Logitech MK345, CZ

Exa kód : LGH295847
 
 
 
 

 

Logitech MK345, CZ
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Set klávesnice a myši, Lokalizace klávesnice CZ, Optická, Počet tlačítek myši 3, Rozhraní USB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH295847
Kód výrobce:920-008351
 

 

Logitech Wireless Combo MK345
Logitech představuje sadu bezdrátové klávesnice a myši Wireless Combo MK345 se zajímavým designem a extra dlouhou délkou životnosti baterií. Speciálně upravený povrch klávesnice a myši vede vaše ruce do správné polohy a přirozeně kopíruje vaše pohyby.

Bez omezení
Myš i klávesnici můžete odložit kamkoliv chcete, žádný kabel Vás omezovat nebude. Jednoduchá instalace do minipřijímače USB portu není problém pro žádného uživatele. Malý dongle navíc není nutné z PC vůbec vytahovat.

Klávesnice
Klávesnice má nízkoprofilové klávesy, které jsou při psaní velmi tiché. Úsporná konstrukce této klávesnice šetří místo na pracovním stole. Je provedena v českém layoutu. Díky 12 F-klávesám můžete snadno ovládat média - přeskočit skladbu, pozastavit video, ztišit hudbu atp.

Myš
Kvalitní myš je určena pro každodenní běžné i náročnější použití. Myš nabízí citlivý optický snímací prvek Logitech Advanced Optical Tracking s rozlišením 1000 dpi, 3 ovládací tlačítka se skrolovacím kolečkem včetně a bezdrátový způsob komunikace s počítačem. Práce se tak stává mnohem snadnější a příjemnější.

Kvalita Logitech
Logitech je celosvětově známou společností zabývající se výrobou počítačových periferií, zejména reproduktorů, klávesnic, myší, webkamer a drobného příslušenství. Poskytuje vysokou kvalitu a mimořádnou spolehlivost za odpovídající cenu, která však odpovídá kvalitě, kterou s produkty Logitech obdržíte.

Klíčové vlastnosti
Klávesnice je kompatibilní s počítači, ke kterým se připojí bezdrátově pomocí USB přijímače na bezdrátové frekvenci 2.4 GHz. Nabízí také dlouhou výdrž na 2x AAA bateriích (až 48 měsíců). Klávesnice má klasické CZ rozložení kláves.

Mezi ovládací prvky myši patří vedle dvojice tlačítek i rolovací kolečko. Snadné ovládání podpoří optický snímač pohybu s rozlišením 1000 dpi. Myš se k počítači připojuje stejně jako klávesnice pomocí přijímače USB. K napájení slouží 1x AA baterie.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Set klávesnice a myši
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Lokalizace klávesnice  CZ
Programovatelné klávesy  Ne
Multimediální klávesy  Ano
Podsvícení klávesnice  Ne
Herní provedení  Ne
Bezdrátová technologie  Ano
Druh myši  Optická
Počet tlačítek myši  3
Technická specifikace 
Rozhraní  USB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi