Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless BT

Exa kód : MIC300960
 
 
 
 

 

Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless BT
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Bezdrátová myš, Barva Černá, Bluetooth, BlueTracková, Počet tlačítek myši 4, Maximální DPI 4000, Rozhraní Bluetooth
 
 

733 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

606 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Microsoft

Exa kód:MIC300960
Kód výrobce:H3S-00002
 

 

Myš Microsoft Sculpt Comfort Wireless

Ergonomie, funkčnost a design vytvořený speciálně pro Windows 10. To je nová myš společnosti Microsoft s názvem Sculpt Comfort Mouse Wireless. Myš má jednoduchý elegantní design a nabízí celou řadu pokročilých uživatelských funkcí.

Speciální tlačítko Windows 10

Jedná se o bezdrátovou myš kompaktního designu, která je optimalizována pro použití se systémem Windows 10. Optimalizaci zajišťuje speciální tlačítko na levém boku myši, které umožní snazší dostupnost hlavní nabídky operačního systému.

Snadnější práce s čtyřsměrným kolečkem

Další výhodou myši je čtyřsměrné kolečko pro snadný pohyb nahoru, dolů, doprava i doleva. Toto kolečko výrazně usnadní práci v dokumentech a programech, které se nevejdou na jednu obrazovku. To vše v elegantním, moderním a velmi praktickém designu.

Technologie BlueTrack a Bluetooth

Bezchybný pohyb po pracovní ploše zajišťuje technologie Microsoft BlueTrack, kombinující v sobě výkonnost optiky a přesnost laseru, přičemž vyniká vyspělým snímáním pohybu na prakticky každém povrchu. Spojení s počítačem je pak umožněno technologií Bluetooth 3.0. Myš tak umožňuje perfektní mobilitu.

Design a ergonomický tvar myši

Microsoft použil pro výroby této myši především černé plasty, a to se zrcadlově lesklým nahoře a matným dole. Na bocích je pak doplňuje gumový povrch, díky němuž by se měla myš dobře a pohodlně držet. Ergonomický design se zaobleným tvarem s perforovanou plochou pro palec pravé ruky zaručuje maximální pohodlí při každodenním používání.

Ergonomie myši je velmi důležitá, protože průměrně stráví každý uživatel u počítače až 6 hodin přičemž 89% všech uživatelů používá nevhodné příslušenství, které při častém a dlouhodobém používání způsobuje nepříjemnou bolest v oblasti zápěstí. Tato ergonomická myš společnosti Microsoft se těmto obtížím snaží předcházet. Snadné držení zaobleného tvaru myši tak nenápadně přispívá k snížení tlaku na oblast karpálních tunelů a koriguje pronaci zápěstí.

Klíčové vlastnosti

Optická bezdrátová myš Microsoft Sculpt Comfort se připojuje pomocí bezdrátové technologie Bluetooth kompatibilní s operačními systémy Windows 10, Android a Mac. Pro ovládání slouží 2 klasické tačítka, čtyřsměrné kolečko a tlačítko po levé straně, které je optimalizované pro Windows 10. Rozlišení myši je 4000 DPI.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Bezdrátová myš
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Herní provedení  Ne
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Druh myši  BlueTracková
Počet tlačítek myši  4
Přepínač DPI  Ano
Maximální DPI  4000
Rozhraní  Bluetooth
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi