Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

MS OEM Windows 10 Home x64 CZ 1pk DVD

Exa kód : MIO305726
 
 
 
 

 

MS OEM Windows 10 Home x64 CZ 1pk DVD
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
OEM operační systém Windows 10 Home 64-bit CZ, DVD.
 
 

3 199 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 644 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 160  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

OEM operační systém Windows 10 Home 64-bit CZ, DVD.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Microsoft

Exa kód:MIO305726
Kód výrobce:KW9-00150
 

 

Dosud nejlepší Windows
Operační systém Windows 10 je postaven tak, aby s vámi hladce přecházel z jednoho zařízení na druhé. Vše je rychlé. A dokonce dostanete chat zdarma a podporu po telefonu od skutečných lidí. S Windows 10 dosáhnete skvělých výsledků snadněji než kdykoli dříve.

Windows 10

Zkrátka to pracuje
Windows 10 spojuje Windows, které již znáte a přidává ohromná zlepšení, které se vám budou líbit. Technologies jako InstantGo1 vám umožní nahrát systém a rychle znovu pokračovat. A Windows 10 má více integrovaných zabezpečovacích funkcí než kdy dříve na pomoc ochrany proti škodlivému software.

Vícenásobné úkony
Souběžné zpracování úkolů je jako mistr se schopností chňapnout čtyři věci na obrazovce najednou. Obrazovka se přecpává? Vytvořte virtuální počítače k získání více prostoru a pracujte pouze s těmi položkami se kterými chcete. Navíc, veškerá vaše upozornění a klíčová nastavení jsou shromážděna na jedné snadno dosažitelné obrazovce.

Microsoft Edge
Je to zcela nový prohlížeč navržený k tomu, aby web dělal práci podle vašeho způsobu. Pište nebo zadávejte přímo na webové stránky a sdílejte vaše vyznačení s ostatními. Bude se vám líbit zobrazení čtení, které odstraní rozptylování. Je tam též zlepšený panel Adresa, který vám umožní nalézt věci rychleji.

Kontinuum
Nejlepší obrazovka je vždy ta na které se nacházíte, protože Windows 10 přizpůsobí vaše možnosti pro vaší činnost a zařízení. Zobrazovací funkce jsou přizpůsobitelné pro snadnou navigaci a aplikace se hladce stupňují od nejmenšího do největšího zobrazení.2

Windows 10

Jediněčně vaše
Vaše Windows 10 zařízení vás rozpoznává a přiznává vaší přítomnost skutečně osobním způsobem. S Windows Hello, vás vaše zařízení pozdraví jménem a rozsvítí se při rozpoznání, zamává vám při přihlášení a osvobodí vás od toho, abyste si museli pamatovat nebo zadávat heslo.3

Hry & Xbox
Hrajte vaše Xbox One hry na Windows 10 PC počítači, laptopu nebo tabletu. Používejte Game DVR funkci, abyste si zaznamenali vaše nejbáječnější pohyby hrdinů a pošlete to okamžitě vašim přátelům, aniž byste museli opustit vaší hru.4

Požadovaný procesor 1 GHz procesor nebo rychlejší
Požadovaná paměť 1 GB RAM (32 bitů); 2 GB (64 bitů)
Požadované místo na pevném disku Na pevném disku je dostupné místo až do 20 GB
Požaduje se video karta 800 x 600 rozlišení obrazovky nebo vyšší. Grafický procesor podporující technologii DirectX® 9 s ovladačem WDDM
Požadované připojení Přístup k Internetu (mohou být účtovány poplatky)
Další požadavky na systém Pro některé funkce se požaduje Microsoft účet. Sledování DVD vyžaduje samostatný software pro přehrávání
Další požadavky na systém Musíte přijmout přiložené licenční podmínky, též na microsoft.com/useterms
Aktualizace je povinná

1 Hardware-podmíněné
2 Možnosti aplikací se mohou různit
3 Windows Hello vyžaduje specializované hardware, včetně snímače otisku prstů, iluminovaného IR senzoru nebo dalších biometrických senzorů.
4 Pro některé funkce se požaduje Broadband Internet (Vztahují se na to ISP poplatky). Xbox Live funkce jsou dostupné pouze u her s podporou v zemích s podporou Xbox Live , viz xbox.com/live/countries. Omezený počet her je k dispozici v roce 2015 které mají podporu her přes různá zařízení; další hry budou následovat. Stream do jednoho zařízení najednou; Streaming s více hráči z Xbox One vyžaduje napojení na domácí síť a zlaté členství v Xbox Live Gold (prodává se samostatně); Gold se též vyžaduje pro hry s více hráči na Xbox One. DirectX 12 je dostupný pouze pro hry s podporou a grafické chips. Hra DVR je dostupná pouze s podporovaným hardware. Verze her pro Xbox One, PC počítač/Tablet a Telefon se prodávají zvlášť.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Operační systém
Stav produktu  Nový
Typ distribuce  Krabicová
Původ licence  Nová
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.microsoft.com/cs-cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi