Produkt je vyřazen!
 

 

Logitech MX Master 2S, černá

Exa kód : LGH295852
 
 
 
 

 

Logitech MX Master 2S, černá
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Bezdrátová myš, Barva Černá, Bluetooth, RF, Laserová, Počet tlačítek myši 7, Maximální DPI 4000
 
 

1 971 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 629 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 99  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH295852
Kód výrobce:910-005139
 

 

Výkonná bezdrátová myš MX Mater 2S
Užijte si pokročilé funkce a úchvatný design s myší Logitech MX Master S2, která disponuje funkcí softwaru Logitech Flow pro procházení a kopírování/vkládání mezi až třemi počítači. Zaručeně oceníte i vysoce přesný senzor Darkfield, baterii s rychlým dobíjením a rolovací kolečko s ultrarychlým posuvem. Tato vlajková loď na poli myší společnosti Logitech je určena náročným uživatelům, kteří toho chtějí dokázat více a efektivněji.

Pracujte efektivně na více počítačích
Doby, kdy práce na několika počítačích znamenala posílání obsáhlých e-mailů s přílohami sem a tam nebo únavné kopírování souborů na jednotku flash, jsou již minulostí. Software Logitech Flow umožňuje přejíždění myší mezi až třemi počítači. Pracujte efektivně! Kopírujte text, vkládejte text nebo přenášejte soubory z jednoho počítače do druhého. Ušetříte tak spoustu času!

Žádný povrch není překážkou
Myš Logitech MX Master 2S je vybavena laserovým snímáním Darkfield s přesností 4 000 DPI, které vám umožňuje využití prakticky na libovolném povrchu, včetně skla a povrchů s vysokým leskem! Darkfield technologie využívá i ty nejmenší možné detaily k vytvoření miniaturní mapy povrchu. Bez obav tak můžete rozbalit svou práci například v kavárně na skleněném stole. Při testech myš fungovala nejlépe na skle o minimální tloušťce 4 mm.

Dostatek energie
Po celý den budete mít dostatek energie již po 3 minutách nabíjení! Nabíjení je navíc velmi jednoduché. Stačí připojit myš MX Mater 2S k počítači pomocí nabíjecího kabelu micro-USB. Po úplném nabití myš vydrží fungovat až 70 dní. Myš je zároveň vybavena LED indikátorem, který vás upozorní na nízký stav baterie.

Rychlý posuv
Procházejte dlouhé webové stránky nebo dokumenty rychle a efektivně! Rolovací kolečko disponuje režimem procházení po krocích, takže je procházení i velice přesné a zapíná se zcela automaticky. Pokud zvolíte režim volného otáčení, plynule procházíte stránku. Něco vás zaujalo? V případě potřeby máte možnost okamžitého zastavení. Vychutnat si můžete i posuv do stran prostřednictvím stisku svého palce.

Dokonalé křivky
Dokonalý tvar a ruční zpracování. To je myš Logitech MX Master 2S! Dokonale proto padne do každé dlaně a pohodlně ji podpírá. Myš je vyrobena pomocí formy, která je otiskem skutečné ruky a disponuje dobře umístěnými tlačítky a kolečky. Díky tomu tak směřuje vaši ruku do pohodlné a přirozené polohy a poskytuje plynulé ovládání.

Zajisté oceníte
Pro připojení myši máte dvě možnosti. Využít můžete přiloženého přijímače nebo bezdrátové technologie Bluetooth® Smart. Zaručeně oceníte i technologie Easy-Switch™, která umožňuje spárování myši až se třemi počítači. Mezi nimi pak můžete pohodlně přepínat stiskem jediného tlačítka.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Bezdrátová myš
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Herní provedení  Ne
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth, RF
Druh myši  Laserová
Počet tlačítek myši  7
Přepínač DPI  Ano
Maximální DPI  4000
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi