Logitech M330 Silent Plus

Exa kód : LGH295822
 
 
 
 

 

Logitech M330 Silent Plus
 
Můžete si prohlédnout na showroomu v Karviné 
 
 
 
 
 
Nikotin
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Bezdrátová myš, Barva Černá, RF 2.4 GHz, Optická, Počet tlačítek myši 3, Maximální DPI 1000, Rozhraní USB
 
 

747 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

618 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH295822
Kód výrobce:910-004909
 

 

Nepřekonatelný zvuk ticha

Myši Logitech M330 Silent Plus se pyšní stejnou odezvou při kliknutí jako u ostatních počítačových myší, ale bez zvuku-hluku kliknutí a to při snížení hlučnosti o 90 %, což ocení nejen uživatel, ale i jeho okolí – v kanceláři, doma, apod. (ověřeno Quiet Mark - mezinárodní známka programu ocenění sdružení UK Noise Abatement Society, která podporuje technologie vyvinuté ke snížení hlučnosti). Myš se vyznačuje pokročilým optickým snímáním Logitech. Plynulé rolovací kolečko společně se špičkovou kluznou plochou myši umožňují velice tiché ovládání a posuny po stole.

Extra dlouhá výdrž baterie

Super tichá myš s dlouhou životností baterie (až 24 měsíců, která se může lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání) a silným bezdrátovým připojením o frekvenci 2,4 GHz. Pokud se myš nepoužívá delší dobu, tak se automaticky přepne do režimu spánku.

Vzdálenost téměř bez hranic

Výborné a velmi silné připojení o dosahu 10 m o frekvenci 2,4 GHz vám umožní pohodlně ovládat vaše zařízení z pohodlí postele, či gauče. Dosah záleží na uzpůsobení okolního prostředí.

Nenáročné připojení

K připojení myši k zařízení není potřeba další software. Myš Logitech M330 Silent Plus je kompatibilní s počítači se systémy Windows, Mac, Chrome OS nebo Linux.

Pohodlné ovládání

Myš Logitech M330 Silent Plus je určená pro praváky. Kolečko na myši a její levá strana je pogumována pro pohodlnější ovládání uživatelem společně s dalšími dvěma tlačítky. Tato velmi tichá myš je snadno přenosná díky svým malým rozměrům a nízké váze.

Klíčové vlastnosti

Univerzální tichá myš Logitech M330 Silent Plus se vyznačuje kromě standardního vybavení novodobých optických počítačových myší, jako třemi tlačítky z vysoce kvalitního materiálu, svou výdrží baterie až 24 měsíců, sníženou hlučností o 90 %, také i svým bezdrátovým dosahem v závislosti na uzpůsobeným prostředí až 10 metrů s připojením 2,4 GHz díky nano USB přijímači. Rozlišení myši je 1000 dpi (citlivost kurzoru na obrazovce).


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Bezdrátová myš
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Herní provedení  Ne
Typ bezdrátové technologie  RF 2.4 GHz
Druh myši  Optická
Počet tlačítek myši  3
Přepínač DPI  Ne
Maximální DPI  1000
Rozhraní  USB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi