Produkt je vyřazen!
 

 

Microsoft XBOX ONE S 1 TB

Exa kód : MIX000020
 
 
 
 

 

Microsoft XBOX ONE S 1 TB
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

6 666 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

5 509 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 333  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Microsoft

Exa kód:MIX000020
Kód výrobce:234-00012
 

 

Herní konzole Xbox One S, bílá

Xbox One S je herní systém vše v jednom, který k vám domů přináší dokonalou zábavu v podání těch největších herních trháků, vaše oblíbené televizní pořady, multimédia, sociální sítě až po to nejlepší na webu. Zahrajte si nejširší nabídku her na konzoli, která je o 40 % menší, a to včetně klasických her z Xbox 360. Xbox One S je v tuto chvíli nejdokonalejší verzí konzole Xbox, protože navíc ke všemu obsahuje integrovaný napájecí zdroj a úložiště o velikosti 1 TB.

V balení s herní konzolí navíc najdete bezdrátový herní ovladač v bílé barvě, vertikální stojan pro konzoli, napájecí kabel a HDMI kabel a navíc 14 denní zkušební Zlaté členství v Xbox Live.

Vysoký dynamický rozsah

V hrách, jako například Gears of War 4 nebo Forza Horizon 3, zažijete jasnější a bohatší barvy. Díky většímu kontrastnímu poměru mezi světlými a tmavými plochami přináší technologie vysokého dynamického rozsahu (HDR) do her skutečnou vizuální hloubku.

4K Ultra HD

Standard „Ultra HD“ (HD 4K) přináší díky čtyřnásobnému rozlišení video s vysokým jasem a realistickým podáním. Ze služeb Netflix a Amazon Instant Video můžete streamovat obsah ve 4K nebo sledovat filmy z disků Blu-ray v rozlišení Ultra HD – a to vše díky technologii vysokého dynamického rozsahu s ohromující věrností obrazu.

IR Blaster

Nastavte konzoli Xbox One S tak, aby zapínala jiná zařízení – například televizi, audio/video přijímač nebo kabelový či satelitní set-top box. Ať chcete hrát hru nebo se podívat na film, budete se do toho díky integrované funkci IR Blaster moci pustit rychleji a zapomenout na dálková ovládání.

Bezdrátový ovladač pro Xbox

Nový bezdrátový ovladač pro Xbox nabídne vyšší komfort podpořený elegantnějším a ergonomičtějším designem a navíc má i dvojnásobný dosah. Díky protiskluzné povrchové úpravě budete vždy mířit přesně. A s technologií Bluetooth® budete moci hrát své oblíbené hry i na počítačích, tabletech a telefonech s Windows 10.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi