Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Ochranné tvrzené sklo GLASS ALIGATOR, Aligator S5540, originální

Exa kód : GSM232112
 
 
 
 

 

Ochranné tvrzené sklo GLASS ALIGATOR, Aligator S5540, originální
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Toto ochranné sklo pro Aligator S5540 je složeno ze dvou vrstev. Jednu vrstvu tvoří tenké, odolné tvrzené sklo, druhou vrstvu tvoří speciální fólie, která zajistí perfektní přilnutí skla k displeji telefonu.
 
 

197 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

163 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Toto ochranné sklo pro Aligator S5540 je složeno ze dvou vrstev. Jednu vrstvu tvoří tenké, odolné tvrzené sklo, druhou vrstvu tvoří speciální fólie, která zajistí perfektní přilnutí skla k displeji telefonu.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Aligator

Exa kód:GSM232112
Kód výrobce:FAGALS5540
 

 

Aligator S5540
Hledáte tu nejefektivnější ochranu displeje pro mobilní telefon Aligator S5540? Pak vám perfektně poslouží ochranné sklo S5540 se zaoblenými tvary, jenž je složené ze dvou vrstev a to odolného tvrzeného skla a speciální fólie. Sklo nabízí extrémní tvrdost až 9H a právě díky fóliové vrstvě perfektně přilne k displeji telefonu, aniž by při jeho aplikaci vznikaly nežádoucí bublinky. Lepí se kvalitním japonským lepidlem, takže je jeho trvání dlouhodobé a sklo lze opětovně sejmout a použít.

Ultra tenké a přitom vysoce odolné
Společnost Aligator používá k výrobě jedinečnou technologii, díky které bylo možné zajistit velmi nízkou tloušťku skla a to pouhých 0,25 mm. Zároveň je však zachována vysoká odolnost proti poškrábání a perfektní citlivost dotyku na displej. Mimo tyto přednosti nabízí i 100% transparentnost a omezuje odlesky. Nezanedbatelnou výhodou je i to, že produkt je oleofóbní, což znamená, že odpuzuje mastnotu a otisk prstů. Pokud se vám i přesto podaří displej umazat, stačí ho jen lehce otřít. Údržba je tak velmi nenáročná.

Dokonale tlumí nárazy
Výrobek umí dokonale tlumit nárazy a zamezuje tak poškození. V případě, že dojde k pádu přístroje, produkt se neroztříští, ale vytvoří se na něm pavučina. Tím dojde k rozprostření energie a ochraně displeje telefonu. Pokud přidáte sklo Aligator S5540 na již poškrábaný displej, tak ho zacelí a vyhladí.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si sériové číslo nebo IMEI.
2 - Kontaktujte servisní středisko na čísle: +420 211 222 925 nebo sepište průvodní reklamační list.
3 - Zašlete spolu s dokladem o koupi na adresu: ADART COMPUTERS s.r.o., Kolbenova 997/5g, 190 00 Praha 9.
Sériové číslo:
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi