 2015;26:80–85)

Vlastnosti
Unikátní kulatá hlavice
Odstraňuje povrchové skvrny
Pomáhá chránit citlivé dásně
Indikátor SmartRing
Technologie kontroly tlaku
Lithium-iontová baterie
Vydrží až 12 dní na 1 nabití
Dvouminutový časovač
Pouzdro nabije zubní kartáček i telefon najednou

Technické parametry
Počet pulzů za minutu 40 000
Počet oscilačních pohybů za minutu 8 800

Příslušenství
2 rukojeti
3 koncovky
Premiové pouzdro
Li-ion baterie


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Elektrický zubní kartáček
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi