Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Niceboy HIVE Pins, černé

Exa kód : NIC100142
 
 
 
 

 

Niceboy HIVE Pins, černé
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Bezdrátová ergonomicky tvarovaná sluchátka nabízejí luxusní hudební přednes díky použitým moderním technologiím. Frekvenční rozsah 15 – 20 000 Hz, zabudovaná baterie s výdrží přehrávání až 4h s pouzdrem až 18h
 
 

689 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

569 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bezdrátová ergonomicky tvarovaná sluchátka nabízejí luxusní hudební přednes díky použitým moderním technologiím. Frekvenční rozsah 15 – 20 000 Hz, zabudovaná baterie s výdrží přehrávání až 4h s pouzdrem až 18h

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Niceboy

Exa kód:NIC100142
Kód výrobce:hive-pins
 

 

Sluchátka Niceboy HIVE Pins
Kvalitní bezdrátová sluchátka s maximálním komfortem nabízí nejen pohodlí při nošení, ale hlavně luxusní zvuk s přesnými výškami, dobře čitelnými středy a dynamickými basy.

Dech beroucí zvuk
Sluchátka díky 13 mm měničům nabízejí skutečně vytříbený zvuk s čistými výškami. Díky vylepšenému čipsetu a technologii MaxxBass nabízí sluchátka perfektně vyvážený a plný zvuk, který si vás zcela podmaní. O stabilní spojení až do vzdálenosti 10 metrů se stará Bluetooth 5.0.

Nadupané funkcemi
Zabudovaný mikrofon se postará o čistý přenos hlasu, hovory hands-free pak ovládáte dotekem na plošce mušle. Ovládání je intuitivní a bezproblémové. Pro aktivní posluchače je dobrou zprávou odolnost proti dešti a potu.

Stabilní přenos
Sluchátka komunikují s ostatními zařízeními prostřednictvím Bluetooth 5.0 s dosahem až 10m, ten zajišťuje stabilní a bezproblémové připojení.

Vynikající výdrž
Výdrž zabudované baterie se pohybuje kolem 4 hodin na jedno nabití. Pokud si sebou vezmete nabité pouzdro, máte k dispozici dalších 14 hodin hudby. Nabíjení je rychlé a spolehlivé díky kabelu s USB-C konektorem.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Špunty
S mikrofonem  Ano
Herní provedení  Ne
Skutečně bezdrátová  Ano
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Technická specifikace 
Min. frekvenční rozsah 
 
 
Min. frekvenční rozsah
Udává minimální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 Hz
Max. frekvenční rozsah 
 
 
Max. frekvenční rozsah
Udává maximální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
15 kHz
Citlivost 
 
 
Citlivost
Udává, jaký akustický tlak vytvoří sluchátka v uchu. Tento parametr ovlivňuje hlasitost sluchátek. Obecně platí, že čím vyšší hodnota tohoto parametru tím lépe.
 
 
 
 
 
102 dBA
Impedance 
 
 
Impedance
Impedance je veličina, která popisuje odpor součástky a fázový posuv napětí proti proudu při průchodu střídavého proudu dané frekvence. Má vliv na to, jak moc budou daná sluchátka hlasitá a jak moc bude výsledný zvuk zkreslený. Sluchátky s nižší impedancí proteče větší proud, výsledkem je vyšší hlasitost, ale také větší zkreslení zvuku. Sluchátky s vyšší impedancí projde méně proudu, mají tedy nižší hlasitost a dochází k menšímu zkreslení zvuku.
 
 
 
 
 
32 ohm
Podpora NFC 
 
 
Podpora NFC
Jedná se o technologii, která umožňuje přenos dat na velmi krátkou vzdálenost např. mezi telefonem a bezdrátovým reproduktorem, sluchátky či chytrou televizí. Obvykle se používá pro párování nebo přenos základních nastavení. Tuto technologii musí podporovat obě použitá zařízení.
 
 
 
 
 
Ne
Konektor  USB-C
Délka kabelu  0 m
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi