Produkt je vyřazen!
 

 

NHL 19 (Xbox One)

Exa kód : EAR123607
 
 
 
 

 

NHL 19 (Xbox One)
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Změřte své síly proti více než dvěma stovkám největších hokejových legend, které kdy vkročily na led, v čele s Waynem Gretzkym.
 
 

598 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

494 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Změřte své síly proti více než dvěma stovkám největších hokejových legend, které kdy vkročily na led, v čele s Waynem Gretzkym.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Electronic Arts

Exa kód:EAR123607
Kód výrobce:9104679
 

 

NHL 19 pro Xbox One - popis


Zahrajte si v NHL 19 na venkovních kluzištích a v rámci nových i staronových režimů se vydejte na cestu z místního zamrzlého rybníku až mezi profesionály. Změřte své síly proti více než dvěma stovkám největších hokejových legend, které kdy vkročily na led, v čele s Waynem Gretzkym. Zásluhou nové špičkové herní technologie si vychutnejte výbušné bruslení s ještě větší akcelerací, rychlostí a vylepšenými reakcemi ovládání.

HOKEJ POD ŠIRÝM NEBEM VE WORLD OF CHEL - Vůbec poprvé v historii série se můžete vydat na zamrzlý rybník a utkat se s ostatními v rámci režimů EA SPORTS Hockey League, NHL THREES, Hrát teď a zcela nových módů NHL ONES a Pro-Am. V režimu NHL ONES se s dalšími dvěma hráči utkáte v souboji jeden proti jednomu proti jednomu (1v1v1). Ukažte své dovednosti a kreativitu, aniž by vás svazovaly pravidla, přerušování hry či jiná omezení.

TECHNOLOGIE RPM - Zásluhou technologie RPM máte větší kontrolu nad bruslením a zrychlováním. Zcela nové animace se pozitivně projeví ve vylepšených reakcích ovládání při zrychlení, rychlém bruslení a přesných obratech.

VYJÁDŘETE SVŮJ STYL - Vynikněte na ledě díky více než 900 různým úpravám od autentické výstroje NHL po hokejové lifestylové oblečení od některých z největších sportovních značek. Vyjádřete svůj styl jako nikdy předtím s tisícovkami kombinací svěžích vzhledů. Zůstaňte s námi v kontaktu a nikdy nezmeškejte šanci obléknout svého avatara do něčeho nového.

PŘÍCHOD LEGEND - Zahrajte si s více než 200 hokejovými legendami stoleté historie NHL a vybudujte si vysněný tým. Superhvězdy současnosti po boku postav sezón minulých je charakteristický faktor jednoho hokeje.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi