Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Nivona NICR 790

Exa kód : NIV000070
 
 
 
 

 

Nivona NICR 790
 
 
 
 
 
 
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Automatický kávovar
 
 

18 499 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

15 288 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 925  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

NIVONA

Exa kód:NIV000070
Kód výrobce:NICR 790
 

 
Automatický kávovar na espresso Nivona NICR 790 ze série 7 v černé barvě je z vysoce kvalitních materiálů, zaměřený pro milovníky cappuccina a latte macchiata. Disponuje 2,2l nádobkou na vodu.
Nivona NICR 790

   Barevný TFT displej
   Bluetooth pro propojení s aplikací Nivona
   Kvalitní kónický mlýnek z kalené oceli
   Tlak čerpadla: 15 barů
   Výškově nastavitelný výtok kávy do 14 cm
   1 455 W
   ECO režim
   Nádržka na vodu: 2,2 l
   Nádobka na kávová zrna: 250 g
   Systém předehřevu
   Aroma Balance System (3 profily)
   Cappuccino-Connaisseur (Cappuccino-znalec)
   Nastavitelná síla kávy (5 stupňů)
   Nastavitelný stupeň mletí zrna
   Nastavitelná teplota kávy (3 stupně)
   Nastavitelné množství kávy
   Funkce přípravy dvou káv současně
   Vyjímatelná varná jednotka pro dokonalou hygienu
   Funkce oplachování pro OneTouch SPUMATORE
   Snadno čistitelný mléčný systém
   Filtr vody CLARIS součástí balení
   Kontrolka výměny filtru
   Program automatické péče o odvápnění a čištění

Jednoduchá příprava kávy

Cappuccino i všechny ostatní mléčné speciality pouhým stiskem jediného tlačítka. Jednoduchá a rychlá příprava a vylepšený design – to je nová řada 7, která představuje hned 4 nové modely. Nejnovější u této produktové řady naleznete Cappuccino Connaisseur, který posouvá přípravu mléčných specialit k baristickému umění. Je jen na vás, jestli zvolíte první přípravu mléčné pěny a potom kávy nebo naopak, kolik vteřin bude tryskou protékat mléko a jak dlouho nadýchaná pěna – vše si určujete úplně sami.

Množství funkcí

Samozřejmostí je mimořádně tichý provoz kvalitního kónického mlýnku vyrobeného z tvrzené oceli, barevný TFT displej, funkce OneTouch SPUMATORE plus pro přípravu dvou kávových specialit najednou, a to dokonce i těch mléčných, nebo možnost naprogramování až 5 individuálních nápojových receptů v režimu „moje káva".
Nejlepší způsob, jak si vychutnat kávu

Tři aromatické profily pro maximální aroma a ideální míru extrakce. Aroma Balance System se stará o to, aby došlo k optimálnímu vyluhování rozpustného podílu z mleté ??kávy. Aroma, tuky, hořké látky, kyseliny a minerály se z přírodního produktu dostanou pomocí vody a tlaku. Tento systém disponuje třemi aromatickými profily: dynamic (dynamický), constant (konstantní) a intense (intenzivní).

Aroma Balance System

Aroma Balance System napodobuje to, co doposud věděli pouze baristé. S jediným druhem kávových zrn tak můžete dosáhnout různých variant chutí, od ovocné a nakyslé až po oříškovou a lehce až zřetelně hořkou.
Cappucino Connaisseur

Ve správném a dobrém cappuccinu musí mléko ovinout kávu. Proto barista nalévá do šálku nejprve kávu a teprve potom mléko. Pro baristy s překapávacím strojem to nyní není žádný problém, ale pro automatický kávovar to znamená velkou výzvu. Kávovar Nivona to ale dokáže. Se zabudovaným systémem Cappuccino Connaisseur můžete určit pořadí kávy a mléka a rozhodnout se tak pro správné a dokonalé cappuccino.
OneTouch SPUMATORE plus

Automatický kávovar je určen pro milovníky espressa i mléčných nápojů, které se díky funkci ONE TOUCH připravují snadno – jedním jediným stisknutím. Výroba mléčných nápojů, jako je cappuccino nebo latte macchiato, je zajištěna pomocí samonasávací napěňovací trysky, která dokáže vyrobit nejen páru, ale také horkou vodu. Tryska je umístěna přímo v hlavě s tryskami na kávu, takže není třeba přesouvat sklenici či šálek. Stačí jen ponořit sací hadičku do nádobky s mlékem a vybrat si na displeji nápoj. Kávovar zvládá přípravu dvou kávových specialit najednou, a to dokonce i těch mléčných.
Barevný TFT displej

Kávovar se velmi snadno ovládá. Celá komunikace probíhá pomocí textu a symbolů na barevném TFT displeji a pomocí jednoho tlačítka. Kávovar umožňuje nastavení tloušťky mletí ve třech krocích a díky výkonnému čerpadlu je schopen vyvinout tlak 15 barů, nutný pro správné přepaření kávy, i výrobu dvou šálků současně. Nastavit si můžete také výšku výpusti a to až do výšky 140 mm. Použitá káva je shromažďována do samostatného zásobníku na odpad. Celková obsluha modelu je velmi jednoduchá a intuitivní, stejně jako jeho čištění. Většinu částí lze snadno demontovat pro ještě snazší údržbu.
Pohodlné čištění

Kávovary disponují nejen automatickými programy čištění, odvápnění, ale také nabízí možnost jednoduchého vyjmutí varné jednotky. Díky promyšlenému mechanismu je vyjmutí varné jednotky velmi jednoduché – stačí vytáhnout, opláchnout a vrátit. Žádná plíseň, žádná špína – pouze dokonalá čistota. Mléčný systém musí být také vždy čistý, abyste si mohli vychutnat cappuccino. I bez návodu k používání vás kávovar provede krok za krokem a na displeji jasně ukáže, co je třeba udělat.
Smarter Coffee

Díky Bluetooth připojení můžete přístroj ovládat pomocí chytrého telefonu nebo tabletu, sledovat statistiku, nebo měnit nastavení nápojů. Stačí si bezplatně stáhnout aplikaci Nivona App, spárovat zařízení s vaším plně automatickým kávovarem a ovládání na dálku je připraveno. Aplikace je k dispozici na AppStore a Google Play.




 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Automatický kávovar
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Funkce 
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Servis zajišťuje: tel: +420 725 781 964, e-mail: dispecink@awservice.cz
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi