Produkt je vyřazen!
 

 

Niceboy PILOT XRS

Exa kód : NIC100122
 
 
 
 

 

Niceboy PILOT XRS
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Niceboy PILOT XRS je připraven k okamžité akci. Patří do rodiny našich univerzálních autokamer, které se nebojí denních ani nočních jízd. Plná výbava v čele s Full HD rozlišením při 30 fps, G-senzorem, WDR
 
 

1 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 645 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 100  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Niceboy PILOT XRS je připraven k okamžité akci. Patří do rodiny našich univerzálních autokamer, které se nebojí denních ani nočních jízd. Plná výbava v čele s Full HD rozlišením při 30 fps, G-senzorem, WDR

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Niceboy

Exa kód:NIC100122
Kód výrobce:pilot-xrs
 

 

PILOT XRS

Niceboy PILOT XRS je připraven k okamžité akci. Patří do rodiny našich univerzálních autokamer, které se nebojí denních ani nočních jízd. Plná výbava v čele s Full HD rozlišením při 30 fps, G-senzorem, WDR technologií, magnetickým držákem a dalšími chytrými vychytávkami je důkazem toho, že to s natáčením myslí vážně. Chraňte sebe i své auto. 


Klíčové vlastnosti

  • Reálné Full HD rozlišení (1920 x 1080) při 30 fps
  • Velmi dobrá světelnost f/1,8 podporující kvalitu nočních záběrů
  • Magnetický držák pro snadnou manipulaci s kamerou
  • Technologie WDR pro natáčení při kontrastních světelných podmínkách
  • G-senzor pro ochranu záznamu proti smazání
  • Detekce pohybu
  • Parkovací mód
  • WiFi s možností propojení kamery s aplikací
  • 2,45 palcový IPS displej s funkcí vypnutí displeje pro noční jízdy
  • Vícejazyčné menu (včetně češtiny)
  • GPS modul (možné dokoupit)

Záběry v reálném Full HD

Natáčení v reálném Full HD rozlišení, s širokým úhlem záběru 150° a při frekvenci 30 snímků za vteřinu zachycující i rychlý pohyb. To jsou hlavní benefity autokamery Niceboy PILOT XRS, které z ní dělají spolehlivého parťáka na vaše cesty. Prvotřídní záznamy podporuje i celoskleněný, šestivrstvý objektiv, díky němuž si užijete jasné, ostré a dokonale vyladěné záběry. 

Magnetický držák pro bleskovou instalaci

Kamera je zásluhou držáku s magnetickým uchycením ve vteřině připravena k akci. Pevně drží na čelním skle a snadno se ovládá. Dalším bonusem je zabudované WiFi a možnost propojení autokamery s mobilní aplikací. Ovládání videí už zkrátka nemůže být jednodušší. Součástí balení je také nabíječka do zapalování, která obsahuje 2 USB výstupy. Můžete tedy pohodlně nabíjet jak autokameru, tak chytrý telefon. 

Čitelný záznam při různých podmínkách

Nezáleží na tom, v jakou denní nebo noční dobu brázdíte silnice nejradši. Kamera obsahuje technologii WDR , díky níž se lépe snímá obraz v kontrastních světelných podmínkách. To v překladu znamená, že vám neuniknou žádné detaily v tmavých ani světlých místech. Pyšní se navíc objektivem dosahujícím nejlepší světelnosti na trhu f/1,8. Své noční dobrodružství tak opravdu zachytíte ve vysoké kvalitě. 

Smart výbava v čele s G-senzorem

G-senzor prostě potřebujete, chrání totiž vaše data před nečekanou ztrátou. Senzor při nárazu nebo náhlé změně pohybu nahrané video uzamkne a zabrání tak nechtěnému přehrání a následnému smazání. Záběry se nahrávají do smyčky a samy se při naplnění paměťové karty automaticky promazávají. Kamera dále disponuje funkcí detekce pohybu – zaregistruje-li pohyb, spustí nahrávání. S parkovacím módem se v případě nárazu nebo pokusu o vniknutí do zaparkovaného auta kamera zapne, začne natáčet a poskytne vám z incidentu průkazný materiál. 

Autokamera s intuitivním používáním

Elegantní, lehká a s přívětivými rozměry, které vám nebudou bránit ve výhledu. Používání Niceboy PILOT XRS je proto velmi bezpečné a maximálně funkční. Potřebný komfort přináší dostupný 2,45 palcový IPS displej, na němž si můžete kdykoli přehrát nebo nastavit video. Displej je navíc vybavený režimem jeho vypnutí v případě nočních jízd. Ke kameře je také možné přikoupit GPS modul a proměnit ji v plnohodnotné zařízení s řadou užitečných funkcí – sledování projeté trasy a polohy vozu na Google mapách nebo třeba záznam rychlosti během cesty.

Obsah balení

  • Kamera do auta Niceboy PILOT XRS
  • Držák na čelní sklo s magnetickým uchycením
  • Nabíječka do zapalování se 2 USB výstupy
  • Vícejazyčný manuál

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi