Produkt je vyřazen!
 

 

NBA Live 16 (Xbox One)

Exa kód : EAR123669
 
 
 
 

 

NBA Live 16 (Xbox One)
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
NBA Live 16 posouvá úpravy vlastního hráče na úplně novou úroveň. Díky nové aplikaci GameFaceHD můžete do hry snadno naskenovat svůj obličej a stát se tak opravdým hráčem NBA.
 
 

458 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

379 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

NBA Live 16 posouvá úpravy vlastního hráče na úplně novou úroveň. Díky nové aplikaci GameFaceHD můžete do hry snadno naskenovat svůj obličej a stát se tak opravdým hráčem NBA.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Electronic Arts

Exa kód:EAR123669
Kód výrobce:9102280
 

 

NBA Live 16 pro Xbox One - popis


NBA Live 16 posouvá úpravy vlastního hráče na úplně novou úroveň. Díky nové aplikaci GameFaceHD můžete do hry snadno naskenovat svůj obličej a stát se tak opravdým hráčem NBA. Vyberete si pořádné vybavení s plejády známých značek a vyběhnete na dokonale zpracované hřiště.

NOVÝ SYSTÉM POHYBU HRÁČŮ
Díky novému pohybovému systému LIVE Motion, založenému čistě na fyzice se už nikdy nesetkáte se stále stejnými animacemi pohybu. Každé chycení míče, hod i běh budou unikátní přesně tak, jak mají být.

LEPŠÍ PŘIHRÁVKY
Kompletního přepracování se dočkaly i přihrávky a chytání míče. Nyní si přesně určíte kdy a kam chcete míč hodit. Nemluvě o úplně novém systému střel, u kterých budete moci dělat neskutečné parádičky.

NOVÉ ON-LINE MÓDY
Představujeme LIVE Pro-Am, dva zábavné, inovativní a rychlé herní módy pro hraní s kamarády - LIVE Run a Summer Circuit. Ty vás provedou po všech oblíbených venkovních i krytých hřištích po celé Americe.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi