Produkt je vyřazen!
 

 

Logitech MX Master Wireless Mouse

Exa kód : LGH295785
 
 
 
 

 

Logitech MX Master Wireless Mouse
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Bezdrátová myš, Barva Černá, RF 2.4 GHz, Laserová, Počet tlačítek myši 6, Maximální DPI 1600, Rozhraní USB
 
 

1 669 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 379 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 83  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH295785
Kód výrobce:910-004362
 

 

Exkluzivní bezdrátová laserová myš Logitech MX Master

Bezdrátová myš Logitech MX Master je špičkovou laserovou myší s řadou inovativních funkcí a ergonomickým designem pro pravou ruku. Oceníte velmi přesné snímání špičkovou laserovou technologií Darkfield Laser Tracking, rozšířenou sadu tlačítek a dvě různé možnosti bezdrátového připojení.

Špičkový laserový snímač

Myš Logitech MX Master je vybavena špičkovou laserovou technologií snímání povrchu Darkfield Laser Tracking, která zaručuje přesné ovládání na libovolném povrchu; dokonce i na skle. Poskytuje výhodu ve srovnání s optickými snímači - extrémně přesné sledování polohy a nízkou spotřebu energie. Pomocí přepínání citlivosti myši 400 dpi až 1600 dpi (lze nastavit v krocích po 200 dpi) si myš nastavíte dle potřeby.

Skvělé vychytávky

Rolovací kolečko s adaptací rychlosti vám umožní procházet dokumenty nebo webovými stránkami rychleji a snáze. Kolečko automaticky přepíná mezi extra rychlým posuvem a posuvem po jednotlivých krocích. Inovativní kolečko ovládané palcem umožní posuv do stran prostřednictvím palce. Veškerý potenciál funkcí kolečka ovládaného palcem využijete po instalaci software Logitech Options, který umožní také další pokročilé přizpůsobení myši vašim potřebám.

Bezdrátová svoboda a univerzální možnost připojení

Myš můžete odložit kamkoliv chcete, žádný kabel vás omezovat nebude. Jednoduchá instalace miniaturního přijímače Logitech Unifying do USB portu není problém pro žádného uživatele, malý dongle není nutné z PC vůbec vytahovat a navíc lze k tomuto přijímači připojit i ostatní kompatibilní zařízení. Nebo můžete využít připojení bezdrátovou technologií Bluetooth Smart. Možnosti připojení jsou univerzální a spárovat můžete až 3 zařízení, mezi kterými přepínáte pomocí tlačítka.

Kvalita Logitech

Logitech je celosvětově známou společností zabývající se výrobou počítačových periferií, zejména reproduktorů, klávesnic, myší, webkamer a drobného příslušenství. Poskytuje vysokou kvalitu a mimořádnou spolehlivost za odpovídající cenu, která však odpovídá kvalitě, kterou s produkty Logitech obdržíte.

Klíčové vlastnosti

Bezdrátová myš Logitech MX Master nabízí ergonomické provedení pro pravou ruku s velmi pohodlným designem. Využívá pokročilý laserový snímač Darkfield s přepínatelným rozlišením 400 dpi až 1600 dpi (lze nastavit v krocích po 200 dpi). Je vybavena rozšířenou sadou 5 tlačítek s rolovacím kolečkem a tlačítkem pro gesta. Tento model využívá bezdrátové technologie Advanced 2,4 GHz s miniaturním přijímačem Logitech Unifying do USB portu nebo technologii Bluetooth Smart. Myš je napájena vestavěnou dobíjecí baterií s kapacitou 500 mAh, která vydrží až 40 dní na jedno plné nabití a již po 4 minutách nabíjení můžete myš využívat až 1 den.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Bezdrátová myš
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Herní provedení  Ne
Typ bezdrátové technologie  RF 2.4 GHz
Druh myši  Laserová
Počet tlačítek myši  6
Přepínač DPI  Ano
Maximální DPI  1600
Rozhraní  USB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi