Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Logitech Flight Rudder Pedals

Exa kód : LGH296005
 
 
 
 

 

Logitech Flight Rudder Pedals
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

3 747 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 097 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 187  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH296005
Kód výrobce:945-000005
 

 

LETECKÉ PEDÁLY SMĚROVÉHO KORMIDLA – PROFESIONÁLNÍ SIMULAČNÍ PEDÁLY SMĚROVÉHO KORMIDLA S NOŽNÍ BRZDOU

REALISTICKÉ, PLYNULÉ, PŘESNÉ
Pedály Flight Rudder Pedals profesionálních kvalit doplňují sestavu leteckého simulátoru pilotáže o klíčový prvek. Ovládejte směrové kormidlo a nožní brzdy svého letounu pomocí chodidel – stejně jako je tomu ve skutečnosti. Tyto pedály s automatickým centrováním a nastavitelným tlumením představují dokonalý doplněk systému beranů Logitech G Flight Yoke System. Povyšte preciznost simulace letounu na novou úroveň díky plně vybaveným pedálům Flight Rudder Pedals.

PŘIPRAVENO PRO MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR
Vzneste se k obloze a vychutnejte si radost z létání na maximum v nové generaci Microsoft Flight Simulatoru s leteckým vybavením Logitech G. Cestujte po celém světě s úžasnými detaily s více než 37 tisíci letišti, 2 miliony měst, 1,5 miliardami budov, skutečnými horami, silnicemi, stromy, řekami, zvířaty, provozem a dalšími. Otestujte si své pilotážní dovednosti v náročných podmínkách, jako jsou noční létání, simulace povětrnostních vlivů v reálném čase, a realistické počasí v dynamickém a živém světě…

Toto vybavení je zcela kompatibilní s technologií plug-and-play. Není třeba nahrávat ovladače ani instalovat doplňkový software.

PŘESNÉ OVLÁDÁNÍ KORMIDLA A BRZD
Plynulý pohyb, plně nastavitelný. Plynulý pohyb pedálů směrového kormidla umožní přesné řízení vašeho letounu, a nezávislé brzdění umožňuje samostatné ovládání levé a pravé nožní brzdy. Opěrky nohou lze přizpůsobit celé řadě velikostí nohou a jsou vybaveny nesmekavými materiály pro udržení pedálů na místě během virtuálního letu.

OTOČNÝ VOLIČ PŘEDPĚTÍ
Vyladěné pro vás. Zvolte si vlastní míru odporu pro váš způsob létání. Vyberte, zda mají pedály Rudder Pedals reagovat už při jemném sešlápnutí, nebo bude třeba vyvinout více síly. Jednoduché otočení je vše, co je pro úpravu nastavení zapotřebí.

PLNĚ MODULÁRNÍ
Součást kompletního systému. Pedály Logitech G Flight Rudder Pedals lze kombinovat s naší kompletní řadou produktů letecké simulace – k dispozici máte nesčetné množství volitelných konfigurací. Přístrojové panely lze umístit na sebe nebo vedle sebe. Výškoměr nad kompas, variometr nalevo od radiokompasu…volba je na vás. Díky praktickým upevňovacím držákům budete mít konfiguraci své letecké simulační sestavy ve svých rukou.


 

Parametry

 
 
Pro herní systém:  PC
Stav produktu  Nový
Typ herního zařízení  Pedály
Bezdrátová technologie  Ne
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi