Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Niceboy X-fit Watch 2

Exa kód : NIC100176
 
 
 
 

 

Niceboy X-fit Watch 2
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Unisex s měřením tepu ze zápěstí, monitoring spánku, telefonování odmítnutí a/nebo přijetí hovoru na spárovaném telefonu, hodnota vodotěsnosti dle standardu IPXX IP68, kompatibilní s iOS a Android, chemicky tvrzené sklíčko.
 
 

1 499 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 239 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 75  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Unisex s měřením tepu ze zápěstí, monitoring spánku, telefonování odmítnutí a/nebo přijetí hovoru na spárovaném telefonu, hodnota vodotěsnosti dle standardu IPXX IP68, kompatibilní s iOS a Android, chemicky tvrzené sklíčko.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Niceboy

Exa kód:NIC100176
Kód výrobce:xfit-watch-2
 

 

X-fit Watch 2
Záleží vám na vašem zdraví? Chcete dobře spát nebo vás baví statistiky vašich sportovních výkonů? Chytré hodinky X-fit Watch 2 od značky Niceboy vás doprovodí všude tam, kde budete chtít, ať už je to intenzivní trénink jednoho z 23 druhů sportu nebo naopak odpočinek, kdy hodinky ohlídají nejen váš spánek, ale i funkce srdce nebo dokonce menstruační cyklus. Samozřejmostí je upozornění na SMS, telefonáty a další.

  • Dotykový 2,5D LCD displej s velikostí 1,69 palců
  • Odolné kovové tělo
  • Černé unisex provedení
  • Vyměnitelný silikonový pásek
  • Bluetooth 5.0
  • Vodotěsné a prachuodolné (stupeň krytí IP68)
  • Sportovní režim pro 23 sportů
  • Výdrž baterie až 10 dní
  • Mobilní aplikace pro další funkce a statistiky (Android i iOS)
  • Hodinky i aplikace ve více jazycích (včetně češtiny)
  • Zdravotní funkce: srdeční tep, krevní tlak, okysličení, krve, spánková aktivita
  • Upozornění na příchozí hovory, SMS a upozornění z dalších aplikací
  • Lokalizace hodinek do češtiny, slovenštiny, maďarštiny, němčiny a dalších jazyků

Design, který nedělá rozdíly
Díky tomu, že chytré hodinky X-fit Watch 2 mají unisexový look, je můžou nosit muži i ženy. Podle svého si ovšem mohou všichni vyladit vzhled ciferníku – stačí si stáhnout aplikaci a vybírat z pestré řady stylů a barev. Příjemný pásek ze silikonu má velké rozpětí délky a dá vyměnit. Hodinky mají elegantní dotykový LCD displej o velikosti 1,69 palců s 2,5D zaoblením.

Vydrží déšť i pořádnou zátěž
Chytré hodinky X-fit Watch 2 mají odolné kovové tělo ze slitiny zinku, takže vydrží i pořádnou zátěž. S krytím IP68 můžete sjíždět na kole prašnou cestu a i když skončíte v řece, hodinky to vydrží. Pokud máte rádi ovládání mechanické, udělá vám radost, že kromě dotykového displeje můžete operovat i s tlačítkem.

Mějte své zdraví pod kontrolou
Kromě toho, že hodinky X-fit Watch 2 sčítají vaše kroky, počítají i to, kolik energie v klidu i při pohybu vydáte, jak vám při tom pracuje srdce (puls, tlak a okysličení krve). A nejen to – když jim to dovolíte, ohlídají váš pitný režim, spánek, menstruační cyklus a při dlouhém sezení vás vybídnou k aktivitě.

Přehled o aktivitách na vašem zápěstí
Díky propojení hodinek s telefonem přes Bluetooth ihned uvidíte, že vám někdo volá či píše, ať už je to SMS, e-mail nebo se objevilo něco nového na sociálních sítích. Obzvlášť při běhání oceníte možnost na hodinkách ovládat hudbu. A v neposlední řadě ukazují chytré hodinky X-fit Watch 2, jaké je a bude počasí.

Umí změřit více než 20 sportovních aktivit
Ať už jste pohodová milovnice jógy nebo se radši vyřádíte při rugby, chytré hodinky jsou na to připravené. Mají 23 sportovních režimů, takže je využijete při následujících sportech: běh venku, běh uvnitř, cyklistika, švihadlo, badminton, stolní tenis, turistika, chůze, basketbal, fotbal, baseball, volejbal, kriket, rugby, hokej, tanec, rotoped, jóga, sedy lehy, gymnastika, jumping jack, kajak.

Obsah balení

  • Chytré hodinky Niceboy X-fit Watch 2
  • Nabíjecí kabel
  • Návod k obsluze

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Fitness náramek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi