Logitech Webcam Brio

Exa kód : LGH295838
 
 
 
 

 

Logitech Webcam Brio
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Vysoce kvalitní webová kamera s rozlišením 4K UHD, 4096 x 2160 px @ 30 sn./s, 5x digitální zoom (FullHD), až 90° zorné pole, integrovaný duální všesměrový mikrofon s potlačením šumu, autofocus, RightLight 3, externí krytka kamery
 
 

5 590 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 620 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 279  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vysoce kvalitní webová kamera s rozlišením 4K UHD, 4096 x 2160 px @ 30 sn./s, 5x digitální zoom (FullHD), až 90° zorné pole, integrovaný duální všesměrový mikrofon s potlačením šumu, autofocus, RightLight 3, externí krytka kamery

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH295838
Kód výrobce:960-001106
 

 

Logitech Brio
Seznamte se s technologicky nejpokročilejší webovou kamerou na světě a dosáhněte profesionální kvality obrazu pro konferenční hovory, streamování nebo záznam obrazu. Kamera Logitech BRIO je vybavena funkcemi, které umožní dosáhnout strhující kvality obrazu v jakémkoli prostředí. První kamera společnosti Logitech s ultra vysokým rozlišením 4K disponuje 5x digitálním zoomem a technologií RightLight™ 3 s HDR. Funkce přepínání pozadí vám poskytne volnost setkávat se kdekoli.

Zachyťte každý detail v rozlišení 4K HD
Přenášejte křišťálově čistý obraz se skvělým rozlišením, snímkovací frekvencí, barvou a detaily. Kamera Logitech BRIO disponuje rozlišením 4K Ultra HD při 30 fps nebo rozlišením 1080p při 30/60 fps a poskytuje tu nejvyšší kvalitu pro jakýkoli účel. Podívejte se blíže pomocí 5x zoomu. Pokud je objekt v záběru, kamera BRIO jej zachytí.

Budete vypadat skvěle za jakéhokoli osvětlení
Nyní můžete pořádat konferenční hovory, streamovat nebo nahrávat video za jakýchkoli světelných podmínek – a vždy při tom vypadat skvěle. Při špatném osvětlení i za jasného svitu slunce – kamera Logitech BRIO s technologií RightLight™ 3 a HDR (vysokým dynamickým rozsahem) vždy dokonale zvýrazní ten nejdůležitější objekt – vás.

Posilte zabezpečení - snadno
Infračervená detekce a certifikace pomocí softwaru pro rozpoznávání tváří Windows Hello™ zajišťuje spolehlivou ochranu před neoprávněným přihlašováním a přístupem k zabezpečeným informacím. Rozlučte se se složitými hesly. Stačí se podívat do objektivu kamery BRIO a okamžitě budete přihlášeni.

Ovládejte vizuální prostředí
Využijte převratnou technologii kamery BRIO pro minimalizaci hluku okolí a vizuálního šumu. Ačkoli svět okolo vás může být chaotický a nevstřícný, můžete i přesto dosahovat jasného a nezkresleného obrazu pomocí více variant zorného pole a 5x digitálního zoomu pro přiblížení důležitých objektů.

Klíčové vlastnosti
Jedná se o vysoce kvalitní webovou kameru s rozlišením 4K UHD. Umožňuje videohovory v rozlišení až 4096 x 2160 px @ 30 sn./s (4K), až 1920 x 1080 px @ 30/60 sn./s (FullHD) a až 1280 x 720 px @ 30/60/90 sn./s (HD). Má 5x digitální zoom (FullHD) a zorné pole až 90° (případně 65° a 78° po stažení volitelného softwaru). Je vybavena integrovanýmduálnímvšesměrovýmmikrofonem s potlačením šumu. Poskytuje funkce autofocus, plug and play a RightLight. Umožňuje zakrytí objektivu externí krytkou. Upevnit ji lze pomocí klipu či stativu. Připojení k počítači či notebooku probíhá pomocí rozhraní USB 2.0 typ-A a USB 3.0 typ-A a C. Součástí je přepravní pouzdro. Samotná kamera má rozměry 27 x 102 x 27 mm při hmotnosti 63 g. Kabel je dlouhý 1,5 m.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Barva  Černá
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi