Produkt je vyřazen!
 

 

MSI Vigor GK30 COMBO, bílý

Exa kód : MSI225882
 
 
 
 

 

MSI Vigor GK30 COMBO, bílý
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Herní drátový set klávesnice a myši MSI VIGOR GK30 COMBO v exkluzivní bílé barvě. Herní klávesnice MSI GK30 disponuje mechanickými pístovými spínači s česko-slovenským rozložením kláves. Stylové a vámi nastavitelné RGB podsvícení. Funkce Anti-Ghosting
 
 

1 481 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 224 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 74  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Herní drátový set klávesnice a myši MSI VIGOR GK30 COMBO v exkluzivní bílé barvě. Herní klávesnice MSI GK30 disponuje mechanickými pístovými spínači s česko-slovenským rozložením kláves. Stylové a vámi nastavitelné RGB podsvícení. Funkce Anti-Ghosting

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

MSI

Exa kód:MSI225882
Kód výrobce:S11-04CZ305-CLA
 

 

Vaše hry dostanou nový nádech
Mechanické pístové spínače herní klávesnice MSI GK30 disponující trojdílnou konstrukcí, která vám bude vždy poskytovat příjemný požitek nejen ze psaní, ale také ze všech vašich herních akcí! Životnost čítající více než 12 milionů stisknutí vám dopřeje tu nejlepší stabilitu a podporu při hraní. Klávesnici si můžete také libovolně přizpůsobovat podle toho, jak se vám to zrovna bude zdát vhodné, a to skrze aplikaci MSI Dragon Center – můžete si ji přizpůsobit díky širokému spektru barev s podporou až 10 světelných efektů v 6 oblastech zvlášť.

Herní stylový set pro pravé hráče
Extrémně stabilní herní základna klávesnice nacházející se přímo pod mezerníkem vám poskytuje maximální zvýšenou podporu a zlepšuje váš celkový výkon při hraní počítačových her. Klávesové zkratky vám dopomohou ke změně rychlosti RGB podsvícení, hlasitosti, ovládání médií či dalším jiným úkonům bez instalace dalšího softwaru. Kombinací spínačů OMRON, které vydrží více než 10 milionů kliknutí a optického senzoru Pixart PMW3325 poskytující maximální nastavitelnou citlivost do hodnoty až 5 000 DPI, bude vždy herní drátová myš MSI CLUTCH GM11 velmi přesná a spolehlivá. S tímto herním setem úplně s přehledem dostanete jakéhokoli protivníka!


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Set klávesnice a myši
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Lokalizace klávesnice  CZ/SK
Programovatelné klávesy  Ne
Multimediální klávesy  Ne
Podsvícení klávesnice  Ano
Herní provedení  Ano
Druh myši  Optická
Počet tlačítek myši  6
Technická specifikace 
Rozhraní  USB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

https://www.msi.com/Gaming-Gear/VIGOR-GK30-COMBO-WHITE/Specification


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi