Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Nerf Elite 2.0 Warden DB-8 + Nerf Elite 2.0

Exa kód : NER108005
 
 
 
 

 

Nerf Elite 2.0 Warden DB-8 + Nerf Elite 2.0
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tato elegantní pistole NERF 2.0 Elite Warden DB-8 na 8 šipek ti umožní vystřelit 2 šipky Elite najednou až na vzdálenost 26 metrů! Konstrukce pistole ti umožní opakovaně nabíjet a vypouštět stálý dvojitý proud šipek!
 
 

450 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

372 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tato elegantní pistole NERF 2.0 Elite Warden DB-8 na 8 šipek ti umožní vystřelit 2 šipky Elite najednou až na vzdálenost 26 metrů! Konstrukce pistole ti umožní opakovaně nabíjet a vypouštět stálý dvojitý proud šipek!

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Nerf

Exa kód:NER108005
Kód výrobce:Elite 2.0 Warden DB-8
 

 

Nerf Elite 2.0 Warden DB-8 + Nerf Elite 2.0 20 náhradních šipek
Připravte se na bitvu s blastery Nerf Elite 2.0, které umožňují vlastní přizpůsobení, takže je můžete vylepšovat a získat tak v soutěžích Nerf výhodu. Vybudujte si zásoby blasterů Nerf Elite 2.0 a dolaďte svou herní strategii, dosáhněte v každé misi i v každé bitvě taktické převahy a flexibility. Blaster Nerf Elite 2.0 Warden DB-8 střílí 2 šipky najednou, takže svůj cíl zasáhnete dvojitou silou. Má kapacitu na 8 šipek, díky které můžete během soutěže odpálit sérii šipek dříve, než budete muset znovu nabít. Využijte taktické kolejnice a přizpůsobte si blaster pro každou misi či bitvu. Vystřelte rychle všech 8 šipek pomocí pumpovací rychlé palby. Obsahuje 16 originálních šipek Nerf – 8 šipek na nabití a 8 šipek jako záložní munici. Vystřeluje šipky až do vzdálenosti 26 metrů. Doporučuje se nosit ochranu zraku (není součástí balení). Nejsou potřeba baterie. Nerf a všechny související názvy jsou ochrannými známkami společnosti Hasbro. Využijte výhody taktické kolejnice, přidejte příslušenství Nerf (není součástí balení) a přizpůsobte svůj blaster každé bitvě nebo misi.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi