Produkt je vyřazen!
 

 

Niceboy PILOT X GPS (s magnetickým držákem)

Exa kód : NIC100087
 
 
 
 

 

Niceboy PILOT X GPS (s magnetickým držákem)
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Autokamera Niceboy PILOT X nadchne kompaktními rozměry a výborným záznamem jízdy. Maximálně snadná instalace díky magnetickému držáku dělají z autokamery Niceboy PILOT X skvělého každodenního pomocníka pro monitoring vaší jízdy.
 
 

1 800 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 488 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 90  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Autokamera Niceboy PILOT X nadchne kompaktními rozměry a výborným záznamem jízdy. Maximálně snadná instalace díky magnetickému držáku dělají z autokamery Niceboy PILOT X skvělého každodenního pomocníka pro monitoring vaší jízdy.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Niceboy

Exa kód:NIC100087
Kód výrobce:pilot-x+GPS modul
 

 

Niceboy PILOT X

Autokamera Niceboy PILOT X nadchne kompaktními rozměry a výborným záznamem jízdy. Maximálně snadná instalace díky magnetickému držáku dělají z autokamery Niceboy PILOT X skvělého každodenního pomocníka pro monitoring vaší jízdy. Niceboy PILOT X nabízí dále detailní záběry v reálném FullHD rozlišení, GPS modul s vlastním GPS přehrávačem a mnoho užitečných funkcí.

  • Palubní kamera Niceboy PILOT X
  • Reálné rozlišení FullHD (1920x1080p)
  • Menu v českém jazyce
  • Okamžitá instalace díky magnetickému držáku
  • GPS modul s vlastním GPS přehrávačem
  • G-senzor pro ochranu nahrávky v případě nehody
  • Nahrávání ve smyčce
  • Až 64GB paměťová karta (není součástí balení)

Magnetický držák pro bleskovou instalaci 

Díky svým kompaktním rozměrům - které řadí autokameru k nejmenším na trhu - Niceboy PILOT X nijak neomezuje zorné pole řidiče a magnetický držák dělá z manipulace s autokamerou opravdovou radost. Každodenní používání je velmi pohodlné, protože držák, do kterého vede napájecí kabel o délce 3 metry (je součástí balení), zůstane ve voze napevno a manipulovat můžete jen se samotnou kamerou či GPS modulem. 

Tu z držáku jednoduše odpojíte a následně opět připojíte. Součástí balení je také autonabíječka do zapalování se dvěma USB výstupy (výstupní proud 1A a 2,4A), jedním pro autokameru a druhý například pro mobilní telefon. Díky dvěma výstupům je tedy možné například používat autokameru a současně nabíjet telefon.

Detailní obraz  v každé situaci

Autokamera Niceboy PILOT X nahrává v reálném FullHD rozlišení (1920x1080p), díky čemuž ze záznamu bez problému získáte čitelnou SPZ nebo identifikujete obličeje řidičů. O perfektní kvalitu a ostrost záběrů se stará výkonný čip Novatek 96658, senzor Sony IMX323 a kvalitní celoskleněná optika s 150° úhlem záběru. Díky těmto kvalitním komponentům dosahuje Niceboy PILOT X úžasných výsledků i při pořizování záznamu v noci. Pořízené záběry si můžete přehrát rovnou v kameře na 1,54" displeji.

GPS modul s magnetickým uchycením

Kamera je vybavena GPS modulem s magnetickým uchycením. GPS modul zachycuje po celou dobu jízdy aktuální rychlost i projížděnou trasu na paměťovou kartu. Díky GPS modulu si můžete pak trasu zpětně prohlédnout v přehrávači s detailními informacemi na Google maps. 

Sofistikované funkce v kompaktním balení

Autokamera Niceboy PILOT X je vybavena v první řadě parkovacím módem, se kterým se automaticky zapne a spustí nahrávání ve chvíli, kdy detekuje jakýkoli otřes. Velmi užitečnou funkcí je detekce pohybu, se kterou autokamera začne nahrávat v okamžiku, kdy před sebou vidí pohyb. Niceboy PILOT X také využívá technologii WDR, která umožňuje vidět detaily hodně stinných i hodně světlých míst. Díky tomu si můžete být jisti, že za jakýchkoli podmínek budou veškeré SPZ čitelné a stejně tak bez problémů identifikujete dopravní značky i obličeje řidičů.  

G-senzor, ochrana proti přemazání

Kromě již zmíněných funkcí nechybí ve výbavě kamery ani citlivý G-senzor, který zaznamená náhlou změnu pohybu a nahrávanou sekvenci uzamkne. Tím dojde k ochránění nahrávky s nehodou před jejím nechtěným přepsáním. Díky nahrávání ve smyčce se neuzamčené záznamy při zaplnění karty začnou automaticky přetáčet novými. Autokamera tak nahrává nepřetržitě, bez nutnosti ručního vymazání paměťové karty (možnost použít kartu s kapacitou až 64GB, není součástí balení).

Obsah balení

  • Autokamera Niceboy PILOT X
  • Nabíjecí USB kabel
  • Nabíječka do auta
  • Držák na čelní sklo s magnetickým uchycením
  • GPS modul s magnetickým uchycením
  • Návod k obsluze

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi