Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Niceboy HIVE drops

Exa kód : NIC100119
 
 
 
 

 

Niceboy HIVE drops
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sluchátka, Barva Černá, Špunty, S mikrofonem, Skutečně bezdrátová, Bluetooth, Min. frekvenční rozsah 20 Hz, Max. frekvenční rozsah 15 kHz, Citlivost 94 dBA
 
 

699 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

578 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Niceboy

Exa kód:NIC100119
Kód výrobce:hive-drops
 

 

Niceboy HIVE drops

Těžko najdete true wireless sluchátka za příznivější cenu, svou kvalitou však Niceboy HIVE drops přesto s přehledem drží krok se sluchátky mnohem vyšších cenových úrovní. Bluetooth 5.0, výdrž až 12 hodin a dotykové ovládání - vše co od svých sluchátek očekáváte.

Klíčové vlastnosti

  • True Wireless sluchátka
  • Bluetooth 5.0 + EDR
  • Skvělý zvuk s technologií MaxxBass
  • Výdrž až 12 hodin
  • Voděodolná se stupněm krytí IPX4
  • Dotykové ovládání
  • Nabíjení s USB-C
  • Hands-free telefonní hovory
  • Smart buttons - ovládání přehrávání, hlasitosti a hovorů ze sluchátek
  • Autopárování (sluchátka se sama spárují po vytažení z boxu)

Kvalitní přenos s Bluetooth 5.0

Bezdrátový přenos dat true wireless sluchátek Niceboy HIVE drops je postaven na technologii Bluetooth v poslední verzi 5.0., navíc se zvýšenou rychlostí přenosu podle standardu EDR. To ve výsledku znamená minimalizaci výpadků, rychlejší spárování, delší dosah a nižší energetickou náročnost sluchátek.

Vyvážený zvuk s MaxxBass technologií

Ze všemožných parametrů je koneckonců nejdůležitější vždy kvalita zvuku. Technologie MaxxBass a kvalitní komponenty u sluchátek Niceboy HIVE drops znamenají vyladěný a vyvážený zvuk, který u takto dostupných sluchátek doslova vyrazí dech.

V kapse 12 hodin poslechu

Sluchátka Niceboy HIVE drops vydrží na jedno nabití přehrávat až 3 hodiny. S elegantním a skladným nabíjecím boxem pak máte ve sluchátkách celkem 12 hodin poslechu. Sluchátka se automaticky nabíjí při vložení do boxu. Samotný box disponuje dnes již téměř všude vyžadovaným USB-C portem.

Voděodolnost s IPX4

Niceboy HIVE drops byla vytvořena s cílem nabídnout uživateli univerzální sluchátka pro všechny situace. Jako taková tak musí zvládnout i nehostinnější počasí nebo pot. Proto byla vybavena stupněm ochrany IPX4, se kterým se se sluchátky můžete vydat bez obav do deštivého počasí nebo vzít si je s sebou na běhání.

Jednoduchost dotykového ovládání

Sluchátka pro všechny situace běžného dne. Pro jednoduchost ovládání nabízí sluchátka Niceboy HIVE drops namísto klasických tlačítek intuitivní dotykové ovládání. Sluchátka navíc disponují integrovaným mikrofonem pro bezdrátové hovory. A s dotykovým ovládáním přímo ze sluchátek ovládáte přehrávání, hlasitost hudby nebo telefonní hovory.

Obsah balení

  • Sluchátka Niceboy HIVE drops
  • Nabíjecí box
  • Náhradní nástavce do uší
  • USB-C kabel
  • Vícejazyčný manuál

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Špunty
S mikrofonem  Ano
Herní provedení  Ne
Skutečně bezdrátová  Ano
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Technická specifikace 
Min. frekvenční rozsah 
 
 
Min. frekvenční rozsah
Udává minimální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 Hz
Max. frekvenční rozsah 
 
 
Max. frekvenční rozsah
Udává maximální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
15 kHz
Citlivost 
 
 
Citlivost
Udává, jaký akustický tlak vytvoří sluchátka v uchu. Tento parametr ovlivňuje hlasitost sluchátek. Obecně platí, že čím vyšší hodnota tohoto parametru tím lépe.
 
 
 
 
 
94 dBA
Podpora NFC 
 
 
Podpora NFC
Jedná se o technologii, která umožňuje přenos dat na velmi krátkou vzdálenost např. mezi telefonem a bezdrátovým reproduktorem, sluchátky či chytrou televizí. Obvykle se používá pro párování nebo přenos základních nastavení. Tuto technologii musí podporovat obě použitá zařízení.
 
 
 
 
 
Ne
Konektor  USB-C
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi