Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

G21 Chamberi Horizontal

Exa kód : GRD101303
 
 
 
 

 

 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Odšťavňovač, Barva Šedá, Šnekový, Příkon 150 W, Objem nádoby na šťávu 0,5 l
 
 
 
Od 199  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

G21

Exa kód:GRD101303
Kód výrobce:600858
 

 

Revoluční šnekový odšťavňovač G21 Chamberi se speciální technologií Optimal Seal pro dokonalé odšťavňování ovoce i zeleniny. Díky unikátnímu inverznímu způsobu odšťavňování získá maximum zeleninové nebo ovocné šťávy z měkkých i tvrdých plodů.

Proč je inverzní šnekový odšťavňovač tak dobrý? 

Inverzní odšťavňování probíhá v opačném směru, než jsme byli doposud zvyklí u ostatních horizontálních šnekových odšťavňovačů. Jedná se o revoluční změnu, u jiných výrobců tento způsob odšťavňování nenajdete. 

Šnek odšťavňovače se točí ve směru k tělu odšťavňovače, takže i otvory v lisovací části plnící trubice odšťavňovače jsou v obráceném pořadí – u těla odšťavňovače je otvor na odpad a až za ním je umístěna výpusť na čerstvě vylisovaný ovocný džus nebo zeleninovou šťávu.

Žena připravující suroviny pro odšťavňování s G21 Chamberi horizontal 

S převratnou metodou odšťavňování přibyly i působivé vychytávky

Inverzní šnekový horizontální odšťavňovač G21 Chamberi dává svým uživatelům mnohem větší pohodlí. Zatímco doposud jste se museli buď smířit s předem danou hustotou odšťavněné šťávy nebo jste si ji sice mohli ovlivnit, ale potřebovali jste k tomu různá sítka či příslušenství k odšťavňovači, G21 Chamberi vám vyjde vstříc rychle a snadno.

Stačí pouhé pootočení!

Na konci lisovací části plnicí trubice odšťavňovače je krytka s chytře umístěnými filtry nastavení hustoty šťávy. Chcete čistou ovocnou nebo zeleninovou šťávu nebo máte chuť na hustý džus s dužninou? Pootočením po směru hodinových ručiček uvolněte krytku, vytáhněte ji z trubice a zvolte si jeden ze tří režimů odšťavňování. Poté krytku zasuňte zpět, uzamkněte otočením proti směru hodinových ručiček a připravte sklenici. Na zdraví!

Otočná krytka pro nastavení hustoty šťávy

Optimal Seal – odšťavňování na míru a zmrzka jako bonus!

Odšťavňovač G21 Chamberi má stejně jako jeho předchůdce G21 Chamber technologii Optimal Seal, významně inovovanou. Inverzní odšťavňování umožňuje lepší práci s přítlakem odšťavňovacího šneku v kombinaci s odpadovým uzávěrem. Podle právě odšťavňovaných surovin nastavte páčku Optimal Seal pro měkké plody nebo pro tvrdé plody. Třetí možnost je nastavení pro zmrzlinu – k tomuto odšťavňovači tedy už nepotřebujete žádný další nástavec, takže nemusíte nic dokupovat. Domácí zmrzlinu vám připraví sám. 

Chcete ještě víc šťávy? Snadná pomoc

Odšťavňovač G21 Chamberi uspokojí i nejnáročnější uživatele. I při standardním používání dokáže dostat z vložených surovin víc šťávy než ostatní odšťavňovače.

TIP: Pokud si navíc ještě pohrajete s páčkou Optimal Seal, uvolňující odpadový otvor, a střídavým uvolňováním a přitahováním (až do polohy “zmrzlina”) ovlivníte působení lisovacího šneku na ovocnou či zeleninovou dužninu, zvýšíte výtěžnost odšťavňovače na maximum. Výsledkem bude téměř suchá drť v odpadní nádobce a více šťávy ve sklenici.

Odšťavňovač G21 Chamberi horizontal s ovocem, zeleninou a vymačkanou šťávou

Oko potěší, uši neruší

Moderní oblý vzhled odšťavňovače G21 Chamberi s designově zajímavou kombinací dvou odstínů šedé působí lehce a skvěle doplní moderní kuchyně skandinávského stylu i oblíbené futuristické, rustikální nebo vintage kuchyně. 

Při navrhování, výrobě i ladění tohoto ve všech směrech atraktivního domácího odšťavňovače jsme se zaměřili i na hlučnost při odšťavňování. A to tak důkladně, že se o ní už nedá ani mluvit. Odšťavňovač je velice tichý a zvuk při odšťavňování je skutečně decentní.

Odšťavňovač je vhodný na:

  • Listovou zeleninu
  • Kořenovou zeleninu
  • Drobné plody
  • Jablka
  • Citrusové plody
  • Obilné trávy
  • Bylinky
  • Rybíz
  • Angrešt
  • Přípravu zmrzliny

Upozorňujeme, že v případě odšťavňování jablek na nízkootáčkových přístrojích, je nutné používat pouze kvalitní tvrdá jablka. V opačném případě, pokud jsou jablka měkká či více zralá, vzniká při zpracování hustá šťáva (pyré) s vyšším podílem vlákniny.

Prodloužená záruka 2 + 2 roky

Za kvalitu tohoto produktu ručíme 4 roky. Ke standardní záruční lhůtě 2 roky získáte registrací na webu http://g21-warranty.com prodloužení záruky o další 2 roky. Využijte tuto možnost a po koupi si zaregistrujte. Prodloužená záruka 2 + 2 roky se vyplatí!

Specifikace

  • Výkon: 150 W
  • Otáčky: 70 ot./min
  • Průměr vstupního otvoru na ovoce: 45 mm
  • BPA free (neobsahuje bisfenol – zdraví škodlivý uhlovodík)
  • Prodloužená záruka 2 + 2 roky

Fyzické vlastnosti

  • Barva: šedá
  • Rozměry (Š x V x H): 13 x 35 x 35 cm
  • Hmotnost: 3,5 kg
  • Rozměry balení (Š x V x H): 32 x 30 x 29 cm
  • Hmotnost balení: 4,7 kg

Obsah balení

  1. Odšťavňovač G21 Chamberi
  2. Pěchovadlo
  3. Nádobka 0,5 l
  4. Nádobka 0,6 l
  5. Štětka na čištění

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Odšťavňovač
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Barva  Šedá
Typ odšťavňovače  Šnekový
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
150 W
Objem nádoby na šťávu  0,5 l
Hmotnost a rozměry 
Rozměry Š x V x H  13 x 35 x 35 cm
Hmotnost  3,5 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi