Produkt je vyřazen!
 

 

Niceboy ORYX X700 Legend

Exa kód : NIC100173
 
 
 
 

 

Niceboy ORYX X700 Legend
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sluchátka, Barva Černá, Přes hlavu, S mikrofonem, Herní provedení, Min. frekvenční rozsah 20 Hz, Max. frekvenční rozsah 20 kHz, Citlivost 110 dBA, Impedance 32 ohm, Délka kabelu 2,1 m
 
 

1 499 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 239 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 75  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Niceboy

Exa kód:NIC100173
Kód výrobce:oryx-x-700-legend
 

 

Niceboy ORYX X700 Legend
Vrcholný audio zážitek s herními sluchátky ORYX X700 Legend od značky Niceboy. Užijte si prostorový virtuální 7.1 zvuk, který si díky vlastnímu softwaru ORYX můžete nastavit plně podle svého. Sluchátka lze připojit přes USB, případně přes 3,5 mm jack, jsou tak kompatibilní jak s PC, tak i s herními konzolemi. Neuvěřitelně pohodlná, ale odolná sluchátka s dlouhou životností. Ke komfortu v jejich užívání přispívá i odnímatelný mikrofon, který si v případě potřeby můžete od sluchátek odepnout.

Klíčové vlastnosti

  • Crossplay herní sluchátka
  • Virtuální prostorový 7.1 zvuk
  • Připojení přes USB (7.1) nebo 3,5 mm jack (stereo)
  • Vlastní software ORYX pro úpravu zvuku
  • Odnímatelný mikrofon s redukcí šumu
  • Samostatná ovládací jednotka na kabelu
  • Nastavitelný hlavový most s odolnou duralovou konstrukcí
  • Flexibilní a uzavřené mušle pro pohodlí a dokonalou izolaci zvuku
  • Snadná instalace Plug & Play bez nutnosti stahování ovladačů
  • Opletený kabel o délce 2,1 metru

Ponořte se do virtuálního prostorového zvuku
S herními sluchátky ORYX X700 Legend se můžete těšit na realistický virtuální prostorový 7.1 zvuk. Teď už odhalíte nepřítele, ať už se přiblíží z jakéhokoliv směru! Za impozantním zvukem stojí velké 55 mm měniče, takže si můžete nejen při hře, ale i při poslechu hudby či sledování filmů vychutnat ostré výšky, hluboké basy i vyrovnaný střed.

Fungují na všech herních platformách
Nezáleží na tom, jestli máte doma PC nebo dáváte přednost hře na jedné z konzolí – herní sluchátka ORYX X700 Legend jsou kompatibilní se zařízeními napříč všemi platformami. Připojit je totiž lze jak pomocí USB, tak 3,5 mm jacku, a to v režimu stereo.

Nastavte si zvuk sobě na míru
Herní sluchátka jsou vyzbrojena vlastním softwarem ORYX, což vám dovolí nastavit si do detailu zvuk ve sluchátkách i v mikrofonu podle toho, co právě potřebujete.
Nechcete ztrácet čas s hledáním ovladače zvuku v počítači? Žádný problém! Přímo na odolném kabelu najdete samostatnou ovládací jednotku pro ovládání sluchátek i mikrofonu.

Vybavena vším pro maximální komfort během hraní
Ergonomický design, otočné a uzavřené mušle pro pohodlí i pasivní odfiltrování šumů, nastavitelný hlavový most s odolnou, ale lehkou duralovou konstrukcí. Sluchátka se snadno přizpůsobí tvaru vaší hlavy a ani po hodinách hraní o nich nevíte - tak jsou pohodlná a lehká. Povrch náušníků si navíc můžete vybrat podle svého – běžné koženkové tak můžete střídat s látkovými, ve kterých se uši tolik nepotí.

Komunikujte čistě bez okolních ruchů a šumů
Především pro delší komunikaci uvítáte mikrofon, který váš hlas přenese čistě – při použití se softwarem ORYX stačí aktivovat funkci pro redukci šumu a na druhé straně bude slyšet vás a nic jiného. Pro pohodlné sledování filmů či příjemnější poslech hudby pak můžete mikrofon sundat, aby vám nepřekážel.

Obsah balení :

  • Sluchátka Niceboy ORYX X700 Legend
  • Návod k obsluze

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Přes hlavu
S mikrofonem  Ano
Herní provedení  Ano
Technická specifikace 
Min. frekvenční rozsah 
 
 
Min. frekvenční rozsah
Udává minimální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 Hz
Max. frekvenční rozsah 
 
 
Max. frekvenční rozsah
Udává maximální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 kHz
Citlivost 
 
 
Citlivost
Udává, jaký akustický tlak vytvoří sluchátka v uchu. Tento parametr ovlivňuje hlasitost sluchátek. Obecně platí, že čím vyšší hodnota tohoto parametru tím lépe.
 
 
 
 
 
110 dBA
Impedance 
 
 
Impedance
Impedance je veličina, která popisuje odpor součástky a fázový posuv napětí proti proudu při průchodu střídavého proudu dané frekvence. Má vliv na to, jak moc budou daná sluchátka hlasitá a jak moc bude výsledný zvuk zkreslený. Sluchátky s nižší impedancí proteče větší proud, výsledkem je vyšší hlasitost, ale také větší zkreslení zvuku. Sluchátky s vyšší impedancí projde méně proudu, mají tedy nižší hlasitost a dochází k menšímu zkreslení zvuku.
 
 
 
 
 
32 ohm
Podpora NFC 
 
 
Podpora NFC
Jedná se o technologii, která umožňuje přenos dat na velmi krátkou vzdálenost např. mezi telefonem a bezdrátovým reproduktorem, sluchátky či chytrou televizí. Obvykle se používá pro párování nebo přenos základních nastavení. Tuto technologii musí podporovat obě použitá zařízení.
 
 
 
 
 
Ne
Konektor  Jack 3.5 mm, USB 2.0
Ovládání hlasitosti 
 
 
Ovládání hlasitosti
Možnost upravit hlasitost pomocí ovadače na kabelu nebo přímo na vlastních sluchátkách.
 
 
 
 
 
Ano
Délka kabelu  2,1 m
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi