Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Natec Kangaroo Dual Dokovací stanice pro HDD 2,5"/3,5" USB 3.0

Exa kód : KOU285993
 
 
 
 

 

Natec Kangaroo Dual Dokovací stanice pro HDD 2,5"/3,5" USB 3.0
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

926 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

765 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

i-Tec

Exa kód:KOU285993
Kód výrobce:NSD-0955
 

 

Dokovací stanice pro disky z funkcí klonování Natec Kangaroo Dual je zařízení, díky kterému je možné rychle a jednoduše spravovat data uložená na discích SSD nebo HDD bez nutnosti instalace disku v počítači. Takové řešení šetří nejen čas a zjednodušuje manipulaci z disky, ale je zvláště užitečné při použití s notebooky, ve kterých není fyzicky možné připojit disky HDD a SSD. Díky dvěma slotům Natec Kangaroo Dual umožňuje klonovat disky pomocí jediného tlačítka bez nutnosti připojení dokovací stanice k počítači.

PRAKTICKÁ
Dokovací stanice je proto praktické zařízení, které umožňuje uživateli snadno a rychle kopírovat, archivovat, mazat, nebo získávat údaje ze starých disků, k čemuž vám stačí připojit dokovací stanici k počítači pomocí přibaleného kabelu USB.

Natec Kangaroo Dual je také ideálním řešením pro firmy, které mohou využívat dokovací stanici na rychlé a efektivní archivování dat, bez nutnosti investovat v drahé zařízení NAS.

FUNKCE KLONOVÁNÍ
Díky dvěma slotům SATA vám Natec Kangaroo Dual umožňuje klonovat disky pomocí jediného tlačítka bez nutnosti připojení dokovací stanice k počítači. Kangaroo Dual navíc obsahuje praktické LED diody umístěny na předním panelu, které informují uživatele o stavu operace.

VYSOKÁ PŘENOSOVÁ RYCHLOST
Natec Kangaroo Dual používá standard USB 3.0, který umožňuje přenos dat rychlostí až 6Gbps (Super-speed). V balení se nachází výkonný napájecí zdroj, který efektivně napájí zařízení a umožňuje dosáhnout maximální přenosovou rychlost.

ŠIROKÁ KOMPATIBILITA
Dokovací stanice Kangaroo Dual podporuje 2,5" a 3,5" HDD i SSD s rozhraním SATA I/II/III. Díky funkci Plug&Play, která je kompatibilní s většinou operačních systémů Windows a IOS si počítač automaticky nainstaluje potřebné ovladače. Po připojení zařízení pomocí portu USB se nový disk zobrazí v počítači.

ODOLNÁ KONSTRUKCE
Natec Kangaroo Dual je vybavena odolným a stabilním tělem, které poskytuje vysokou bezpečnost disku nacházejícího se uvnitř a jeho optimální chlazení. Gumové nožičky ve spodní části zabraňují přesouvání dokovací stanice po stole. Disky lze vkládat a vybírat ze stanice v režimu Hot Swapp.

SPECIFIKACE

  • Max. přenosová rychlost 6 Gbps
  • Rozhraní: USB 3.0
  • Konektory (vstupní): 2x Sata I/II/III
  • Konektory (výstupní): USB 3.0 Type-B
  • Max. kapacita disku: 8 TB
  • Velikost disku: 2,5"a 3,5"
  • Rozměry (ŠxVxH): 129x95x75 mm
  • Typ disku: HDD, SSD
  • Materiál: Hliník, ABS
  • Kompatibilní se systémy: Windows XP/Vista/7/8/10, Mac, Linux
  • Obsah balení: Dokovací stanice, USB 3.0 kabel, napájecí adaptér, návod k použití

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi