Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Optoma ML750ST

Exa kód : OPT100131
 
 
 
 

 

Optoma ML750ST
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Projektor
 
 

15 000 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

12 397 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 750  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Optoma

Exa kód:OPT100131
Kód výrobce:95.71Z01GC0E
 

 

Optoma ML750ST

  • Svítivost (v ANSI lumenech): 800
  • Kontrast (hodnota : 1): 20 000
  • Technologie projektoru: LED
  • Skutečné rozlišení projektoru: WXGA (1280 x 800)
  • Životnost lampy (v hodinách): 20 000
  • Rozhraní: HDMI, 3.5mm Jack, MHL, USB 2.0, VGA
  • Výbava: Reproduktory, dálkové ovládání, 3D
  • Uchycení: Na stůl

Ultrakompaktní LED projektor

Ultrakompaktní přenosný LED projektor s krátkou projekční vzdáleností a s váhou pouze 420 g pro snadný přenos mezi domovem a kanceláři a díky pohodlnému kufříku dodávanému s tímto zařízením je ideální pro prezentace na cestách. ML750ST obsahuje multimediální přehrávač, domácí kancelář, podporu MHL, podporu HDMI, 3D Ready, nebo vestavěný reproduktor, díky čemuž můžete hrát videohry, sledovat HD filmy, ponořit se do stereoskopického 3D obrazu, nebo jen tak poslouchat hudbu. Tento plnohodnotný projektor také nabízí prezentace dokumentů, nebo fotografií bez použití počítače, pomocí vestavěné paměti, slotu pro MicroSD kartu a USB připojení.

Short Throw Projekce

Promítejte obraz s uhlopříčkou 100 palců ze vzdálenosti jen něco málo přes metr. Short Throw projektor minimalizuje vzdálenost projektoru od projekční plochy, což Vám umožní promítat dokonalý a úžasný obraz bez stínů osob nebo předmětů..

Mediální přehrávač a nativní kancelářský prohlížeč

Přehrávat videa, fotografie, Microsoft Office (bez PowerPointu) nebo Adobe PDF soubory, můžete nyní přímo z vnitřní paměti projektoru, microSD karty, nebo USB flash disku zobrazovat přímo na projektoru, aniž byste byli nuceni připojit projektor k laptopu, PC, nebo DVD přehrávači.

Videa - Posaďte se pohodlně po Vašem dlouhém dni a vychutnejte si své oblíbené filmy. ML750ST podporuje nejpopulárnější video a hudební formáty a díky HD-Ready a LED si můžete být jistí, že jak zářivost barev, tak i hloubka a jasnost obrazu Vás nezklame.

Fotografie - Vložte kartu micro SC přímo z Vašeho telefonu, nebo fotoaparátu a okamžitě sdílejte vzpomínky bez nutnosti použití dalších kabelů. Sdílet vzpomínky s publikem je proto nyní mnohem jednodušší.

Prezentace a dokumenty - S nativní podporou pro Microsoft Office a Adobe PDF souborů, můžete jednoduše uložit svou práci do vnitřní paměti ML750ST, microSD kartu nebo paměťovou jednotku USB a jste připraveni jít.

MHL kompatibilita

Proměňte svůj projektor v inteligentní zobrazovací zařízení připojením smartphonu nebo tabletu a s jediným kabelem pomocí MHL. Nyní si můžete prohlédnout prezentace a dokumenty, streamovat videa nebo sdílet fotografie na velké obrazovce.

Obraz může být také promítán přes celý 360 stupňový rozsah podél svislé osy, včetně reprodukce na strop nebo podlahu.

Bezdrátové prezentace

Prezentujte z telefonu, nebo tabletu pomocí bezplatné aplikace EZ View fungující jak na platformě Android, tak na platformě iOS. EZ View umožňuje bezdrátově sdílet a prezentovat dokumenty, fotografie, videa uložené na Vašem mobilním zařízení, nebo streamovat obraz z Vaší kamery.

Okamžitě spojte a prezentujte Váš materiál bezdrátově s vysokým přenosovým provedením z jakéhokoliv PC, Mac, nebo mobilního zařízení pomocí mini Wi-Fi přídavného hardwaru, určeného pro USB port Vašeho ML750ST projektoru.

LED technologie

Výhoda používání projektoru ML750ST s LED technologií spočívá ve využívání individuálních červených, zelených a modrých LED modulů, poskytující širokou barevnou škálu, vynikající sytost barev a vynikající jas. Tímto jsou zaručeny intenzivní a přesné barvy.

Tento drobný projektor má v sobě navíc zabudovaný senzor, který automaticky kalibruje LED pokaždé, když je projektor zapnutý. Tato funkce Vám poskytne konzistentní podání barev a navíc udržuje projektor v out-of-the-box kvalitě obrazu po celou dobu jeho životnosti.

Jasný, plný života

Projektor ML750ST vytváří jasné a zářivé snímky s hlubším nasycením a plné života. To je vzhledem k mimořádné věrnosti barev vytvořeno technologií LED. V mnoha případech může být vnímaný jas projektoru LED až dvojnásobný oproti projektoru založenému na technologii lampy.

Okamžité Vypnutí / Zapnutí

Rychlá instalace, rychlé balení s okamžitým zapnutím a vypnutím projektoru. LED technologie umožňuje projektoru nabýt plného jasu již v několika sekundách.

Neuvěřitelné barvy

Optoma projektor ML750ST je vybaven technologií BrilliantColor™ k produkci úchvatně jasného obrazu s dokonale vyváženými živými barvami.

5 let záruka Optoma

Jsme si naprosto jistí, že náš projektor po mnoha letech používání bude poskytovat naprosto stejně kvalitní barevné podání jako v den, kdy jste si jej pořídili. Na toto poskytuje Optoma oficiální záruku 5 let.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Projektor
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi