Produkt je vyřazen!
 

 

Niceboy X fit ACTIVE, černý

Exa kód : NIC100090
 
 
 
 

 

Niceboy X fit ACTIVE, černý
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Chytrý náramek, přímé měření srdečního tepu, IP67, analýza hodnot kondice v české aplikaci, monitoring denní aktivity a spánku, přehled počasí, výdrž až 7 dnů, barevný TFT displej, notifikace na SMS a hovory, vyhledání telefonu, ovládání hudby a foťáku.
 
 

590 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

488 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Chytrý náramek, přímé měření srdečního tepu, IP67, analýza hodnot kondice v české aplikaci, monitoring denní aktivity a spánku, přehled počasí, výdrž až 7 dnů, barevný TFT displej, notifikace na SMS a hovory, vyhledání telefonu, ovládání hudby a foťáku.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Niceboy

Exa kód:NIC100090
Kód výrobce:xfit-active
 

 

Klíčové vlastnosti

  • Chytrý náramek Niceboy X-fit ACTIVE
  • Přímé měření srdečního tepu
  • Plně vodotěsný (IP67)
  • Analýza hodnot kondice v české aplikaci (krevní tlak, srdeční tep a další)
  • Monitoring denní aktivity (kalorie, kroky a další)
  • Monitoring spánku
  • Přehled aktuálního počasí
  • Výdrž až 7 dnů
  • Velký barevný TFT displej 0,96“
  • Výzva k aktivitě při delší nečinnosti
  • Upozornění na telefonní hovory, SMS a zprávy z dalších aplikací
  • Vyhledání telefonu, ovládání hudby a fotoaparátu

Zaměřeno na zdravý životní styl

Chytrý náramek Niceboy X-fit ACTIVE je ideální doplněk pro Váš aktivní životní styl. Své běžné denní aktivity i sportovní výkony můžete sledovat na velkém barevném OLED displeji. 

Náramek je navíc plně vodotěsný a prachuvzdorný (IP67) s výdrží baterie až na 7 dní.

Veškeré své aktivity můžete snadno vyhodnotit v přehledné aplikaci na svém chytrém telefonu. 

Naslouchejte svému srdci

Niceboy X-fit ACTIVE je vybaven inovativním sledováním tepu a krevního tlaku pro ten nejlepší přehled o vašich životních funkcích. V kombinaci s krokoměrem, měřením kalorií a ušlou vzdáleností máte veškerá data o vašem zdraví k dispozici ve dne v noci. Díky monitorování tepu budete mít srdeční frekvenci pod kontrolou a můžete tak zefektivnit svůj trénink.

Detailní analýza a monitoring aktivit

Náramek umožňuje výběr z několika sportovních režimů. Niceboy X-fit ACTIVE tedy zaznamená nejen aktivitu jako takovou, ale také její konkrétní typ, aby se například spálené kalorie počítaly přesně dle konkrétního sportu. Náramek také provádí přímé měření srdečního tepu. Samozřejmostí jsou upozornění z telefonu, monitoring denních aktivit, monitoring spánku, budík (s vibracemi) a potěší i informace o aktuálním počasí.

Týden na jeden zátah

Díky výkonné baterii a využití technologie přenosu Bluetooth v poslední verzi 5.0 vydrží náramek až 7 dnů běžného provozu na jedno nabití. Dobíjení náramku je snadné díky vestavěnému USB konektoru, se kterým máte náramek  za chvilku dobitý z PC nebo z adaptéru. 

Aplikace v češtině

Zásadní dominantou náramku X-fit ACTIVE je přehledná aplikace, lokalizovaná do českého jazyka. V aplikaci si můžete prohlédnout vaší denní aktivitu (kalorie, kroky, vzdálenost, srdeční aktivitu či data z monitoringu spánku), ale také se do ní ukládají všechny vaše uskutečněné sportovní aktivity. Ke každé sportovní aktivitě pak aplikace nabízí její detailní analýzu. K dispozici jsou přesná data trasy (kterou pomocí Google Maps zobrazujete přímo v aplikaci), rozbor vašeho tempa po jednotlivých kilometrech, graf srdeční aktivity (včetně tepových zón), převýšení a celá řada dalších ukazatelů.

Obsah balení

  • Fitness náramek Niceboy X-fit ACTIVE
  • Návod k obsluze

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Fitness náramek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi