Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Niceboy ORYX K200

Exa kód : NIC100094
 
 
 
 

 

Niceboy ORYX K200
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klávesnice Niceboy ORYX K200 vyniká především svým designem, odolnou kovovou konstrukcí a RGB podsvícením s nastavitelnou úrovní jasu. Nechybí ani funkce anti-ghosting nebo možnost uzamčení klávesy Windows.
 
 

329 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

272 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Klávesnice Niceboy ORYX K200 vyniká především svým designem, odolnou kovovou konstrukcí a RGB podsvícením s nastavitelnou úrovní jasu. Nechybí ani funkce anti-ghosting nebo možnost uzamčení klávesy Windows.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Niceboy

Exa kód:NIC100094
Kód výrobce:oryx-k-200
 

 

Klíčové vlastnosti

  • Kvalitní drátová membránová klávesnice
  • Moderní design
  • Nastavitelné RGB podsvícení
  • Odolná kovová konstrukce
  • Anti-ghosting (19 kláves)
  • Windows lock
  • Multimediální klávesy
  • Česká lokalizace kláves

Odolná kovová konstrukce

Herní klávesnice Niceboy ORYX K200 vás ohromí nejen svým moderním designem, ale hlavně kovovým vrchním plátem. Kovová konstrukce v elegantní černé barvě dává klávesnici tolik potřebnou odolnost, se kterou nejsou pro Niceboy ORYX K200 herní maratony i LAN párty žádnou výzvou.

S funkcí Winlock a anti-ghosting

Pro maximální přesnost klávesnice Niceboy ORYX K200 disponuje funkcí anti-ghosting, se kterou dokáže registrovat a pokrýt současné stisknutí až 19 nejvíce používaných herních kláves. Stejně tak jí nechybí ani stále více oblíbená možnost uzamčení klávesy Windows proti nechtěném dotyku ve víru bitevní vřavy.

Stylové RGB podsvícení

Elegantní klávesnice Niceboy ORYX K200 se stane ozdobou každého herního setu. Díky stylovému podsvícení s nastavitelnou úrovní jasu a 3 možnostmi barevných režimů zvládnete velmi snadno každou bitvu či další level vaší hry, ať už hrajete ve dne nebo v noci.

Odolný opletený kabel

Herní klávesnice Niceboy ORYX K200 byla vyrobena s velkým důrazem na kvalitu. Z toho důvodu herní klávesnice Niceboy ORYX K200 disponuje opleteným kabelem, který v sobě kombinuje odolnost a pružnost. Na každém detailu záleží.

Pohodlí na maximum

Herní klávesnice Niceboy ORYX K200 byla zkonstruována s cílem poskytnout hráčům dokonalé pohodlí. S nízkým profilem kláves i samotné klávesnice nejen že ORYX K200 skvěle vypadá, ale především se výrazně pohodlněji používá. Dokonalost pak završuje tichý stisk kláves pro nerušené soustředění.

Multimediální klávesy

S multimediálními klávesami šetří klávesnice Niceboy ORYX K200 čas i nervy. Přímo z klávesnice totiž snadno a rychle ovládáte internetový prohlížeč nebo multimediální soubory. S klávesnicí Niceboy ORYX K200 jde tak práce doslova od ruky.

Obsah balení

  • Klávesnice Niceboy ORYX K200
  • Návod k obsluze

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Klávesnice
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Technická specifikace 
Rozměry a hmotnost 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi