Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

myPhone Hammer 3 černý

Exa kód : CPA565950
 
 
 
 

 

myPhone Hammer 3 černý
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klasický telefon
 
 

1 389 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 148 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 69  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

myPhone

Exa kód:CPA565950
Kód výrobce:TELMYHHA3BK
 

 

Odolný telefon myPhone HAMMER 3
Ať už pracujete na stavbě, v dílně nebo jste milovník outdoorových aktivit, odolný telefon myPhone HAMMER 3 vám vždy spolehlivě poslouží v každé extrémní situaci. Telefon splňuje náročné standardy pro odolnost s krytím IP68 a nabízí všechny běžné funkce klasického mobilního telefonu. Získejte výjimečně odolný telefon myPhone HAMMER 3, který vydrží víc než čekáte.

Telefon do nepohody
Přístroj bude skvělým řešením pro uživatele v pohybu nebo řemeslníky. Můžete s ním sjezdit celou zeměkouli, vydat se do pouští a pláží, prašných ulic, na lyže, snowboard, festivaly a dokonce i pod vodu. Nebo potřebujete odolný pracovní telefon? Na stavbě i v dílně bude vždy spolehlivě fungovat. Telefon je ideální pro sportovní aktivity, je voděodolný a prachuvzdorný, normu krytí IP68 a byl testován na pády z výšky 1.5 metru.

Funkční výbava
myPhone HAMMER 3 je vybaven VGA fotoaparátem pro základní fotografování. Paměť telefonu můžete rozšířit až o 32 GB pomocí microSD karty, takže nebudete mít nikdy nedostatek volného místa například pro fotografie. Skvěle poslouží také vestavěná svítilna a nechybí ani FM rádio. Telefon má také širokou škálu dalších funkcí, jako jsou Bluetooth. hodiny, budík, kalendář a další funkce klasických telefonů.

Dlouhá výdrž
Díky baterii s vysokou kapacitou 2000mAh si můžete být jistí, že několik dní nebudete potřebovat nabíječku. To z něj dělá skvělého společníka pro cestování.

Stvořen pro dvě SIM karty
Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví vás nosit dva telefony zároveň? S mobilním telefonem myPhone HAMMER 3 už nemusíte. Je totiž vybaven sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní telefonní číslo.


 

Parametry

 
 
GSM  Ano
Kategorie produktu  Klasický telefon
Operační systém 
 
 
Operační systém
Je základní programové vybavení zařízení, které je zavedeno do paměti přístroje při jeho startu a zůstává v činnosti až do jeho vypnutí. Hlavním úkolem operačního systému je zajistit uživateli možnost zařízení ovládat.s
 
 
 
 
 
Bez OS
Rozlišení displeje  320 x 240
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Bluetooth  Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi