Produkt je vyřazen!
 

 

Microsoft Office 2016 pro domácnosti a podnikatele (CZ)

Exa kód : MIO305775
 
 
 
 

 

Microsoft Office 2016 pro domácnosti a podnikatele (CZ)
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kancelářský balík Office 2016, instalace pro 1 PC s Windows a v hodná pro komerční využití
 
 

5 960 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 926 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 298  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kancelářský balík Office 2016, instalace pro 1 PC s Windows a v hodná pro komerční využití

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Microsoft

Exa kód:MIO305775
Kód výrobce:T5D-02737
 

 

Office 2016 pro domácnosti a podnikatele

Nový kancelářský balíček Office je určený pro domácnosti a podnikatele. Naleznete zde nejčastěji používané aplikace se snadnějším způsobem vyhledávání funkcí, díky nápovědě "Tell Me" a nespočet vylepšení ať již v bezpečnosti vašich dokumentů, historii verzí nebo kontrole pravopisu. Díky tomu zvládnete pracovat s dokumenty, daleko efektivněji než dříve. Pro ukládání dat lze využít internetového uložiště Onedrive. Trvalá licence je vázaná na Microsoft účet v jazyku, který vyberete při úvodní instalaci a instalaci na nový počítač je možná nejdříve 90 dní od předešlé instalace.

Word

Vytvářejte, upravujte a sdílejte působivé a profesionální dokumenty. S moderními nástroji pro vytváření dokumentů a kontrolu ve Wordu snadno vytvoříte působivé dokumenty. Integrované nástroje pro sdílení a kontrolu dokumentů vám umožní spolupracovat a zvládnout víc.

Excel

Analýza a vizualizace dat pomocí nových a intuitivních metod. Nový Excel for Mac umožňuje převést čísla na přehledy. Známé klávesové zkratky a vylepšení zadávání dat, jako třeba tvůrce vzorců a automatické dokončování, okamžitě zvýší vaši produktivitu. Excel vám taky pomůže s vizualizací dat tak, že vám doporučí grafy, které jsou pro vaše čísla nejvhodnější.

PowerPoint

Vytvářejte multimediální prezentace a prezentujte své nápady bez obav. Nové zobrazení prezentujícího v PowerPointu na vašem Macu zobrazuje aktuální snímek, další snímek, poznámky lektora a časovač, na prezentační obrazovce se však vašemu publiku zobrazuje pouze prezentace. Prezentaci můžete snadno sdílet a můžete pozvat ostatní, aby zároveň s vámi na této prezentaci pracovali.

OneNote

Zaznamenejte, uspořádejte a sdílejte své nápady pomocí digitálních poznámkových bloků, ke kterým můžete přistupovat z libovolného zařízení. Funkce vyhledávání sleduje vaše značky, indexuje poznámky a rozpozná text v obrázcích a ručně psaných poznámkách. Poznámkové bloky můžete snadno sdílet s přáteli, rodinou nebo kolegy, abyste všichni společně mohli pracovat na cestovních plánech, úkolech domácnosti nebo pracovních projektech.

Outlook

Správa e-mailu, kalendáře, kontaktů a úkolů nebyla ještě nikdy tak jednoduchá. Nový Outlook for Mac má podporu push mail, takže je složka Doručená pošta vždycky aktuální. Vylepšené zobrazení konverzace automaticky uspořádá doručenou poštu kolem konverzací s vlákny, takže už nemusíte složitě hledat související zprávy. Náhled nové zprávy vám přímo pod řádkem předmětu ukáže první větu e-mailu a vy se tak můžete rychle rozhodnout, jestli si e-mail přečtete hned nebo se k němu vrátíte později.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Kancelářská aplikace
Stav produktu  Nový
Základní parametry 
Typ softwarového produktu  Pouze licence
Jazyk  Český
Typ licence  Plná verze
Typ distribuce  Krabicová
Původ licence  Nová
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi