Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Nokia 150 Black Single SIM

Exa kód : SMT001373
 
 
 
 

 

Nokia 150 Black Single SIM
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klasický telefon
 
 

890 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

736 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Nokia

Exa kód:SMT001373
Kód výrobce:A00027964
 

 

Klasický mobilní telefon Nokia 150 Single SIM
Telefon Nokia 150 v sobě snoubí eleganci a moderní funkce v klasické konstrukci. Nokia 150 je dalším přírůstkem do početné rodiny mobilních telefonů značky Nokia. Jedná se o jednoduchý mobilní telefon klasického designu s klávesnicí pro běžnou komunikaci. Přináší velký 2.4“ barevný displej s dobře čitelnými znaky a vyniká jednoduchostí a nízkou hmotností.

Styl a elegance
S odolným rámem i zadním krytem a tenkým profilem je Nokia 150 perfektní kombinací funkčnosti, elegance a v neposlední řadě kvality.

Jednoduchý, přehledný, zábavný
Jedná se o klasický telefon s se základní klávesnicí, na které budete moci psát SMS, e-maily, chatovat a komunikovat přes sociální sítě. Je vybaven předinstalovanými službami, jako např. Facebook– stačí je zapnout a můžete konverzovat. S prohlížečem Opera Mini můžete procházet internet a objevovat vše nové. S tímto telefonem můžete komunikovat s přáteli na cestách, fotit s 0.3 Mpix fotoaparátem, nebo zachytit selfie s přední kamerou 0,3 Mpix, hrát hry nebo poslouchat FM rádio a oblíbenou hudbu.

Skvělá výdrž baterie
Telefon obsahuje baterii s kapacitou 1020 mAh, díky které přístroj vydrží opravdu dlouho. V pohotovostním režimu vydrží až 24 dní nebo až 18 hodin hovoru. S telefonem Nokia 150 se můžete bavit a zůstat v kontaktu mnohem déle.


 

Parametry

 
 
Integrovaný fotoaparát  s rozlišením 0.3 MP
Kategorie produktu  Klasický telefon
Rozlišení displeje  320 x 240
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Bluetooth  Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční a pozáruční servis zajišťuje Arvato services k.s., Osvobození 535, Stochov, 273 03. Opravu hlaste na čísle 312 560 560 nebo emailu info.CZ@bertelsmann.de.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi