Produkt je vyřazen!
 

 

Niceboy RAZE 2 vertigo

Exa kód : NIC100088
 
 
 
 

 

Niceboy RAZE 2 vertigo
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Niceboy RAZE 2 vertigo přináší nový, vylepšený prožitek z hudby! S krystalicky čistým zvukem a výkonem 20 W se postará o pořádnou parádu při každé příležitosti. Tento univerzální Bluetooth reproduktor jsme vybavili stupněm krytí IPX6 a tak vás nepříjemné
 
 

990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

818 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Niceboy RAZE 2 vertigo přináší nový, vylepšený prožitek z hudby! S krystalicky čistým zvukem a výkonem 20 W se postará o pořádnou parádu při každé příležitosti. Tento univerzální Bluetooth reproduktor jsme vybavili stupněm krytí IPX6 a tak vás nepříjemné

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Niceboy

Exa kód:NIC100088
Kód výrobce:raze-2-vertigo
 

 

Klíčové vlastnosti

  • Přenosný Bluetooth (bezdrátový) reproduktor
  • True Wireless (TWS) funkce
  • Odolnost proti vodě díky stupni krytí IPX6
  • Silný a čistý zvuk
  • Výdrž až 10 hodin
  • Hands-free vyřizování hovorů
  • Možnost připojení i přes audio kabel

Niceboy RAZE 2 vertigo přináší nový, vylepšený prožitek z hudby!

S krystalicky čistým zvukem a výkonem 20 W se postará o pořádnou parádu při každé příležitosti. Tento univerzální Bluetooth reproduktor jsme vybavili stupněm krytí IPX6 a tak vás nepříjemné počasí opravdu nezaskočí. S funkcí True Wireless můžete navíc mezi sebou propojit dva reproduktory a dosáhnout ještě lepšího prožitku z prostorového zvuku.

Maximální výkon, dokonale čistý zvuk

Vylepšená kvalita zvuku a našlapaný výkon 20 W vás vtáhnou do světa hudby, který nebude chtít opustit. Se zabudovanými reproduktory s výkonem 20 W se můžete spolehnout, že Niceboy RAZE 2 vertigo vždy dodá hutný a čistý zvuk.

Dlouhá výdrž, zvýšená odolnost

Díky navýšené kapacitě baterie Niceboy RAZE 2 vertigo si můžete užít až 10 hodin kvalitního poslechu. Pro své kvalitní zpracování a stupeň odolnosti proti vodě IPX6 je pak reproduktor zcela imunní vůči jakýmkoli rozmarům počasí, což z něj dělá ideálního společníka na cesty a výlety.

Ve dvou se to lépe táhne

Niceboy RAZE 2 vertigo okouzlí nejen silným výkonem, ale je také vybaven funkcí True Wireless (TWS) díky které mezi sebou můžete snadno propojit dva reproduktory pro maximální výkon a prožitek z prostorového zvuku. 

Pokročilý Bluetooth 4.2

Stabilitu přenášeného zvuku a ničím nerušený poslech zajišťuje Bluetooth v moderní verzi 4.2. Pomocí Bluetooth propojíte Niceboy RAZE 2 vertigo s vaším chytrým telefonem, tabletem nebo počítačem, a to až do vzdálenosti 10 metrů. Bluetooth s verzí 4.2 je navíc šetrný při spotřebě baterie, takže si můžete užít dlouhý a ničím nerušený poslech hudby po dobu až 10 hodin.

Větší, lepší, silnější

Niceboy RAZE 2 vertigo je díky svým rozměrům ideální společník na doma i ven. Vestavěný mikrofon pro pohodlné hands-free vyřizování telefonních hovorů, možnost line-in vstupu pro 3,5 mm kabel nebo technologie TWS zajistí, že si vychutnáte svou oblíbenou hudbu lépe než kdy předtím.

Obsah balení

  • Bluetooth (bezdrátový) reproduktor Niceboy RAZE 2 vertigo
  • Vícejazyčný návod k obsluze
  • Nabíjecí microUSB kabel
  • Audio kabel AUX (3,5mm)

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Přenosné reproduktory
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Technická specifikace 
Hlasoví asistenti 
Rozměry a hmotnost 
Poznámka 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi