Produkt je vyřazen!
 

 

Niceboy ORYX M600

Exa kód : NIC100099
 
 
 
 

 

 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Nejvyšší model řady herních myší Niceboy ORYX M600 s dokonalou ergonomií v sobě skrývá optický senzor s DPI až do hodnoty 10.000. S vlastním softwarem lze u myši ORYX M600 kompletně nastavit podsvícení, makra pro některé z 8 tlačítek nebo až 8 režimů DPI.
 
 

699 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

578 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nejvyšší model řady herních myší Niceboy ORYX M600 s dokonalou ergonomií v sobě skrývá optický senzor s DPI až do hodnoty 10.000. S vlastním softwarem lze u myši ORYX M600 kompletně nastavit podsvícení, makra pro některé z 8 tlačítek nebo až 8 režimů DPI.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Niceboy

Exa kód:NIC100099
Kód výrobce:oryx-m-600
 

 

Klíčové vlastnosti

  • Kvalitní optický senzor
  • 10.000 DPI (8 nastavitelných režimů)
  • 8 tlačítek
  • Vlastní software (v češtině)
  • Nastavitelné podsvícení
  • Integrovaná flash paměť
  • Ergonomický tvar
  • Opletený kabel

Špičkový senzor a DPI až 10000

V herní myší Niceboy ORYX M600 naleznete vynikající senzor s maximální přesností a DPI až do hodnoty 10000. Herní myš nabízí 8 přednastavených režimů a také možnost přesného nastavení pomocí vlastního programu. Jednoduchým stiskem tlačítka mezi nimi přepínáte, proto vás změna situace nerozhodí. Ať už je potřeba přesnost nebo rychlost, s Niceboy ORYX M600 máte v ruce přesně tu hodnotu, kterou v danou chvíli potřebujete.

Integrovaná paměť

V herní myši Niceboy ORYX M600 nechybí ani 32bit ARM procesor a vnitřní paměť, díky které si můžete nastavení citlivosti, podsvícení, či maker uložit. Není tak třeba vše zdlouhavě nastavovat znovu při každém zapnutí počítače a vy se tak hned od začátku můžete věnovat vaší hře.

Software pro nastavení maker

S vlastním softwarem lze herní myš Niceboy ORYX M600 uzpůsobit sobě maximálně na míru. Nejenže si můžete v programu nastavit makra pro všech 8 tlačítek či přenastavit jejich funkce, myš zároveň nabízí i dokonalé 7-zónové RGB podsvícení, které je plně programovatelné. Myš tak můžete sladit s celým svým herním setem do posledního detailu.

Dokonale padnoucí do ruky

Niceboy ORYX M600 byla designována s cílem poskytnout maximální přirozenost a pohodlnost úchytu. Myš tak padne dokonale do ruky a povrch je příjemný na dotek. Umístění tlačítek a jejich modelování je intuitivní a myš Niceboy ORYX M600 se tak stane vaší prodlouženou rukou.

Flexibilní a odolný opletený kabel

Kvalitní kabel je základním kamenem výborné herní myši. Z toho důvodu myš Niceboy ORYX M600 disponuje opleteným kabelem, který v sobě kombinuje na jedné straně pevnost a odolnost, na straně druhé zaručuje dostatečnou pružnost, aby umožňoval plynulý a ničím neomezovaný pohyb.

Obsah balení

  • Herní myš Niceboy ORYX M600
  • Návod k obsluze

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Drátová myš
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Vertikální provedení  Ne
Herní provedení  Ano
Druh myši  Optická
Počet tlačítek myši  8
Přepínač DPI  Ano
Maximální DPI  10000
Rozhraní  USB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi