Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Nikon D5600 + 18-55 VR AF-P, černá

Exa kód : NIK326314
 
 
 
 

 

Nikon D5600 + 18-55 VR AF-P, černá
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Barva Černá
 
 

20 399 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

16 858 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 020  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Nikon

Exa kód:NIK326314
Kód výrobce:VBA500K001
 

 

Fotoaparát Nikon D5600 s objektivem 18-55 VR AF-P, černá

Vysoce kvalitní fotoaparát, díky kterému budete vždy připraveni k zachycení těch nejdůležitějších okamžiků. S tímto fotoaparátem budete schopni pořizovat nejen špičkové snímky ale také videosekvence ve Full HD rozlišení. Užívejte si dokonalou kvalitu snímků díky výkonnému obrazovému snímači, optickému hledáčku, ale i díky skvělé stabilizaci obrazu. Všechny pořízené snímky i videosekvence můžete navíc jednoduše vylepšit díky řadě tvůrčích nástrojů a pak je ihned sdílet prostřednictvím funkce SnapBridge. Jednoduše buďte kreativní a vytvářejte dokonalé snímky snadno, rychle, efektivně s fotoaparátem Nikon. Navíc je k tomuto fotoaparátu také výkonný, lehký a kompaktní objektiv.

Výkonný obrazový snímač i zaostřování

Fotoaparát je vybaven obrazovým snímačem DX s 24,2 milionů pixelů, takže je schopen ostře zachytit i opravdu jemné struktury a produkovat tak snímky s dokonalými detaily. S podporou režimu Noční krajina pak máte zaručenu špičkovou kvalitu snímků i za nízké hladiny osvětlení a v obtížných světelných situacích. Vše pak ještě zastřešuje výkonný systém zpracování obrazu Nikon EXPEED 4, který umožňuje rychlé pořizování snímků a videosekvencí a zlepšuje redukci šumu při použití vysokých citlivostí ISO.

Optický hledáček

Fotoaparát je vybaven kvalitním optickým hledáčkem, který poskytuje 100 % pokrytí obrazového pole, takže máte vždy přesný přehled o tom, co je právě v záběru. Záběr z hledáčku je vždy ostrý, protože hledáček blokuje sluneční světlo a další rušivé prvky. Rovněž díky použití hledáčku získáte stabilnější držení fotoaparátu při používání teleobjektivu. Optimálně umístěný příkazový a multifunkční volič usnadňují změny nastavení během fotografování. A navíc můžete použít funkci Fn dotykem pro úpravy nastavení s využitím velkého dotykového displeji bez vzdálení oka od hledáčku.

Výklopný a otočný displej

Fotoaparát je vybaven velkým 3,2“ dotykovým displejem, který lze vyklopit a otočit. Díky tomuto displeji můžete snadno vyjádřit své tvůrčí záměry a vytvářet perfektní snímky ze zcela odlišných úhlů. Kromě toho můžete dotykový displej využít pro snadné zaostření nebo upravovat důležité nastavení jako je clona, automatická citlivost apod.

Připraven reagovat na každou příležitost

Zachyťte i nezachytitelné díky výjimečně rychlým reakcím fotoaparátu Nikon D5600. Bez ohledu na to, co fotografujete, zaostří systém automatického zaostřování fotoaparátu vždy rychle konkrétní objekt a udržuje jej zaostřený díky 39ti zaostřovacím polím, které pokrývají širokou oblast obrazového pole spolu s devíti vysoce přesnými křížovými snímači.

Videosekvence v dokonalé kvalitě

Kromě špičkových fotografií můžete také snadno vytvářet dokonalé videosekvence v působivé kvalitě Full HD. Během filmování můžete také pořizovat statické snímky a množství funkcí pokročilých videosekvencí vám usnadňuje rychlé vylepšení videosekvencí přímo ve fotoaparátu. Využijte funkci zpomalený záznam nebo pořizujte časosběrné a superčasosběrné videosekvence.

Buďte kreativní

Pořizované fotografie i videosekvence můžete jednoduše vylepšit prostřednictvím různých řady tvůrčích nástrojů a speciálních efektů. Každý efekt můžete ihned posoudit v režimu živého náhledu, a pokud jste spokojeni, můžete snímky ihned sdílet díky funkci SnapBridge.

SnapBridge

Funkce SnapBridge udržuje trvalé spojení mezi fotoaparátem a chytrým telefonem nebo tabletem. Synchronizujte anebo ihned sdílejte své snímky s chytrým zařízením během fotografování. Rovněž můžete jednoduše ovládat klíčové funkce fotoaparátu a udržovat váš fotoaparát stále aktualizovaný.

Objektiv Nikkor 18-55 VR AF-P

Velmi výkonný, lehký a kompaktní objektiv s trojnásobným rozsahem zoomu vybavený vysoce kvalitní optikou, která je optimalizována pro digitální jednooké zrcadlovky formátu Nikon DX. Populární rozsah ohniskových vzdáleností 18 – 55 mm je ideální pro tvorbu různorodých fotografií od běžných momentek až po úchvatné snímky krajin. Kromě fotografií se objektiv perfektně hodí pro záznam videosekvencí. Objektiv vás také ohromí rychlým, přesným a extrémně tichým zaostřováním, které obstarává exkluzivní krokový motor Nikon. Objektiv se dále vyznačuje nízkou hmotností pouhých 195 g a tubus nepoužívaného objektivu lze zasunout jen na pouhých 62,5 mm, takže můžete mít objektiv stále u sebe.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Barva  Černá
Technologie fotoaparátu  Zrcadlovka
Rozlišení v megapixelech  24,2
Rozhraní  mini HDMI, miniUSB, Wi-Fi
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 381 489 800 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://www.vspdata.cz vyplňte formulář.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi