Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Logitech Wireless Mouse M185 šedá

Exa kód : LGH295537
 
 
 
 

 

Logitech Wireless Mouse M185 šedá
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Bezdrátová myš, Barva Šedá, RF 2.4 GHz, Optická, Počet tlačítek myši 3, Maximální DPI 1000, Rozhraní USB
 
 

289 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

239 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH295537
Kód výrobce:910-002235
 

 

Logitech Wireless Mouse M185

Logitech Wireless Mouse M185 je optická myš pro každodenní použití. U myši Logitech M185 se jedná o bezdrátové provedení této periferie s dostatečným rozlišením snímače. Myš má tradiční zaoblený design, díky kterému se hodí pro držení jak v pravé tak i v levé ruce.

Optický snímač

Myš Logitech Wireless Mouse M185 využívá dnes již standardní optický snímač s dostatečným rozlišením. Díky použitému optickému snímání pohybu umožňuje myš plynulejší práci bez nepříjemného zadrhávání.

Univerzální design

.Jedná se o model vhodný jak pro praváky, tak leváky. Díky kompaktním rozměrům si tuto myš oblíbí i mobilní uživatelé, kteří kladou důraz na rozměry periférií nošených spolu s notebookem. Oválný tvar zvyšuje u myši pohodlí i při dlouhodobější práci, které by jste museli protrpět na většinou nepohodlném a hůře ovladatelném touchpadu integrovaného v notebooku.

Dlouhá výdrž na baterii

Myš je napájena jedinou tužkovou AA baterií a výrobce u ní uvádí životnost až 1 rok. Takto dlouhé doby dosáhl hlavně díky praktickému vypínači na myšce a přítomnému režimu spánku, který značně spoří energii.

3 tlačítka

Samozřejmostí je trojice tlačítek, kde třetí je společné se skrolovacím kolečkem. Předností této myši je podpora technologie Plug and Play, díky které je možné myš kdykoliv a ihned připojit k počítači bez nutnosti restartu systému.

Kvalita Logitech

Logitech je celosvětově známou společností zabývající se výrobou počítačových periferií, zejména reproduktorů, klávesnic, myší, webkamer a drobného příslušenství. Poskytuje vysokou kvalitu a mimořádnou spolehlivost za odpovídající cenu, která však odpovídá kvalitě, kterou s produkty Logitech obdržíte.

Klíčové vlastnosti

Myš nabízí univerzální design se třemi tlačítky a pro posun využívá klasický optický snímač s dostatečným rozlišením 1000 dpi. Tento model využívá bezdrátové 2.4 GHz technologie a rozhraní USB, konkrétně nano USB přijímač, který se připojí k počítači a myš pak lze používat až na několik metrů daleko.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Bezdrátová myš
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Šedá
Herní provedení  Ne
Typ bezdrátové technologie  RF 2.4 GHz
Druh myši  Optická
Počet tlačítek myši  3
Přepínač DPI  Ne
Maximální DPI  1000
Rozhraní  USB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.logitech.com/en-roeu/product/wireless-mouse-m185


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi