Produkt je vyřazen!
 

 

Nabíječka baterií GP Pro P461 + 4× AA ReCyko 2700 + DOCK

Exa kód : GBP134085
 
 
 
 

 

Nabíječka baterií GP Pro P461 + 4× AA ReCyko 2700 + DOCK
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Nabíječka baterií GP Pro P461 + 4× AA ReCyko 2700 + DOCK, velikosti nabíjených článků: AAA, AA, počet nabíjených baterií současně: 1 až 4, připojení nabíječky: USB, druh nabíječky: inteligentní
 
 

2 017 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 667 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 101  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nabíječka baterií GP Pro P461 + 4× AA ReCyko 2700 + DOCK, velikosti nabíjených článků: AAA, AA, počet nabíjených baterií současně: 1 až 4, připojení nabíječky: USB, druh nabíječky: inteligentní

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

GP

Exa kód:GBP134085
Kód výrobce:1604846110
 

 

Nabíječka baterií GP Pro P461
Rychlé a bezpečné nabití – to je základ, který od nabíjecích baterií očekává každý uživatel. S nabíječkou GP Professional dosáhnete maximální kapacity vašich nabíjecích baterií v případě jejich úplného vybití již za méně než 2,5 hodiny. Baterie tak budete mít při ruce rychle a plně nabité, kdykoliv je budete potřebovat.

Nabíjí každou baterii zvlášť

Potřebujete rychle nabít například lichý počet baterií s rozdílnou velikostí nebo kapacitou? S nabíječkou Pro nemusíte zdlouhavě nic řešit. Je totiž vybavena funkcí, díky které nabíjí každou baterii zvlášť. Kolik a jaké baterií právě nabíjíte, tak s nabíječkou GP Pro nehraje žádnou roli.

Měření kapacity

Chystáte se na cesty, potřebujete mít k dispozici plně nabité přístroje a nejste si jistí, jaká je aktuální kondice vašich baterií? S nabíječkou Pro jednoduše zjistíte, jak na tom vaše nabíjecí baterie jsou. Spusťte proces měření kapacity a na displeji dokovací stanice se vám po jeho dokončení zobrazí pro každou baterii zvlášť jejich kapacita. O aktuální kondici svých baterek tak budete mít vždy perfektní přehled. Tento proces sice pro výkonnější články zabere i více než 24 hodin, ale jistě se ten pocit vyplatí.

Bezstarostné nabíjení

Nabíječka Pro je vybavena plně automatizovanou elektronikou, takže nabíjení baterií už nemusíte nijak hlídat. Proces nabíjení si totiž řídí samostatně podle aktuální potřeby. Po dokončení nabíjení přechází automaticky do fáze udržovacího nabíjení minimálním. Vaše baterie si tak udrží vysokou kapacitu po mnoho let a v průběhu nabíjení jsou vždy plně pod kontrolou, aniž byste se museli o cokoliv starat. O aktuálním stavu nabíjení Vás navíc budou vždy zřetelně informovat LED indikátory nabíječky nebo LED displej dokovací stanice.

Parametry

  • Počet nabíjených baterií současně: 1 až 4
  • Připojení nabíječky: USB
  • Velikosti nabíjených článků: AAA, AA
  • Doba nabíjení AA: 2 700 mAh 1:30 - 3:30
  • Doba nabíjení AAA: 1 000 mAh 1:30 - 3:15
  • Nabíjecí proud AA: 1 800–900 mA
  • Nabíjecí proud AAA: 760–380 mA
  • Napájení USB: 5 V/2 A
  • Rozměr: 78 × 68 × 25 mm
  • Speciální funkce: měření kapacity, dokovací stanice
  • Typ článků uvnitř balení: AA ReCyko 2 700
  • Typ nabíjených baterií: NiMH

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi