Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Microsoft Office 365 Business Standard CZ (1rok)

Exa kód : MIO305920
 
 
 
 

 

Microsoft Office 365 Business Standard CZ (1rok)
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Předplatné sady aplikací a služeb Microsoft 365 pro podnikatele a firmy rozšířený o prvotřídní firemní služby spolu s funkcemi zabezpečení a dodržování předpisů. Prémiové kancelářské aplikace Word, Excel, PowerPoint a Outlook.
 
 

3 765 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 112 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 188  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Předplatné sady aplikací a služeb Microsoft 365 pro podnikatele a firmy rozšířený o prvotřídní firemní služby spolu s funkcemi zabezpečení a dodržování předpisů. Prémiové kancelářské aplikace Word, Excel, PowerPoint a Outlook.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Microsoft

Exa kód:MIO305920
Kód výrobce:KLQ-00458
 

 

Microsoft 365 Business Standart 1 rok
Výkonná sada aplikací a služeb Microsoft 365, které vám pomohou vytvářet, sdílet, propojovat se a spolupracovat s přáteli a rodinou na webu a na zařízeních Windows, MacOS, iOS a Android. Microsoft 365 je nový název, nové výhody a stejná cena.

Nový název
Microsoft 365 je nástupcem Office 365 založený na jejich základu, který doplňuje novou umělou inteligencí (AI), bohatým obsahem, neustále se rozrůstajícím katalogem prémiových šablon v aplikacích Word, Excel a PowerPoint, a řadou cloudových možností. Nový Microsoft 365 vám umožní lépe psát, moderovat, navrhovat, spravovat vaše finance, a prohloubit spojení s rodinou, přáteli i kolegy. Bohaté možnosti se budou neustále rozšiřovat a vy získáte vždy něco navíc.

Inteligentní asistent Microsoft Editor
Využijte naplno možnosti inteligentního asistenta Microsoft Editor, služby založené na umělé inteligenci, se kterým budete lépe psát, a to ve více než 80 jazycích. Získáte přístup k pokročilým gramatickým a stylovým úpravám, díky kterým budete psát stručněji a jasněji. S tímto nástrojem budou chyby v pravopisu minulostí i online.

1 TB místa pro vše co máte rádi a je důležité
Součástí služeb Microsoft 365 je také přístup do cloudového úložiště OneDrive s kapacitou 1 TB prostoru pro veškeré vaše důležité soubory. Vše můžete jednoduše sdílet a přistupovat k obsahu OneDrive odkudkoliv, ze svého PC, notebooku, chytrého telefonu či tabletu. Svá data budete mít bezpečně uložena a okamžitě dostupná.

  • Zálohování složek - umožní zálohovat a chránit vaše důležité soubory a zajistí bezpečný přístup ze všech vašich zařízení.
  • Osobní trezor - chráněná složka, ke které je přístup možný pouze po dvoufázovém ověření totožnosti a tím zajistí nejvyšší úroveň ochrany pro vaše nejdůležitější soubory.

Spolupracujte se svými kolegy
Velkou výhodou Microsoft 365 je možnost spolupracovat na dokumentech. Můžete je přímo vytvářet online a vidět, co do nich kdo doplnil. V reálném čase na dokumentu může pracovat několik lidí, vždy vidí aktuální verzi. S online cloudovým úložištěm OneDrive je navíc sdílení dokumentů a souborů super snadné.

Komunikujte online
Zůstat v kontaktu s našimi blízkými, kolegy, klienty je stále důležitější. Microsoft vám proto může nabídnout další nástroje, jako je Skype a Microsoft Teams, které vám pomáhají zůstat v kontaktu s rodinou a přáteli prostřednictvím chatu a videohovoru.

Klíčové vlastnosti
Předplatné sady aplikací a služeb Microsoft 365 Business Standart obsahuje prémiové kancelářské aplikace Word, Excel, PowerPoint a Outlook a prvotřídní firemní služby spolu s funkcemi pro zabezpečení a dodržování předpisů. Součástí je také přístup na cloudové úložiště OneDrive s kapacitou 1 TB a nechybí ani funkce Osobní trezor a rozšířené možnosti zabezpečení. Funguje v systémech Windows, Mac, iOS a Android. Krabicová licence na 1 rok pro 1 uživatele na 1 PC/Mac a 1 mobilní zařízení.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Kancelářská aplikace
Stav produktu  Nový
Základní parametry 
Původ licence  Nová
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi