Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Logitech G923 Racing Wheel PS4 a PC

Exa kód : LGH295625
 
 
 
 

 

Logitech G923 Racing Wheel PS4 a PC
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

8 060 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

6 661 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 403  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH295625
Kód výrobce:941-000149
 

 

ŘÍZENÍ MOTORU V UZAVŘENÉ SMYČCE
Správný proud znamená správný točivý moment. Pokročilý firmware volantu G923 monitoruje veškerý proud protékající motory volantu, přičemž průběžně reguluje napětí v souladu s výstupy herní fyziky. Jelikož se volant G923 neomezuje pouze na výchozí nastavení, přináší dokonalou přesnost a bezkonkurenční míru realističnosti.

MÉNĚ KOUŘE.
Vyrazte ze startovní čáry čistěji a rychleji s programovatelnou dvojitou spojkou simulující asistenta rozjezdu v podporovaných hrách.

STVOŘENO PRO ZÁVODĚNÍ
Klasický design – modernizovaný. Nová barevná řada, prémiový leštěný kov, kožené prošití v automobilovém stylu a leštěné pedály propůjčují volantu G923 profesionální vzhled. Vzhled následuje funkci v podobě integrovaného označení středu a otočného voliče.

HERNÍ OVLÁDACÍ PRVKY NA VOLANTU
Kompletní ovládací prvky pro Xbox Series X|S, Xbox One, PS5 nebo PS4 jsou integrovány přímo do volantu. Ať už závodíte jakkoli, každý příkaz je hned po ruce.

24POLOHOVÝ OTOČNÝ VOLIČ
Trakce, točivý moment, brzdná síla – to vše si můžete nastavit pomocí integrovaného voliče, který máte k dispozici.

PROGRESIVNÍ BRZDOVÝ PEDÁL
Více citlivý, více přesný. Progresivní pružina imituje projev brzdového systému citlivého na tlak pro ještě realističtější zážitek při závodění. Pro ještě přesnější ovládání můžete čela pedálů polohovat za účelem provádění manévrů pata-špička.

INTEGROVANÝ UKAZATEL OTÁČEK
Integrované barevné indikátory LED označují rozsah otáček v podporovaných hrách. Snadno uvidíte, když se přiblížíte do červeného pole – přímo v zorném poli.

ZAŘAĎTE VYŠŠÍ RYCHLOST
Chcete-li povznést závodní simulaci až na hranici reality, doplňte sestavu o specializovanou řadicí páku. 6 rychlostní řadicí páka Driving Force Shifter od Logitech G s krátkým krokem, řazením ve tvaru „H“ a zpátečkou řazenou zatlačením dolů představuje závodního společníka, na kterého jen tak nezapomenete.


 

Parametry

 
 
Pro herní systém:  PS4 + PC
Stav produktu  Nový
Typ herního zařízení  Volant + Pedály
Bezdrátová technologie  Ne
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi