Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

MS FPP Office 2019 pro domácnosti a podnikatele P6 Win/Mac CZ

Exa kód : MIO305918
 
 
 
 

 

MS FPP Office 2019 pro domácnosti a podnikatele P6 Win/Mac CZ
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Nový balíček kancelářských aplikací Microsoft Office 2019 pro domácnosti a podnikatele obsahuje kancelářské aplikace Word, Excel, PowerPoint a Outlook. Pro lokální instalaci bez dalších pravidelných vylepšení a prémiových funkcí. Krabicová verze
 
 

6 098 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

5 040 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 305  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nový balíček kancelářských aplikací Microsoft Office 2019 pro domácnosti a podnikatele obsahuje kancelářské aplikace Word, Excel, PowerPoint a Outlook. Pro lokální instalaci bez dalších pravidelných vylepšení a prémiových funkcí. Krabicová verze

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Microsoft

Exa kód:MIO305918
Kód výrobce:T5D-03305
 

 

Microsoft Office 2019 pro domácnosti a podnikatele
Pokud nejste připraveni na přechod ke cloudovému řešení s předplacenou kanceláří Microsoft 365, nebo nechcete využívat toto pokročilé řešení, pak je pro vás připravena klasická sada Microsoft Office 2019 pro domácnosti a podnikatele, která je určena pro rodiny a malé firmy vyžadující klasické aplikace Office a email. Obsahuje Word, Excel, PowerPoint a Outlook pro Windows 10.

Microsoft 365 nebo Office 2019?
Microsoft 365 vám nabízí větší flexibilitu s množstvím prémiových funkcí a neustálých vylepšení, ke kterým máte přístup. Naproti tomu Office 2019 je klasické řešení s lokální instalací a standardními funkcemi bez jejich dalších aktualizací, vylepšení a prémiových funkcí, které jsou k dispozici v cloudu Microsoft 365.

Excel 2019
Využijte naplno nové možnosti s grafy, jako jsou trychtýřové grafy, které ukazují kolísání hodnot napříč různými entitami nebo fázemi procesu a můžou představovat obchodní profilace, prodejní trychtýře a konverzace na webových stránkách. S funkcí 2D mapy snadno převedete geografická data na vizualizace s vysokou věrností a můžete identifikovat poznatky, trendy a příležitosti a vkládat mapy do aplikací Word, PowerPoint a Outlook.

Příjemně vás překvapí třeba PowerPoint
Všechny aplikace dostaly svá vylepšení, za zmínku ale určitě stojí novinky v PowerPointu. V Office 2019 si konečně užijete funkci Morphing, která umožňuje vytvářet mnohem hezčí přechody a animace mezi snímky. Zároveň je pak možné celou prezentaci vyexportovat jako video ve vysoké kvalitě 4K. S funkcí Náhled, nelineárního vyprávění a interaktivních souhrnných snímků posunete prezentace na vyšší úroveň.

Zaměřte se jenom na svou práci
Focus mód je novinkou, která vám má pomoci lépe se zaměřit na výkon své práce. Skryje všechno ostatní, co nepotřebujete, a vy se díky tomu budete více soustředit. Focus mód je k dispozici ve Wordu. Nové výukové nástroje přispívají k plynulosti a srozumitelnosti. Díky funkci Číst nahlas si můžete poslechnout, jak Word přečte dokument s použitím vámi vybraného hlasu a rychlosti. I další aplikace však přináší vylepšení, která vám pomohou zaměřit se na to důležité – zmínit lze třeba kartičky s přehledem toho nejdůležitějšího nebo funkce Prioritní doručená pošta v Outlooku.

Konečně si vyhrajete se stylusem
Dotykových zařízení přibývá, už dávno neslouží jen k zábavě, najdete pro ně i pracovní využití. Právě proto se Microsoft zaměřil na lepší používání balíčku Office 2019 na dotykových zařízeních. Se stylusem si teď více vyhrajete, ovládání aplikací dotykem je celkově lepší.

Klíčové vlastnosti
Nový balíček kancelářských aplikací Microsoft Office 2019 pro domácnosti a podnikatele přináší ještě více funkcí, nástrojů a je plynulejší. Obsahuje kancelářské aplikace Word, Excel, PowerPoint a Outlook. Učený pro lokální instalaci bez dalších pravidelných vylepšení a prémiových funkcí. Samozřejmostí jsou pravidelné bezpečnostní aktualizace. Licencováno pro domácí a komerční použití, jedna licence pro PC/Mac, krabicová verze.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Kancelářská aplikace
Stav produktu  Nový
Základní parametry 
Typ distribuce  Krabicová
Původ licence  Nová
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi